Supe / Ciorbe

Descoperă rețete de supe sau ciorbe pe HelloTaste.ro. Află cum poți să prepari în propria bucătărie ciorbă de burtă, de văcuță, de găluște și perișoare, dar și supă cremă de legume.

Ciorbă de varză cu cartofi și cârnați. Aromă de toamnă și gust de gospodărie
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 30 octombrie 2025

Ciorbă de varză cu cartofi și cârnați. Aromă de toamnă și gust de gospodărie

Această rețetă de ciorbă de varză cu cartofi și cârnați este una dintre acele mâncăruri care încă mai poartă mirosul vetrei și al grădinii de la marginea satului. Este o ciorbă bogată, hrănitoare și ușor acrișoară, perfectă pentru mesele de familie.

Ciorbă de varză cu cartofi și cârnați. Aromă de toamnă și gust de gospodărie
Borș de sfeclă roșie cu cartofi și carne de porc. Rețetă tradițională
Supe / Ciorbe | 29 octombrie 2025

Borș de sfeclă roșie cu cartofi și carne de porc. Rețetă tradițională

Acest borș de sfeclă roșie cu cartofi și carne de porc este o mâncare plină de culoare și savoare, cu o dulceață naturală, o ușoară aciditate și o profunzime dată de carnea fiartă încet. Este o rețetă cu rădăcini adânci în Moldova, dar și în Bucovina.

Borș de sfeclă roșie cu cartofi și carne de porc. Rețetă tradițională
Ciorbă ardelenească de varză cu smântână. O mâncare hrănitoare și plină de gust
Supe / Ciorbe | 28 octombrie 2025

Ciorbă ardelenească de varză cu smântână. O mâncare hrănitoare și plină de gust

Rețeta de ciorbă ardelenească de varză cu smântână este un exemplu perfect al felului în care bucătăria transilvăneană reușește să păstreze gustul bogat și aromele autentice chiar și atunci când lipsește ingredientul principal al regiunii afumătura.

Ciorbă ardelenească de varză cu smântână. O mâncare hrănitoare și plină de gust
Supă franțuzească de ceapă - French Onion Soup
Supe / Ciorbe | 17 octombrie 2025

Supă franțuzească de ceapă - French Onion Soup

Această supă franțuzească de ceapă este unul dintre acele preparate care par simple, dar au o profunzime extraordinară de gust. Când e făcută lent, cu răbdare, are un parfum dulce-sărat inconfundabil și o eleganță rustică ce te duce direct într-o braserie pariziană.

Supă franțuzească de ceapă - French Onion Soup
Supă cremă de castane cu crutoane. O poveste de toamnă într-un bol
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 16 octombrie 2025

Supă cremă de castane cu crutoane. O poveste de toamnă într-un bol

Această supă cremă de castane cu crutoane este una dintre cele mai elegante și surprinzătoare reinterpretări ale ingredientelor de toamnă. Prepar-o și tu inspirându-te din rețeta pe care o vei descoperi detaliată mai jos.

Supă cremă de castane cu crutoane. O poveste de toamnă într-un bol
Supă cremă de dovleac cu năut, consistentă și hrănitoare
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 30 septembrie 2025

Supă cremă de dovleac cu năut, consistentă și hrănitoare

O supă cremă de dovleac cu năut este o adevărată mângâiere pentru zilele răcoroase de toamnă. Este hrănitoare, aromată și plină de culoare, având o consistență catifelată și un gust echilibrat, ce poate fi personalizat cu condimente orientale sau ierburi mediteraneene.

Supă cremă de dovleac cu năut, consistentă și hrănitoare
Supă de linte cu morcovi și țelină. Una dintre cele mai hrănitoare supe
Supe / Ciorbe | 21 septembrie 2025

Supă de linte cu morcovi și țelină. Una dintre cele mai hrănitoare supe

Această supă de linte cu morcovi și țelină este una dintre cele mai hrănitoare și reconfortante supe. Este potrivită atât pentru prânz, cât și pentru o cină ușoară.

Supă de linte cu morcovi și țelină. Una dintre cele mai hrănitoare supe
Ciorbă de burtă ardelenească. Rețeta pas cu pas
Supe / Ciorbe | 8 septembrie 2025

Ciorbă de burtă ardelenească. Rețeta pas cu pas

Ciorba de burtă ardelenească este un preparat tradițional. Ea impresionează prin savoare și rafinament, fiind o adevărată delicatesă a bucătăriei românești. Fiecare familie din Transilvania are propria variantă, însă secretul constă în tehnica de gătire lentă, care permite burtei să-și elibereze gustul autentic și să se topească în gură.

Ciorbă de burtă ardelenească. Rețeta pas cu pas
Borș de vită cu sfeclă roșie și varză. Un preparat sățios, plin de arome
Supe / Ciorbe | 2 septembrie 2025

Borș de vită cu sfeclă roșie și varză. Un preparat sățios, plin de arome

Una dintre rețetele de toamnă sau din sezonul rece pe care o poți prepara pentru masa de prânz este rețeta de borș de vită cu sfeclă roșie și varză. Este rețeta unui preparat hrănitor și plin de arome, care aduce în farfurie bogăția toamnei.

Borș de vită cu sfeclă roșie și varză. Un preparat sățios, plin de arome
Ciorbă de dovlecei cu smântână și mărar. Un preparat clasic al verilor românești
Supe / Ciorbe | 24 august 2025

Ciorbă de dovlecei cu smântână și mărar. Un preparat clasic al verilor românești

Această ciorbă de dovlecei cu smântână și mărar reprezintă esența verii într-un bol. Este genul acela de preparat simplu, dar incredibil de rafinat prin naturalețea gusturilor sale, care nu au nevoie de artificii ca să impresioneze.

Ciorbă de dovlecei cu smântână și mărar. Un preparat clasic al verilor românești
Supă concentrată de legume, perfectă ca bază pentru alte preparate
Supe / Ciorbe | 9 august 2025

Supă concentrată de legume, perfectă ca bază pentru alte preparate

Această supă concentrată de legume este o bază esențială în bucătărie, folosită pentru a intensifica gustul altor preparate. Printre acestea se numără diferite supe sau ciorbe, risotto, tocănițe, sosuri, mâncăruri de legume sau carne.

Supă concentrată de legume, perfectă ca bază pentru alte preparate
Borș de pește. 3 rețete gustoase pentru zilele cu dezlegare la pește
Galerie foto
Pește | 1 august 2025

Borș de pește. 3 rețete gustoase pentru zilele cu dezlegare la pește

Rețeta de borș de pește este una tradițională românească care adună în fiecare lingură esența gusturilor autentice ale Deltei Dunării și ale regiunilor riverane. Acesta este un preparat care combină peștele de apă dulce cu legume proaspete și un borș acru, fiind ideal pentru mesele de sărbătoare sau pentru momentele când îți dorești o masă reconfortantă.

Borș de pește. 3 rețete gustoase pentru zilele cu dezlegare la pește
Supă cremă de fasole verde. O rețetă gustoasă și catifelată
Supe / Ciorbe | 29 iulie 2025

Supă cremă de fasole verde. O rețetă gustoasă și catifelată

Această supă cremă de fasole verde este un preparat elegant prin simplitatea lui, dar cu o profunzime de gust care surprinde discret.

Supă cremă de fasole verde. O rețetă gustoasă și catifelată
Supă de fasole verde cu morcovi. Rețetă simplă și gustoasă
Supe / Ciorbe | 24 iulie 2025

Supă de fasole verde cu morcovi. Rețetă simplă și gustoasă

Dacă nu mai știi ce supe simple și ușoare să prepari pentru zilele călduroase de vară, îți recomandăm rețeta de supă de fasole verde cu morcovi. Este rețeta unui preparat simplu, reconfortant și ușor.

Supă de fasole verde cu morcovi. Rețetă simplă și gustoasă
Gazpacho de avocado. Rețetă simplă și rafinată, de vară
Supe / Ciorbe | 21 iulie 2025

Gazpacho de avocado. Rețetă simplă și rafinată, de vară

Gazpacho de avocado este o supă rece, catifelată și revigorantă, cu origini inspirate din faimosul gazpacho andaluz, reinterpretată într-o variantă modernă și exotică. Textura untoasă a avocado-ului, combinată cu prospețimea legumelor crude, creează un preparat răcoritor, perfect pentru zilele călduroase de vară.

Gazpacho de avocado. Rețetă simplă și rafinată, de vară
Supă cremă de gălbiori. Gust și savoare într-o singură farfurie
Supe / Ciorbe | 16 iunie 2025

Supă cremă de gălbiori. Gust și savoare într-o singură farfurie

Această supă cremă de gălbiori este un preparat care duce cu gândul la pădurile de munte, la aromele proaspete de ciuperci sălbatice și la mângâierea unei mese calde și delicate. Gălbiorii sunt ciuperci apreciate pentru gustul lor rafinat și textura fermă. Aceștia se transformă printr-o fierbere atentă într-o supă cu consistență mătăsoasă și un parfum pătrunzător.

Supă cremă de gălbiori. Gust și savoare într-o singură farfurie
Ciorbă de pleurotus și piept de pui. O combinație cu gust de supă țărănească
Supe / Ciorbe | 14 iunie 2025

Ciorbă de pleurotus și piept de pui. O combinație cu gust de supă țărănească

Pentru prânzuri de familie sau pentru mese reconfortante, această ciorbă de pleurotus și piept de pui poate fi o variantă hrănitoare și ușoară. Prepar-o și tu inspirându-te din rețeta pe care ți-o detaliem mai jos.

Ciorbă de pleurotus și piept de pui. O combinație cu gust de supă țărănească
Ciorbă de fasole de post. Ce să pui în ea ca să iasă savuroasă
Mâncăruri de post | 23 mai 2025

Ciorbă de fasole de post. Ce să pui în ea ca să iasă savuroasă

Ciorba de fasole de post este un preparat tradițional românesc, perfect pentru zilele în care se respectă postul sau pentru o masă sănătoasă și sățioasă.

Ciorbă de fasole de post. Ce să pui în ea ca să iasă savuroasă
Supă cremă de sparanghel verde, cremoasă și plăcut colorată
Supe / Ciorbe | 3 mai 2025

Supă cremă de sparanghel verde, cremoasă și plăcut colorată

Această supă cremă de sparanghel verde este un preparat simplu și extrem de sănătos, perfect pentru a-ți cuceri simțurile. Gustul delicat al sparanghelului verde este pus în valoare printr-o textură mătăsoasă și un parfum discret de usturoi sau praz. Este ideală pentru un prânz ușor sau ca prim fel la o cină specială de primăvară.

Supă cremă de sparanghel verde, cremoasă și plăcut colorată
Ciorbă din verdețuri cu afumătură și franjuri de ouă
Supe / Ciorbe | 1 mai 2025

Ciorbă din verdețuri cu afumătură și franjuri de ouă

Această ciorbă din verdețuri cu afumătură și franjuri de ouă este o adevărată celebrare a primăverii și începutului de vară. Dar este minunată și în sezonul rece, când vrei ceva revigorant și consistent.
Are un gust bogat și plin de prospețime datorită verdețurilor aromate. Însă are și o profunzime savuroasă datorită bucăților fragede de afumătură.

Ciorbă din verdețuri cu afumătură și franjuri de ouă
Ciorbă de lobodă cu omletă și mărar. O rețetă care îți aduce primăvara în farfurie
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 29 aprilie 2025

Ciorbă de lobodă cu omletă și mărar. O rețetă care îți aduce primăvara în farfurie

Această ciorbă de lobodă cu omletă și mărar este una dintre cele mai delicate și parfumate rețete de primăvară. Gustul proaspăt al lobodei se împletește perfect cu savoarea dulceagă a omletei pufoase și prospețimea intensă a mărarului verde.

Ciorbă de lobodă cu omletă și mărar. O rețetă care îți aduce primăvara în farfurie
Ciorbă de cartofi cu zeamă de varză. Un preparat rustic și plin de savoare
Supe / Ciorbe | 11 aprilie 2025

Ciorbă de cartofi cu zeamă de varză. Un preparat rustic și plin de savoare

Rețeta de ciorbă de cartofi cu zeamă de varză este un preparat tradițional, perfect pentru un prânz delicios. Este foarte apreciat în bucătăria românească, mai ales în zonele rurale unde ingredientele simple sunt transformate în mâncăruri sățioase și gustoase.

Ciorbă de cartofi cu zeamă de varză. Un preparat rustic și plin de savoare
Ciorbă de ștevie cu lobodă și leuștean
Supe / Ciorbe | 9 aprilie 2025

Ciorbă de ștevie cu lobodă și leuștean

Dacă ești în căutare de rețete pentru pentru detoxificarea organismului după sezonul rece, îți recomandăm să încerci o rețetă de ciorbă de ștevie cu lobodă și leuștean. Te vei bucura de un preparat de primăvară, plin de savoare și prospețime.

Ciorbă de ștevie cu lobodă și leuștean
Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 28 martie 2025

Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești

Dacă nu mai știi ce să gătești pentru o masă de prânz dintr-o zi de post încearcă rețeta de borș de fasole albă. Este o ciorbă tradițională românească, apreciată pentru gustul său echilibrat, acrișor și aromat.

Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești
Ciorbă de ștevie cu fidea și leuștean. Gust primăvăratic, aromat și reconfortant
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 20 martie 2025

Ciorbă de ștevie cu fidea și leuștean. Gust primăvăratic, aromat și reconfortant

Pentru porția de vitamine din zilele de primăvară, o ciorbă de ștevie cu fidea și leuștean este mai mult decât potrivită. Se prepară simplu și ușor, din ingrediente puține și de sezon.

Ciorbă de ștevie cu fidea și leuștean. Gust primăvăratic, aromat și reconfortant
Supă de cartofi cu morcovi și tăiței. Confortul simplu al unei mese calde
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 5 martie 2025

Supă de cartofi cu morcovi și tăiței. Confortul simplu al unei mese calde

Această supă de cartofi cu morcovi și tăiței este o mâncare simplă, dar extrem de reconfortantă. Rețeta este ideală de preparat pentru zilele răcoroase sau când ai nevoie de un preparat ușor și hrănitor.

Supă de cartofi cu morcovi și tăiței. Confortul simplu al unei mese calde
Supă marocană de linte - Harira. Rețetă hrănitoare
Supe / Ciorbe | 27 februarie 2025

Supă marocană de linte - Harira. Rețetă hrănitoare

Această supă marocană de linte denumită Harira este bogată în arome orientale și perfect echilibrat între dulceața naturală a legumelor și notele calde ale condimentelor. Este un preparat consistent, sățios, dar ușor, fiind ideal pentru zilele reci sau atunci când ai nevoie de ceva reconfortant, fără a fi greu de digerat.

Supă marocană de linte - Harira. Rețetă hrănitoare
Supă cremă de sfeclă cu mere, servită cu baghete aromate
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 6 februarie 2025

Supă cremă de sfeclă cu mere, servită cu baghete aromate

Această supă cremă de sfeclă cu mere este rafinată și reconfortantă, perfectă pentru zilele reci sau pentru o masă elegantă. Are o culoare intensă, rubinie, iar gustul său este un echilibru minunat între dulceața sfeclei și aciditatea ușor fructată a merelor. Textura este catifelată, iar aromele se completează subtil cu condimentele alese, creând o experiență gustativă complexă și armonioasă.

Supă cremă de sfeclă cu mere, servită cu baghete aromate
Supă turcească de linte - Mercimek Çorbası
Supe / Ciorbe | 30 ianuarie 2025

Supă turcească de linte - Mercimek Çorbası

Rețeta de supă turcească de linte, cunoscută sub numele de Mercimek Çorbası, este una dintre cele mai apreciate și reconfortante rețete de supe din bucătăria turcească. Are o textură fină și cremoasă, iar combinația dintre lintea roșie, ceapa caramelizată, morcovul dulce și condimentele orientale creează un gust echilibrat, bogat și ușor condimentat.

Supă turcească de linte - Mercimek Çorbası
Supă picantă de vită. Rețetă pentru o masă caldă și hrănitoare
Supe / Ciorbe | 28 ianuarie 2025

Supă picantă de vită. Rețetă pentru o masă caldă și hrănitoare

Această supă picantă de vită combină savoarea intensă a cărnii de vită fragedă cu aroma profundă a condimentelor orientale și iuțeala echilibrată a ardeilor. Fiecare înghițitură oferă o explozie de gusturi: dulceața subtilă a legumelor caramelizate, profunzimea sosului de soia și savoarea condimentelor care persistă plăcut pe cerul gurii.

Supă picantă de vită. Rețetă pentru o masă caldă și hrănitoare
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 18 ianuarie 2025

Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent

Pentru atunci când se strânge toată familia la masa de prânz, o ciorbă de cartofi cu pipote de pui poate fi alegerea ideală. Este o mâncare tradițională românească, cunoscută pentru gustul său bogat și echilibrul perfect între consistență și savoare.

Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Supă cremă de fenicul cu somon afumat, cremoasă și savuroasă
Supe / Ciorbe | 18 decembrie 2024

Supă cremă de fenicul cu somon afumat, cremoasă și savuroasă

Această supă cremă de fenicul cu somon afumat este un preparat reconfortant, ce combină aroma subtilă, dulceagă a feniculului cu gustul intens, sărat și afumat al somonului. Textura cremoasă a supei este delicată, completată perfect de bucățelele de somon afumat, care adaugă o notă de rafinament și un contrast plăcut. Este o alegere excelentă pentru o masă elegantă, dar surprinzător de ușor de pregătit.

Supă cremă de fenicul cu somon afumat, cremoasă și savuroasă
Supă cremă de mazăre. Rețeta ideală pentru post
Supe / Ciorbe | 13 decembrie 2024

Supă cremă de mazăre. Rețeta ideală pentru post

Supă crema de mazăre este una dintre cele mai apreciate rețete de confort culinar, iar varianta de post nu face excepție. Această supă ușoară, dar hrănitoare, este perfectă pentru zilele în care dorești să te răsfeți cu un preparat sănătos, fără ingrediente de origine animală.

Supă cremă de mazăre. Rețeta ideală pentru post
Pașii simpli pentru a prepara o supă cremă delicioasă de ciuperci. Sfaturi de la specialiști
Supe / Ciorbe | 12 decembrie 2024

Pașii simpli pentru a prepara o supă cremă delicioasă de ciuperci. Sfaturi de la specialiști

Supa crema de ciuperci este un preparat cremos, bogat în proteine, potrivit pentru zilele reci. Se servește cu crutoane cu usturoi sau simple sau cu pâine proaspete. Descoperă și tu pașii simpli pentru a prepara o supă cremă delicioasă de ciuperci.

Pașii simpli pentru a prepara o supă cremă delicioasă de ciuperci. Sfaturi de la specialiști
Cum faci ciorbă de mazăre cu găluște. Rețeta simplă
Supe / Ciorbe | 9 decembrie 2024

Cum faci ciorbă de mazăre cu găluște. Rețeta simplă

Ciorba de mazăre este una dintre acele rețete care se bucură de o popularitate constantă datorită simplității și gustului său inconfundabil. Dulceața naturală pe care o are mazărea, combinată cu savoarea legumelor proaspete și, eventual, cu aromele îmbietoare ale unor condimente bine alese, transformă această ciorbă într-un preparat de bază, potrivit pentru orice sezon. Iată o rețetă simplă de ciorbă de mazăre cu găluște.

Cum faci ciorbă de mazăre cu găluște. Rețeta simplă
Rețeta simplă de supă cremă de legume. Ce să adaugi pentru un gust desăvârșit
Supe / Ciorbe | 4 decembrie 2024

Rețeta simplă de supă cremă de legume. Ce să adaugi pentru un gust desăvârșit

Rețeta simplă de supă cremă de legume se servește de obicei caldă așa că nu ezita să o prepari când se lasă vremea rece. Se face atât de ușor și cu atât de multă libertate în ceea ce privește ingredientele încât o poți găti zilnic, în alt mod, fără să te plictisești.

Rețeta simplă de supă cremă de legume. Ce să adaugi pentru un gust desăvârșit
Cum se prepară ciorba de ciuperci. Rețeta cu care vei cuceri pe toată lumea
Supe / Ciorbe | 3 decembrie 2024

Cum se prepară ciorba de ciuperci. Rețeta cu care vei cuceri pe toată lumea

Ciorba de ciuperci este perfectă pentru zilele reci. Bogată în proteine și cu un gust foarte aromat poate fi ceea ce ai nevoie la prânz sau la cină. Se prepară foarte ușor, din doar câteva ingrediente. Descoperă și tu cum se prepară ciorba de ciuperci. Mai jos găsești rețeta cu care vei cuceri pe toată lumea.

Cum se prepară ciorba de ciuperci. Rețeta cu care vei cuceri pe toată lumea
Supă cremă de conopidă cu praz, cremoasă și hrănitoare
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 30 noiembrie 2024

Supă cremă de conopidă cu praz, cremoasă și hrănitoare

Dacă nu mai ai idei de supe creme care să pună în valoare gustul și proprietățile legumelor de toamnă, încearcă rețeta de supă cremă de conopidă cu praz. Combinația dintre aroma delicată a conopidei și dulceața subtilă a prazului, se transformă într-un preparat cremos, hrănitor și reconfortant.

Supă cremă de conopidă cu praz, cremoasă și hrănitoare
Supă cremă de dovleac cu usturoi copt, gustoasă și ușor picantă
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 21 noiembrie 2024

Supă cremă de dovleac cu usturoi copt, gustoasă și ușor picantă

Această supă cremă de dovleac cu usturoi copt este o combinație perfectă între dulceața naturală a dovleacului și aroma intensă a usturoiului copt. Textura catifelată și gustul bogat o transformă într-un preparat reconfortant, ideal pentru zilele răcoroase. Rețeta este un exemplu simplu și delicios al modului în care ingredientele de sezon pot crea o masă memorabilă.

Supă cremă de dovleac cu usturoi copt, gustoasă și ușor picantă
Cum prepari cea mai bună ciorbă de burtă. Rețeta tradițională
Supe / Ciorbe | 4 noiembrie 2024

Cum prepari cea mai bună ciorbă de burtă. Rețeta tradițională

Ciorba de burtă este un preparat tradițional românesc apreciat pentru savoarea sa intensă și textura sa unică. Rețeta de bază include burtă de vită, os de vită cu măduvă, legume, smântână, usturoi și oțet, însă există variații regionale. Descoperă cum prepari cea mai bună ciorbă de burtă.

Cum prepari cea mai bună ciorbă de burtă. Rețeta tradițională
Supă cremă de dovleac copt, cu legume coapte
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 2 noiembrie 2024

Supă cremă de dovleac copt, cu legume coapte

Supa cremă de dovleac este una dintre cele mai populare supe de toamnă, pe care o adoră și copiii. Dacă și tu o adori și ești în căutarea unei rețeta mai interesante, încearcă rețeta de supă cremă de dovleac copt, cu legume coapte. Este o supă mai gustoasă și mai consistentă fiind bogată în ingrediente. Cucerește atât prin gust cât și prin culoarea frumoasă și textura cremoasă.

Supă cremă de dovleac copt, cu legume coapte
Vichyssoise, supa franțuzească rece și cremoasă. Rețeta preparată din doar 3 legume
Supe / Ciorbe | 26 octombrie 2024

Vichyssoise, supa franțuzească rece și cremoasă. Rețeta preparată din doar 3 legume

Vichyssoise este o supă rece, cremoasă, cu o poveste interesantă, fiind adesea asociată cu gastronomia franceză. Deși ingredientele de bază – cartofii, prazul și smântâna – sugerează o origine franceză, istoria acestui fel de mâncare include influențe americane și o dezbatere interesantă privind paternitatea sa.

Vichyssoise, supa franțuzească rece și cremoasă. Rețeta preparată din doar 3 legume
Rețetă de supă cremă de dovleac din bucătăria franțuzească. Ce să adaugi pentru a ieși un deliciu
Supe / Ciorbe | 23 octombrie 2024

Rețetă de supă cremă de dovleac din bucătăria franțuzească. Ce să adaugi pentru a ieși un deliciu

Supa cremă de dovleac după rețeta franțuzească este mult mai cremoasă decât alte preparate similare, mai ales datorită modului de preparare. În plus, conține și mai multe legume care îi dau un gust mai bogat și mai sofisticat. Descoperă și tu o rețetă simplă și rapidă de supă cremă de dovleac din bucătăria franțuzească.

Rețetă de supă cremă de dovleac din bucătăria franțuzească. Ce să adaugi pentru a ieși un deliciu
4 rețete de supă de toamnă. Cum să te încălzești mâncând ceva bun și sănătos
Supe / Ciorbe | 16 octombrie 2024

4 rețete de supă de toamnă. Cum să te încălzești mâncând ceva bun și sănătos

Toamna aduce cu sine o paletă bogată de ingrediente proaspete, perfecte pentru a pregăti supe delicioase și reconfortante. Această perioadă este marcată de culori vibrante, cum ar fi portocaliul dovleacului, galbenul porumbului și verdele legumelor de sezon, care nu doar că oferă o estetică plăcută, ci și o multitudine de arome și nutrienți. Iată câteva rețete de supă de toamnă cu care să te răsfeți sezonul aceasta.

4 rețete de supă de toamnă. Cum să te încălzești mâncând ceva bun și sănătos
Supă cremă de dovleac cu smântână. Rețeta simplă și extrem de gustoasă
Supe / Ciorbe | 12 octombrie 2024

Supă cremă de dovleac cu smântână. Rețeta simplă și extrem de gustoasă

Rețeta de supă crema de dovleac cu smântână este o alegere excelentă pentru sezonul de toamnă, fiind bogată în arome, cremoasă și hrănitoare. Textura ei cremoasă îți va da o stare de bine și te va încălzi în zilele reci.

Supă cremă de dovleac cu smântână. Rețeta simplă și extrem de gustoasă
Supă de conopidă cu multe legume, pentru un prânz hrănitor
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 10 octombrie 2024

Supă de conopidă cu multe legume, pentru un prânz hrănitor

Dacă îți plac preparatele pe bază de conopidă și ești în căutare de rețete gustoase, poți încerca și rețeta de supă de conopidă cu multe legume. Este ideală pentru un prânz de toamnă delicios și hrănitor.

Supă de conopidă cu multe legume, pentru un prânz hrănitor
Rețetă simplă de ciorbă de burtă. Ce să adaugi pentru a ieși perfectă
Supe / Ciorbe | 4 octombrie 2024

Rețetă simplă de ciorbă de burtă. Ce să adaugi pentru a ieși perfectă

Ciorba de burtă este una dintre cele mai apreciate mâncăruri tradiționale românești, cu o istorie îndelungată și rădăcini puternice în bucătăria est-europeană și balcanică. Acest preparat, pe cât de controversat pentru unii datorită ingredientului său principal. Ori o iubești, ori nici nu vrei să o miroși. Descoperă și tu această rețetă simplă de ciorbă de burtă.

Rețetă simplă de ciorbă de burtă. Ce să adaugi pentru a ieși perfectă
Ciorbă de roșii ca la bunica. Rețetă cu gust de copilărie
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 27 septembrie 2024

Ciorbă de roșii ca la bunica. Rețetă cu gust de copilărie

Dacă ești nostalgică după mâncărurile cu gust de copilărie, avem pentru tine o rețetă de ciorbă de roșii ca la bunica. Este o rețetă simplă care pune în valoare gustul delicios al roșiilor proaspete, combinate cu alte legume și verdețuri.

Ciorbă de roșii ca la bunica. Rețetă cu gust de copilărie
Ciorbă de păstrăv cu legume, perfectă pentru un prânz savuros
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 14 septembrie 2024

Ciorbă de păstrăv cu legume, perfectă pentru un prânz savuros

Rețeta de ciorbă de păstrăv cu legume face parte din rețetele tradiționale românești, ușoare și savuroase, ideale pentru iubitorii preparatelor cu pește. Această ciorbă combină gustul delicat al păstrăvului cu aromele proaspete ale legumelor, oferind un gust bogat și hrănitor.

Ciorbă de păstrăv cu legume, perfectă pentru un prânz savuros
Rețeta de supă rece Okroshka, pentru zilele călduroase de vară
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 31 iulie 2024

Rețeta de supă rece Okroshka, pentru zilele călduroase de vară

Dacă nu vrei să mai aprinzi cuptorul sau aragazul în zilele călduroase de vară, îți recomandăm să prepari rețeta de supă rece Okroshka. Este o rețetă din bucătăria rusească și se prepară dintr-un amestec de legume crude: castraveți, ridichi roșii, ceapă verde. Iar pentru consistență se adaugă și cartofi fierți, ouă fierte și carne afumată.

Rețeta de supă rece Okroshka, pentru zilele călduroase de vară
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi, în borcane și în bol
06:13
Salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi, la borcan, pentru iarnă Salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi, la borcan, pentru iarnă
chifteluțe suedeze
06:07
Rețeta de chifteluțe suedeze. Cum le prepari la tine acasă, pas cu pas Rețeta de chifteluțe suedeze. Cum le prepari la tine acasă, pas cu pas
Gnocchi de sfeclă roșie cu cartofi pe un suport alb
05:47
Gnocchi de sfeclă roșie cu cartofi. O reinterpretare elegantă a celebrei rețete italiene Gnocchi de sfeclă roșie cu cartofi. O reinterpretare elegantă a celebrei rețete italiene
Frittata cu broccoli, brânză și legume porționată pe o spatulă și în vas
3 noiembrie, 06:59
Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană
humus de sfeclă
3 noiembrie, 05:50
Cum se face humusul de sfeclă roșie. Rețeta cremoasă care arată spectaculos Cum se face humusul de sfeclă roșie. Rețeta cremoasă care arată spectaculos
Carne de porc înăbușită cu gutui, ceapă și morcovi în bol alb, și verdeață în alt bol
3 noiembrie, 05:07
Carne de porc înăbușită cu gutui, ceapă și morcovi Carne de porc înăbușită cu gutui, ceapă și morcovi
Cât se ține slănina la sare
2 noiembrie, 05:46
Cât se ține slănina la sare. Recomandări de la experți pentru o aromă extraordinară Cât se ține slănina la sare. Recomandări de la experți pentru o aromă extraordinară
cartofi copți crocanți
2 noiembrie, 05:22
Îți plac cartofii copți? Trucul pe care trebuie să îl știi ca să îi faci moi la interior și cu crusta crocantă Îți plac cartofii copți? Trucul pe care trebuie să îl știi ca să îi faci moi la interior și cu crusta crocantă
Vezi cele mai noi articole
închide