Cele mai recente

Aperitive ușoare aranjate pe o masă neagră

Aperitive ușoare. 6 rețete pentru toate gusturile

Atunci când ai musafiri cauți să pregătești aperitive ușoare, care se prepară rapid, dar care arată foarte bine și sunt gustoase. Variante sunt multe și cu puțină imaginație poți să impresionezi și cei mai mofturoși oaspeți.

Aperitive ușoare. 6 rețete pentru toate gusturile
Tort Medovik secționat pe un platou alb cu picior și o felie de tort pe farfurie
Galerie foto

Tort Medovik. Tort tradițional din bucătăria rusească

Dacă ești în căutarea unei rețete de tort delicios și spectaculos, încearcă rețeta rusească de tort Medovik. Este un tort cu foi din aluat cu miere și cremă de smântână.

Tort Medovik. Tort tradițional din bucătăria rusească
Frittata cu spaghete și bacon porționată pe farfurie
Galerie foto

Frittata cu spaghete și bacon. Rețetă pentru o gustare delicioasă și consistentă

Pentru micul dejun sau o gustare delicioasă și consistentă, încearcă o rețetă de frittata cu spaghete și bacon. Este simplă și ușor de preparat, dar pe cât de simplă, pe atât de gustoasă și de sățioasă.

Frittata cu spaghete și bacon. Rețetă pentru o gustare delicioasă și consistentă
Pizza turcească pe o hârtie de copt, alături de roșii proaspete
Galerie foto

Pide turcești sau Pizza turcească, preparată sub formă de bărcuțe

Dacă ți-au atras privirea interesantele felii de pizza turcească în vitrinele fast food-urilor sau pe la street food-uri, află că le poți prepara cu ușurință în propria bucătărie. Îți oferim mai jos rețeta de Pide turcești sau Pizza turcească, preparată sub formă de bărcuțe.

Pide turcești sau Pizza turcească, preparată sub formă de bărcuțe
Porție de prăjitură cu foi cu miere și cremă de mascarpone cu ciocolată albă pe o farfurie
Galerie foto

Prăjitură cu foi cu miere și cremă de mascarpone cu ciocolată albă

Prăjiturile cu foi coapte pe dosul tăvii sunt foarte apreciate, în special din punct de vedere al aspectului simetric și uniform. Una dintre rețetele pe care ți-o recomandăm s-o testezi este rețeta de prăjitură cu foi cu miere și cremă de mascarpone cu ciocolată albă.

Prăjitură cu foi cu miere și cremă de mascarpone cu ciocolată albă
Cele mai neobișnuite restaurante din lume ilustrate cu ajutrul unei fotografii panoramă dintr-un restaurant

Top 10 cele mai neobișnuite restaurante din lume

Există restaurante obișnuite și există locuri unde doar să ajungi acolo este o experiență uluitoare. Oferă pe lângă mâncare și decoruri fantastice, priveliști de neuitat sau sunt situate în zone de o frumusețe ieșită din comun. Iată care sunt cele mai neobișnuite restaurante din lume în care trebuie să încerci să ajungi măcar o dată în viață.

Top 10 cele mai neobișnuite restaurante din lume
Mai multe tipuri de ceapă într-un coș

Ce tipuri de ceapă există și când se folosește fiecare

Ceapa este una dintre cele mai vechi legume cultivate din lume. Istoricii spun că ea exista deja pe teritoriul actual al Indiei, Chinei și Orientului Mijlociu înainte de a apărea înregistrările istorice. Astăzi cele mai comune tipuri de ceapă au trei culori: albă, galbenă, roșie sau violet, însă există sute de soiuri. Descoperă ce tipuri de ceapa există și când se folosește fiecare.

Ce tipuri de ceapă există și când se folosește fiecare
Patru porții de prăjitură Duo cu lămâie și vanilie pe un platou negru de ardezie
Galerie foto

Prăjitură Duo cu lămâie și vanilie, delicioasă și foarte aromată

Dacă dorești să combini mai multe arome și culori într-o prăjitură, îți recomandăm să încerci rețeta de prăjitură Duo cu lămâie și vanilie. Te vei bucura de o prăjitură și delicioasă și aromată, dar și aspectuoasă.

Prăjitură Duo cu lămâie și vanilie, delicioasă și foarte aromată
Huevos rotos într-o tigaie alături de o lingură de lemn

Huevos rotos sau cum să faci cartofi cu ouă ochiuri ca un spaniol

Huevos rotos este un fel de mâncare specific spaniol pe care trebuie să îl încerci atunci când vrei să mănânci ceva foarte consistent. Variante ale sale se găsesc în toate țările cu comunități spaniole puternice.

Huevos rotos sau cum să faci cartofi cu ouă ochiuri ca un spaniol
Ouă poșate perfecte servite pe o farfurie albă cu avocado

11 sfaturi de la bucătari pentru a face ouă poșate perfecte

Ouăle poșate sunt foarte gustoase, dar necesită îndemânare pentru a fi preparate corect. Sunt perfecte pentru un mic dejun sau pentru un brunch în vacanță. Pentru că procesul de preparare este unul destul de riguros, ouăle poșate au ajuns să fie considerate o delicatesă. Iată 11 sfaturi de la bucătari pentru a face ouă poșate perfecte.

11 sfaturi de la bucătari pentru a face ouă poșate perfecte
Prăjitura Kati porționată pe platouri alături de o ceașcă cu ceai și un buchet de flori
Galerie foto

Prăjitura Kati. Prăjitură cu foaie sfărâmată și spumă de albușuri

Una dintre prăjiturile cu foi coapte pe dosul tăvii, care cucerește prin gust și aspect deosebit, este prăjitura Kati. Este o prăjitură cu foaie sfărâmată și adăugată în cremă și decorată cu bezea de albușuri.

Prăjitura Kati. Prăjitură cu foaie sfărâmată și spumă de albușuri
Rețete de pe Instagram fotografiate de o femeie

Rețete de pe Instagram pe care să le încerci când vrei un preparat gustos

Instagramul produce trenduri în toate domeniile, chiar și în cel culinar. Găsești o mulțime de rețete interesante pe acest canal de social media. Iată 4 dintre cele mai populare rețete de pe Instagram din care să te inspiri.

Rețete de pe Instagram pe care să le încerci când vrei un preparat gustos
Doria cu carne de pui servită într-un vas mare alb

Doria cu carne de pui. Combinația perfectă de orez, carne și brânzeturi

Doria cu carne de pui este un preparat delicios copt la cuptor. Carne de pui suculentă este gătită cu orez condimentat, totul acoperit cu un sos bechamel cremos de casă și brânză este masa perfectă în orice anotimp.

Doria cu carne de pui. Combinația perfectă de orez, carne și brânzeturi
Porții de prăjitură Carpați pe un platou alb, oval
Galerie foto

Prăjitura Carpați. Una dintre cele mai îndrăgite prăjituri cu foi

Dacă adori prăjiturile cu foi coapte pe dosul tăvii, prăjitura Carpați poate deveni una dintre favoritele tale. Este una dintre cele mai îndrăgite prăjituri din bucătăria românească, nelipsită din caietele îngălbenite de vreme ale mamelor sau bunicilor noastre.

Prăjitura Carpați. Una dintre cele mai îndrăgite prăjituri cu foi
tigaie de fontă aranjate pe un blat de lemn

8 preparate pe care nu trebuie să le gătești niciodată într-o tigaie de fontă

O tigaie bună de fontă este o comoară. Este atât de durabilă încât, dacă este îngrijită corespunzător, poate fi lăsată moștenire din generație în generație. Pare că poți găti în ea orice, însă nu este chiar așa. Iată 8 preparate pe care nu trebuie să le gătești niciodată într-o tigaie de fontă.

8 preparate pe care nu trebuie să le gătești niciodată într-o tigaie de fontă
Cele mai bune marinade puse pe o bucat deicioasă de carne

Cele mai bune marinade pentru fiecare tip de carne. Sfaturi în bucătărie de la specialiști

Pentru ca o friptură să fie cu adevărat delicioasă are nevoie de o marinadă potrivită. Ingredientele acesteia vor frăgezi carnea și îi vor da un gust extraordinar. Trebuie doar să știi ce trebuie să folosești pentru fiecare tip de carne. Descoperă cele mai bune marinade pentru fiecare tip de carne.

Cele mai bune marinade pentru fiecare tip de carne. Sfaturi în bucătărie de la specialiști
Tort cu aromă intensă de lămâie și cremă de mascarpone cu nucă de cocos secționat pe un platou alb
Galerie foto

Tort cu aromă intensă de lămâie și cremă de mascarpone cu nucă de cocos

Dacă te-ai plictisit de torturile cu creme de ciocolată sau de cele cu fructe, încearcă rețeta de tort cu aromă intensă de lămâie și blat din albușuri. Este un tort delicios și foarte elegant ce cucerește instant cu gustul și aspectul lui.

Tort cu aromă intensă de lămâie și cremă de mascarpone cu nucă de cocos
Tipuri de scoici servite într-o farfurie albă

Tipuri de scoici și modul în care pot fi consumate. Sfaturi practice de la specialiști

Scoicile sunt pe cât de delicioase, pe atât de greu de mâncat. Dacă respecți câteva reguli, poți să le consumi chiar și la restaurant fără să îți fie teamă că dai greș.

Tipuri de scoici și modul în care pot fi consumate. Sfaturi practice de la specialiști
Blat de pizza napoletana alături de ingredientele principale pentru topping

Blat de pizza napoletana. Cum să aduci aroma Italiei la tine acasă

O pizza napoletana adevărată are un sos de calitate, cea mai bună mozzarella și poate câteva frunze întregi de busuioc. Înainte de a adăuga toppingurile, va trebui să faci un blat napoletan de pizza. Acesta este preparat din ingrediente simple și are nevoie de o perioadă lungă de odihnă. În acest fel amidonul se va descompune în zaharuri mai simple și se va forma gluten, iar aluatul se va întinde mai ușor.

Blat de pizza napoletana. Cum să aduci aroma Italiei la tine acasă
Cremes cu vanilie și căpșuni decorat cu frișcă și frunze de mentă
Galerie foto

Cremes cu vanilie și căpșuni. Cremes glazurat și foarte aromat

Dacă adori prăjitura Cremes, o poți testa și în altă variantă decât cea clasică. Prepară rețeta de cremes cu vanilie și căpșuni și te vei bucura de un cremes glazurat și foarte aromat.

Cremes cu vanilie și căpșuni. Cremes glazurat și foarte aromat
mai multe ustensile de bucătărie pe o masă

10 ustensile de bucătărie care nu trebuie să îți lipsească din casă

Dacă ești pasionată de gătit și vrei să faci totul cât mai eficient ai nevoie de câteva lucruri care să îți ușureze munca. Iată câteva ustensile de bucătărie care nu trebuie să îți lipsească din casă.

10 ustensile de bucătărie care nu trebuie să îți lipsească din casă
Cornulețe rapide cu ciocolată amăruie și aluat foietaj, decorate cu zahăr pudră
Galerie foto

Cornulețe rapide cu ciocolată amăruie și aluat foietaj

Pentru atunci când poftești la cornulețe, dar nu ai timp să frămânți aluatul, prepară rețeta de cornulețe rapide cu ciocolată amăruie și aluat foietaj.

Cornulețe rapide cu ciocolată amăruie și aluat foietaj
Bol alb cu cartofi cu ciuperci și ceapă. alături de tacâmuri pentru servit
Galerie foto

Cartofi cu ciuperci și ceapă la tigaie. O mâncare simplă și delicioasă

Dacă ești în căutare de rețete simple și și delicioase pentru una dintre mesele principale ale zilei, trece pe listă și rețeta de cartofi cu ciuperci și ceapă la tigaie.

Cartofi cu ciuperci și ceapă la tigaie. O mâncare simplă și delicioasă
O farfurie plină cu criobă rădăuțeană alături de pâine și sâmntână

Ciorba rădăuțeană este în clasamentul celor mai bune supe și ciorbe din lume. Preparatul românesc ocupă locul 14

Ciorba rădăuțeană este în clasamentul celor mai bune supe și ciorbe din lume. Preparatul românesc a reușit să ocupe locul 14. Rețeta tradițională din Rădăuți, județul Suceava, a fost clasată pe o poziție impresionantă în top-ul din lume. Acesta a fost întocmit de Taste Atlas.

Ciorba rădăuțeană este în clasamentul celor mai bune supe și ciorbe din lume. Preparatul românesc ocupă locul 14
Pâine cu puține caloriiă pusă pe un blat de lemn

7 tipuri de pâine cu puține calorii. Ce poți consuma dacă ești la dietă

Pâinea este, poate, cel mai consumate alimente din lume. Se găsește sub diferite forme, texturi, arome, gusturi, consistențe. Este delicioasă oricum ai consum-o, simplă sau cu alte preparate. Cu toate acestea, are și un defect: are multe calorii. Dacă iubești pâinea, dar vrei să îți păstrezi și silueta poți alege sortimente mai sănătoase.

7 tipuri de pâine cu puține calorii. Ce poți consuma dacă ești la dietă
Smoothie din 6 ingrediente pus în pahare

Smoothie din 6 ingrediente. Rețete pentru ameliorarea anxietății

Un smoothie din doar 6 ingrediente îți poate îmbunătăți starea psihică. Conține antioxidanți puternici, minerale și vitamine cu proprietăți în ameliorarea stărilor de anxietate.

Smoothie din 6 ingrediente. Rețete pentru ameliorarea anxietății
Tartă cu rubarbă și căpșuni porționată pe un grătar de răcire, alături de o farfurie cu tulpini de rubarbă și căpșuni
Galerie foto

Tartă cu rubarbă și căpșuni. Rețeta unui desert plin de savoare și culoare

Dacă îți place rubarba și vrei să te bucuri de gustul și aroma ei în deserturi delicioase, încearcă o rețetă de tartă cu rubarbă și căpșuni.

Tartă cu rubarbă și căpșuni. Rețeta unui desert plin de savoare și culoare
Cozonac tăiat felii pentru a ilustra ce facem cu cozonacul rămas

Ce facem cu cozonacul rămas de la sărbători. 4 rețete și idei

Cozonacul este desertul tradițional românesc ce însoțește orice masă în zilele de Paște sau de Crăciun. De multe ori se întâmplă să îți mai rămână bucăți destul de mari și te întrebi ce facem cu cozonacul rămas de la sărbători. Nu îl arunca pentru că îl poți transforma în niște deserturi gustoase și spectaculoase.

Ce facem cu cozonacul rămas de la sărbători. 4 rețete și idei
Farfurie cu paste carbonara și sos foarte cremos

Rețeta clasică de paste carbonara cu sos cremos

Când ai poftă de un o mâncare reconfortantă , nimic nu e mai potrivit ca o porție de paste carbonara cu sos cremos. Ai nevoie de doar cinci ingrediente și 20 de minute pentru a te bucura de o mâncare caldă și delicioasă.

Rețeta clasică de paste carbonara cu sos cremos
Trei clătite cu banane și bezea pe o farfurie, alături de două vase albe cu clătite și o sticlă cu băutură
Galerie foto

Clătite cu banane și bezea. Rețeta unui desert de nerefuzat

Pentru atunci când îți propui să prepari clătite, trece pe listă și rețeta de clătite cu banane și bezea. Nu trebuie decât să prepari un număr mai mare de clătite. După ce servești câteva de poftă, umplute cu gem sau ciocolată, le poți transforma pe cele care rămân într-un desert delicios și spectaculos.

Clătite cu banane și bezea. Rețeta unui desert de nerefuzat
Rubarbă tăiată pe un tocător de lemn alături de mai multe plante

Totul despre rubarbă, una dintre cele mai versatile plante

Rubarba seamănă cu niște tulpini de țelină verde cu nuanțe de roz sau chiar magenta. Aroma este acidă, făcându-l ingredientul ideal pentru compoturi sau plăcinte Rubarba dă o notă fructată și acrișoară mâncărurilor din carne de porc și de pasăre. Află totul despre rubarbă, una dintre cele mai versatile plante.

Totul despre rubarbă, una dintre cele mai versatile plante
Cei mai influenți oameni ai lumii în timp ce ciocnesc mai multe căni cu cafea

Ce beau în fiecare dimineață cei mai influenți oameni ai lumii. Rețeta unei zile de succes

Rutina de dimineață poate să îți influențeze tot restul zilei. Sunt importante ora la care te trezești, dacă faci sau nu mișcare, ceea ce mănânci și ce bei. Dacă ai nevoie de puțină inspirație îți prezentăm ce beau în fiecare dimineață cei mai influenți oameni ai lumii.

Ce beau în fiecare dimineață cei mai influenți oameni ai lumii. Rețeta unei zile de succes
Budinca de cozonac este servită într-o tavă pătrată

Budincă de cozonac. Rețeta perfectă din cozonacul rămas după Sărbători

Nu arunca nicio bucată din cozonacul rămas după Sărbători. Poți face din el foarte rapid o budincă de cozonac delicioasă, cremoasă și moale.

Budincă de cozonac. Rețeta perfectă din cozonacul rămas după Sărbători
Două porții de cremșnit cu blat de nucă la interior pe două farfurii
Galerie foto

Cremșnit cu blat de nucă la interior. Cremes delicios și spectaculos

Dacă adori prăjiturile cu multă cremă și aspect spectaculos, îți recomandăm să încerci și rețeta de cremșnit cu blat de nucă la interior. Este rețeta unui cremes mai deosebit, atât ca gust cât și ca aspect.

Cremșnit cu blat de nucă la interior. Cremes delicios și spectaculos
Ouă rmase de la Paște așezate într-un coș de lemn și alături de un buchet de lalele

Ce facem cu ouăle rămase de la Paște. 5 idei și rețete ca să nu irosești nimic

Dacă ți-au rămas prea multe ouă după Paște le poți transforma în preparate noi, delicioase, numai bune pentru oricare dintre mesele zilei. Poți chiar să le murezi dacă vrei să reziste mai mult timp. Hai să descoperim împreună ce facem cu ouăle rămase de la Paște.

Ce facem cu ouăle rămase de la Paște. 5 idei și rețete ca să nu irosești nimic
Cheesecake japonez porționat pe un platou rotund de lemn și pe farfurie, alături de o ceașcă, o latieră și farfurii cu tacâmuri
Galerie foto

Cheesecake japonez. Rețeta celui mai pufos și delicat desert

Dacă adori rețetele de cheesecake și cauți una mai simplă și mai ușoară, rețeta de cheesecake japonez poate întruni toate condițiile. Este rețeta celui mai pufos și delicat desert, cu textură fină și gust delicios.

Cheesecake japonez. Rețeta celui mai pufos și delicat desert
Salată de ouă fierte într-un bol mare alb decorată cu mărar

Salată de ouă fierte. Rețeta unui aperitiv delicios și hrănitor

Salata cu ouă va deveni cu siguranță unul dintre aperitivele tale preferate. Lămâia, muștarul și ierburile aromatice îi dau o aromă proaspătă și ușor acidulată. O poți servi simplă sau în combinație cu alte ingrediente.

Salată de ouă fierte. Rețeta unui aperitiv delicios și hrănitor
Cuplu care comandă într-un restaurant À la carte

La ce să te aștepți când mergi la un restaurant À la carte. Ce preparate poți să găsești în meniu

Dacă vrei o seară de neuitat la restaurant, cu preparate unice și atmosferă ca în filme atunci trebuie să încerci un local À la carte. Acestea îți vor oferi nu doar mâncare gândită atent până la cel mai mic detaliu, dar și o experiență pe care nu o vei uita. Descoperă la ce să te aștepți când mergi la un restaurant À la carte.

La ce să te aștepți când mergi la un restaurant À la carte. Ce preparate poți să găsești în meniu
Tipuri de vafepe un bșat albastru alături de frcute de pădure

Cele mai cunoscute tipuri de vafe. Un preparat îndrăgit în întreaga lume

Waffles sau mai pe românește vafele au devenit un desert tot mai popular în ultimii ani, fie datorită aparatelor care permit pregătirea lor acasă, fie pentru că au apărut tot mai multe magazine specializate. Află și tu care sunt cele mai cunoscute tipuri de vafe din lume. Descoperă de ce sunt atât de îndrăgite.

Cele mai cunoscute tipuri de vafe. Un preparat îndrăgit în întreaga lume
Prințesa Diana făcând cu mana mulțimii

Mâncarea preferată a Prințesei Diana. Rețeta dezvăluită de un bucătar regal

Prințesa Diana era o persoană iubită în întreaga lume datorită inimii sale mari. A renunțat chiar la a mai respecta protocolul impus de Casa Regală prin care i se cerea să poarte mănuși pentru că voia să simtă oamenii atunci când dădea mâna cu ei. Recent un bucătar regal a dezvăluit mai multe detalii despre viața acesteia. Află și tu care era mâncarea preferată a Prințesei Diana.

Mâncarea preferată a Prințesei Diana. Rețeta dezvăluită de un bucătar regal
Fructe proaspete păstrate mai mult timp în frigider

Sfaturi practice pentru ca fructele să rămână proaspete mai mult timp. Ce poți face pentru a te bucura mai mult de ele

Ți s-a întâmplat, poate, să cumperi mai multe fructe decât poți mânca în câteva zile. După câteva zile ai constatat că majoritatea s-au stricat și că trebuie să le arunci. Ce poți face pentru a păstra fructele proaspete cât mai mult timp? Descoperă câteva sfaturi practice pentru ca fructele să rămână proaspete mai mult timp.

Sfaturi practice pentru ca fructele să rămână proaspete mai mult timp. Ce poți face pentru a te bucura mai mult de ele
Prințul William și Kate Middleton în timp ce servesc împreună înghețată

Preparatele preferate ale Prințului William. Ce obișnuiește să mănânce soțul lui Kate Middleton

Prințul William și soția sa, Kate Middleton, obișnuiesc să viziteze diverse locuri publice, ca parte a îndatoririlor regale ce le revin. În timpul unei plimbări prin piața Abergavenny Market, din Țara Galilor, prințul a dezvăluit care este tipul său de brânză preferat. Prințul William spune despre el că este un mare gurmand. În cele ce urmează descoperă care sunt preparatele preferate ale Prințului William.

Preparatele preferate ale Prințului William. Ce obișnuiește să mănânce soțul lui Kate Middleton
micul-dejun în lume

Ce se mănâncă la micul dejun în lume. Preparate simple și gustoase

Micul dejun este masa la care se poate observa cel mai bine stilul de viață dintr-o țară. Unii preferă să guste ceva pe fugă, pe când în alte țări dimineața este momentul când se adună cu toată familia la masă. În cele ce urmează află ce se mănâncă la micul dejun în lume.

Ce se mănâncă la micul dejun în lume. Preparate simple și gustoase
Tort cupolă din ruladă cu șarlotă de căpșuni secționat pe platou și o felie de tort pe farfurie
Galerie foto

Tort cupolă din ruladă cu șarlotă de căpșuni

Dacă ești în căutarea unei rețete de tort spectaculos pentru a-i cuceri pe cei dragi, încearcă rețeta de tort cupolă din ruladă cu șarlotă de căpșuni.

Tort cupolă din ruladă cu șarlotă de căpșuni
Borș de miel într-o farfurie albă

Borș de miel după rețeta clasică. Ciorba perfectă pentru masa de Paște

Pentru borș de miel rețeta este simplă și nu necesită o îndemânare aparte. Se pregătește în general primăvara, în special în perioada sărbătorilor pascale. Dacă îți place în mod deosebit o poți include oricând în meniu.

Borș de miel după rețeta clasică. Ciorba perfectă pentru masa de Paște
Prăjitură cu brânză de vaci fără aluat

Prăjitură cu brânză de vaci. Rețeta fără aluat

De Paște încearcă o rețetă de prăjitură cu brânză de vaci fără aluat. Este atât de bună încât o poți pregăti fără niciun motiv anume, ci doar pentru a te bucura de o prăjitură cremoasă și gustoasă.

Prăjitură cu brânză de vaci. Rețeta fără aluat
Coaste de miel pe un blat de lemn pentru a ilustra una dintre cele 5 rețete cu carne de miel pentru Paște

5 rețete cu carne de miel pe care să le încerci la masa de Paște

Carnea de miel este vedeta sărbătorii de Paște. Se poate găti în multe feluri astfel încât să fie delicioasă și să o aprecieze chiar și cei care spun de obicei că nu le place. Cu condimentele potrivite carnea de miel poate deveni preferata ta. Iată 5 rețete cu carne de miel pe care să le încerci la masa de Paște.

5 rețete cu carne de miel pe care să le încerci la masa de Paște
Porție de Pască cu aluat umplut cu nuci și ricotta cu stafide peste pasca de pe platou
Galerie foto

Pască cu aluat umplut cu nuci și cremă de ricotta cu stafide

Această pască cu aluat umplut cu nuci și ricotta cu stafide va fi, cu siguranță, vedeta de pe mesele Sfintelor Sărbători Pascale. Este o pască mai specială datorită aspectului spectaculos, dar și gustului delicios.

Pască cu aluat umplut cu nuci și cremă de ricotta cu stafide
Friptură din pulpă de miel porționată pe un tocător de lemn
Galerie foto

Friptură din pulpă de miel la cuptor. Rețetă simplă și ușor de preparat

Dacă adori friptura de miel și ești în căutarea unei rețete simple și ușor de preparat, încearcă rețeta de friptură din pulpă de miel la cuptor.

Friptură din pulpă de miel la cuptor. Rețetă simplă și ușor de preparat
Stufat de miel într-o oală de aluminiu
Galerie foto

Rețeta de stufat clasic cu carne de miel

Nu poate exista masă de Paște fără stufat clasic cu carne de miel. Este un fel de mâncare special, atât de aromat datorită verdețurilor proaspete.

Rețeta de stufat clasic cu carne de miel
închide