Cremă pentru tort pe care o poți prepara fără fierbere. Cea mai rapidă rețetă
Rețeta de cremă pentru tort pe care o poți prepara fără fierbere este cea mai ușoară variantă de umplere a prăjiturilor. Nu ai nevoie decât de trei ingrediente și poate fi modificată în funcție de preferințele tale. Este gata în doar 10-15 minute și este delicioasă.
Atunci când ai nevoie de o cremă pentru tort pe care să o prepari rapid și care să fie versatilă poți încerca varianta fără fierbere. Poate fi baza pentru mai multe alte tipuri de creme. Poți adăuga în ea diferite tipuri de lichioruri, fructe, arome, în funcție de prăjitura ta.
Cremă de tort fără fierbere este versatilă și se potrivește bine cu o varietate de prăjituri și deserturi. Poți să o utilizezi pentru prăjituri cu blaturi pufoase, cum ar fi pandișpanul clasic.
Ingrediente
Mod de preparare
Iată o rețetă simplă și delicioasă de cremă de tort fără fierbere, perfectă pentru a umple și decora torturile sau prăjiturile.
Cum pregătești ingredientele pentru crema pentru tort pe care o poți prepara fără fierbere
Smântâna pentru frișcă se lasă la congelator pentru 1-2 ore pentru a fi foarte rece. Bolul și mixerul trebuie să fie și ele reci. Apoi se bate smântâna pentru frișcă cu un mixer electric până când începe să se îngroașe și să formeze vârfuri moi.
Se adaugă zahărul pudră treptat în frișcă și se continuă mixarea până când zahărul se dizolvă complet și se formează vârfuri tari. Se adaugă și extractul de vanilie și, lichiorul, și se amestecă ușor până se încorporează bine.
Se gustă crema și se adaugă mai mult zahăr pudră pentru o cremă mai dulce sau mai mult extract de vanilie pentru aromă.
Se folosește crema imediat pentru a umple sau decora tortul sau prăjitura. Dacă nu se folosește imediat, se acoperă bolul și se păstrează în frigider până la momentul utilizării.
Crema fără fierbere se potrivește și la prăjituri
Poți folosi crema de tort fără fierbere pentru a umple prăjituri cu foi. Această cremă se potrivește de minune cu torturi cu fructe proaspete sau conservate. Poți folosi crema între straturile de fructe sau peste fructele așezate pe blatul de tort.
Crema de tort fără fierbere poate fi aromată în diverse moduri, cum ar fi cu lichioruri și extracte de diferite arome.
Acestea sunt doar câteva exemple, iar posibilitățile sunt practic nelimitate în funcție de preferințele și creativitatea ta. Crema de tort fără fierbere adaugă un plus de prospețime și savoare oricărui desert și poate fi adaptată pentru a se potrivi cu gusturile tale preferate și cu tematica evenimentului pentru care pregătești prăjitura.