Garnituri

Descoperă rețete delicioase de garnituri din legume, orez, cereale sau paste pe HelloTaste.ro. Află idei deosebite de garnituri, potrivite pentru friptură sau alte feluri principale.

Cartofi noi cu rozmarin și usturoi, preparați la cuptor
Garnituri | 13 mai 2025

Cartofi noi cu rozmarin și usturoi, preparați la cuptor

Pentru una dintre mesele principale ale zilei îți recomandăm rețeta de cartofi noi cu rozmarin și usturoi, preparați la cuptor. Se prepară simplu și ușor din ingrediente puține și la îndemâna tuturor.

Cartofi noi cu rozmarin și usturoi, preparați la cuptor
Ouă cu spanac în sos de roșii. Savoare, simplitate și echilibru
Garnituri | 6 mai 2025

Ouă cu spanac în sos de roșii. Savoare, simplitate și echilibru

O rețetă clasică, dar reinterpretată cu suflet și profunzime este cea de ouă cu spanac în sos de roșii. Este rețeta unui preparat cu gust bogat și reconfortant, care amintește de bucătăria mediteraneeană, dar păstrează căldura mâncărurilor simple, „ca la mama acasă”.

Ouă cu spanac în sos de roșii. Savoare, simplitate și echilibru
Risotto cu sparanghel și parmezan. Un preparat cremos, delicat și parfumat
Garnituri | 2 mai 2025

Risotto cu sparanghel și parmezan. Un preparat cremos, delicat și parfumat

Pentru un prânz delicios, servit alături de familie, îți oferim o rețetă clasică și elegantă de risotto cu sparanghel și parmezan. Este un preparat cremos, cu o textură catifelată, gust fin și accente proaspete de primăvară.

Risotto cu sparanghel și parmezan. Un preparat cremos, delicat și parfumat
Papricaș de ciuperci. Rețeta unui preparat simplu, dar delicios
Garnituri | 6 aprilie 2025

Papricaș de ciuperci. Rețeta unui preparat simplu, dar delicios

Pentru una dintre mesele principale ale zilei, încearcă rețeta de papricaș de ciuperci, simplă, ușoară și delicioasă. Este un fel de mâncare cu origini ungurești, adaptat de-a lungul timpului în diverse bucătării, mai ales în regiunile din Transilvania.

Papricaș de ciuperci. Rețeta unui preparat simplu, dar delicios
Mâncare de urzici cu ouă ochiuri și mămăligă. Gust autentic de primăvară
Garnituri | 2 aprilie 2025

Mâncare de urzici cu ouă ochiuri și mămăligă. Gust autentic de primăvară

Această mâncare de urzici cu ouă ochiuri și mămăligă este un preparat tradițional românesc, cu o savoare aparte. Este perfectă pentru primăvară, când urzicile sunt fragede și pline de nutrienți. Urzicile, bogate în fier, vitamine și antioxidanți, se completează perfect cu aroma usturoiului și a cepei. Iar ouăle și mămăliga echilibrează gustul, oferind o masă sățioasă și gustoasă.

Mâncare de urzici cu ouă ochiuri și mămăligă. Gust autentic de primăvară
Orez cu piept de pui la tigaie. Rețeta ușoară și delicioasă, gata în doar câteva minute
Garnituri | 10 martie 2025

Orez cu piept de pui la tigaie. Rețeta ușoară și delicioasă, gata în doar câteva minute

Orezul cu piept de pui la tigaie este o rețetă rapidă și versatilă, ideală pentru o masă de zi cu zi. Simplă de preparat și sățioasă, această combinație de ingrediente este perfectă pentru o cină ușoară și sănătoasă, dar și plină de savoare.

Orez cu piept de pui la tigaie. Rețeta ușoară și delicioasă, gata în doar câteva minute
Cartofi dulci la cuptor cu usturoi și chili. O explozie de arome
Garnituri | 28 februarie 2025

Cartofi dulci la cuptor cu usturoi și chili. O explozie de arome

Această rețetă simplă de cartofi dulci la cuptor cu usturoi și chili îmbină perfect dulceața naturală a cartofilor cu aromele intense ale usturoiului și iuțeala subtilă a ardeiului chili. Rezultatul este un preparat crocant la exterior, moale și cremos la interior. Au un gust echilibrat între dulce, sărat și picant.

Cartofi dulci la cuptor cu usturoi și chili. O explozie de arome
Gnocchi cu sos de gorgonzola. Cremozitate intensă și rafinament italian
Galerie foto
Garnituri | 26 februarie 2025

Gnocchi cu sos de gorgonzola. Cremozitate intensă și rafinament italian

Gnocchi cu sos de gorgonzola sunt o combinație perfectă între textura moale și pufoasă a găluștelor de cartofi și bogăția unui sos cremos, intens aromat. Acest preparat este un adevărat simbol al bucătăriei italiene, aducând un echilibru subtil între simplitate și rafinament. Gorgonzola, cu textura sa catifelată și gustul ușor picant sau dulceag (în funcție de tipul ales), se topește într-un sos mătăsos, care îmbracă perfect fiecare gnocchi.

Gnocchi cu sos de gorgonzola. Cremozitate intensă și rafinament italian
Creveți cu usturoi. O porție de savoare intensă și textură delicată
Garnituri | 15 februarie 2025

Creveți cu usturoi. O porție de savoare intensă și textură delicată

Dacă îți plac creveții, dar nu știi cum să îi gătești, încearcă rețeta de creveți cu usturoi. Este o rețetă rapidă ce pune în valoare gustul dulce și ușor sărat al creveților, completat de intensitatea usturoiului și finețea uleiului de măsline. Un strop de lămâie și pătrunjel proaspăt adaugă prospețime, transformând preparatul într-un deliciu potrivit atât pentru o cină elegantă, cât și pentru un prânz rapid.

Creveți cu usturoi. O porție de savoare intensă și textură delicată
Pipote de pui cu bulgur și legume. O mâncare hrănitoare și gustoasă
Galerie foto
Garnituri | 7 februarie 2025

Pipote de pui cu bulgur și legume. O mâncare hrănitoare și gustoasă

Această rețetă de pipote de pui cu bulgur și legume combină frăgezimea pipotelor de pui cu textura plăcută a bulgurului. Este un preparat simplu, dar plin de savoare, potrivit atât pentru un prânz sățios, cât și pentru o cină reconfortantă.

Pipote de pui cu bulgur și legume. O mâncare hrănitoare și gustoasă
Patatas bravas. Rețetă de cartofi, din bucătăria spaniolă
Galerie foto
Garnituri | 2 februarie 2025

Patatas bravas. Rețetă de cartofi, din bucătăria spaniolă

Patatas Bravas este unul dintre cele mai populare tapas din bucătăria spaniolă, un preparat simplu, dar extrem de savuros. Cartofii aurii și crocanți sunt serviți cu un sos ușor picant, cremos și plin de arome, care le oferă acel caracter „bravo” – adică îndrăzneț și plin de personalitate.

Patatas bravas. Rețetă de cartofi, din bucătăria spaniolă
Pad Thai cu creveți. Echilibrul perfect între dulce, acru, sărat și picant
Garnituri | 1 februarie 2025

Pad Thai cu creveți. Echilibrul perfect între dulce, acru, sărat și picant

Pad Thai cu creveți este unul dintre cele mai iubite preparate thailandeze, un fel de mâncare echilibrat și plin de savoare. Rețeta combină tăiței de orez, creveți suculenți, ouă, arahide crocante și un sos complex.

Pad Thai cu creveți. Echilibrul perfect între dulce, acru, sărat și picant
Mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi
Galerie foto
Garnituri | 24 ianuarie 2025

Mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi

Această rețetă tradițională, reinterpretată, de mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi o explozie de arome și texturi reconfortante. Rețeta aduce împreună două elemente de bază ale bucătăriei: mămăliga fină, îmbogățită cu unt, și ciupercile aromate, sotate cu usturoi.

Mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi
Kugel de cartofi. Rețetă tradițională evreiască
Galerie foto
Garnituri | 15 ianuarie 2025

Kugel de cartofi. Rețetă tradițională evreiască

Kugel de cartofi este un preparat tradițional evreiesc care se aseamănă cu o budincă sărată din cartofi. Este adesea servit ca parte a mesei de Shabbat sau a altor sărbători evreiești. Preparatul are o textură cremoasă în interior și o crustă crocantă la exterior. Iar aroma cepei caramelizate completează perfect gustul cartofilor.

Kugel de cartofi. Rețetă tradițională evreiască
Plăcintă cu mazăre și carne de pui, pentru o masă consistentă
Galerie foto
Garnituri | 14 ianuarie 2025

Plăcintă cu mazăre și carne de pui, pentru o masă consistentă

Dacă ești în căutare de rețete savuroase pentru una dintre mesele principale ale zilei, poți trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mazăre și carne de pui. Este un preparat reconfortant, potrivit pentru mesele de familie, brunch-uri sau ocazii speciale. Rețeta nu este complexă, este chiar versatilă, putând fi adaptată după gustul propriu.

Plăcintă cu mazăre și carne de pui, pentru o masă consistentă
Mămăligă cu parmezan și ciuperci cu sos, pentru un prânz delicios
Galerie foto
Garnituri | 4 ianuarie 2025

Mămăligă cu parmezan și ciuperci cu sos, pentru un prânz delicios

Dacă nu mai știi ce să gătești pentru a-ți cuceri familia cu un prânz delicios, încearcă rețeta de mămăligă cu parmezan și ciuperci cu sos. Acest preparat combină textura cremoasă a mămăligii îmbogățite cu parmezan și aroma intensă a ciupercilor gătite într-un sos delicat.

Mămăligă cu parmezan și ciuperci cu sos, pentru un prânz delicios
Rețeta simplă de piure de mazăre. Ce să pui în oală pentru un preparat cremos și aromat
Garnituri | 8 decembrie 2024

Rețeta simplă de piure de mazăre. Ce să pui în oală pentru un preparat cremos și aromat

Dacă te-ai plictisit de garniturile clasice, poți încerca să prepari piure de mazăre. Se potrivește cu orice fel de preparat din carne și este foarte bogat în proteine. Pentru piure de mazăre rețeta este simplă și nu ai nevoie de multe ingrediente.

Rețeta simplă de piure de mazăre. Ce să pui în oală pentru un preparat cremos și aromat
Bulgur cu roșii și usturoi. Rețetă din bucătăria libaneză
Galerie foto
Garnituri | 1 decembrie 2024

Bulgur cu roșii și usturoi. Rețetă din bucătăria libaneză

Această rețetă simplă și aromată de bulgur cu roșii și usturoi provine din bucătăria libaneză, renumită pentru combinațiile sale echilibrate de arome și texturi. Bulgurul combinat cu roșii suculente, usturoi parfumat și condimente specifice, se transformă într-un preparat reconfortant și sănătos. Poate fi servit ca garnitură, fel principal ușor sau cină.

Bulgur cu roșii și usturoi. Rețetă din bucătăria libaneză
Rețetă de conopidă la cuptor cu smântână și cașcaval. Cum și la ce temperatură se prepară
Garnituri | 29 noiembrie 2024

Rețetă de conopidă la cuptor cu smântână și cașcaval. Cum și la ce temperatură se prepară

Conopida la cuptor este un preparat versatil și delicios, care poate fi servit în mai multe moduri și poate fi asociat cu diverse mâncăruri. Conopida la cuptor poate fi servită ca fel principal sau garnitură. Se potrivește bine cu preparate din carne la grătar, cu pește, cu orez sau cu tocană de legume sau curry. Încearcă și tu această rețetă de conopidă la cuptor cu smântână și cașcaval. Descoperă cum și la ce temperatură se prepară.

Rețetă de conopidă la cuptor cu smântână și cașcaval. Cum și la ce temperatură se prepară
Ciuperci cu usturoi la tigaie. Rețetă simplă și rapidă, de post
Galerie foto
Garnituri | 17 noiembrie 2024

Ciuperci cu usturoi la tigaie. Rețetă simplă și rapidă, de post

Dacă adori preparatele pe bază de ciuperci, rețeta de ciuperci cu usturoi la tigaie te poate cuceri de la prima înghițitură. Este un preparat simplu, și ușor, dar plin de savoare și sănătate. Aroma intensă de usturoi pătrunde în textura cărnoasă a ciupercilor, creând o combinație irezistibilă de gusturi. Pătrunjelul proaspăt adaugă o notă de prospețime, echilibrând perfect aromele. Preparatul este versatil și poate fi servit atât cald, cât și rece.

Ciuperci cu usturoi la tigaie. Rețetă simplă și rapidă, de post
Dovleac cu carne tocată și brânză de burduf la cuptor
Galerie foto
Garnituri | 9 noiembrie 2024

Dovleac cu carne tocată și brânză de burduf la cuptor

Dacă îți place dovleacul în deserturi și vrei să-i experimentezi gustul și în preparate sărate, îți oferim mai jos o rețetă de dovleac cu carne tocată și brânză de burduf la cuptor. Te va cuceri combinația de ingrediente cu gusturi și texturi ce se îmbină armonios.

Dovleac cu carne tocată și brânză de burduf la cuptor
Caponata Siciliană. Rețetă savuroasă din bucătăria italiană
Galerie foto
Garnituri | 5 noiembrie 2024

Caponata Siciliană. Rețetă savuroasă din bucătăria italiană

Caponata Siciliană este un preparat emblematic al bucătăriei siciliene, cunoscut pentru echilibrul său perfect între arome dulci și acrișoare. Este un fel de mâncare vegetal, unde legumele prăjite, în special vinetele, sunt combinate cu o salsa dulce-acrișoară, pe bază de roșii, oțet și zahăr. Deși este adesea servită ca aperitiv sau garnitură, caponata poate fi și un fel principal vegetarian delicios.

Caponata Siciliană. Rețetă savuroasă din bucătăria italiană
Clătite brașovene. Rețetă de clătite umplute și preparate pane
Galerie foto
Garnituri | 3 noiembrie 2024

Clătite brașovene. Rețetă de clătite umplute și preparate pane

Dacă ai în plan să prepari clătite pentru porția de desert, poți prepara mai multe pentru a le folosi lla o delicioasă rețetă de clătite brașovene. Este o rețetă de clătite sărate, umplute cu diferite ingrediente și preparate la tigaie sub formă de pane.

Clătite brașovene. Rețetă de clătite umplute și preparate pane
Ce poți face cu pilaful rămas. Rețete rapide și savuroase cu orez
Garnituri | 1 noiembrie 2024

Ce poți face cu pilaful rămas. Rețete rapide și savuroase cu orez

Pilaful este un preparat delicios din orez, care are origini în Orientul Mijlociu și Asia Centrală, dar care este foarte popular și în gastronomia românească. Dacă se întâmplă să gătești o cantitate prea mare și nu știi ce poți face cu pilaful rămas, atunci te invităm să te inspiri din rețetele de mai jos.

Ce poți face cu pilaful rămas. Rețete rapide și savuroase cu orez
Tian de legume. Rețetă din bucătăria franțuzească
Galerie foto
Garnituri | 22 octombrie 2024

Tian de legume. Rețetă din bucătăria franțuzească

Tian de legume este o rețetă tradițională provensală, originară din sudul Franței, în care legumele de sezon sunt aranjate stratificat și coapte lent la cuptor. Acest proces le ajută să-și dezvolte aroma bogată și dulceagă. Este un fel de mâncare vegetarian, perfect ca fel principal ușor sau garnitură. Special la această rețetă este modul în care legumele sunt așezate frumos într-o tavă și lăsate să se caramelizeze încet. În acest mod se intensifică gustul natural al fiecărui ingredient.

Tian de legume. Rețetă din bucătăria franțuzească
Varză călită cu cârnați afumați. Rețetă tradițională românească
Galerie foto
Garnituri | 11 octombrie 2024

Varză călită cu cârnați afumați. Rețetă tradițională românească

Rețeta de varză călită cu cârnați afumați este rețeta unui preparat tradițional românesc, foarte îndrăgit pentru aromele sale bogate și gustul sățios. Această mâncare este perfectă pentru zilele răcoroase de toamnă și iarnă. Este o combinație savuroasă între dulceața verzei și gustul afumat și condimentat al cârnaților.

Varză călită cu cârnați afumați. Rețetă tradițională românească
Pui Marsala. Rețetă de pui cremos cu ciuperci, în sos de vin
Galerie foto
Garnituri | 29 septembrie 2024

Pui Marsala. Rețetă de pui cremos cu ciuperci, în sos de vin

Dacă nu mai ai idei ce să prepari pentru masa de prânz sau chiar pentru cină, îți recomandăm rețeta de pui Marsala. Familia se va răsfăța cu cel mai fraged și cremos pui, răsfățat într-un delicios sos de vin, cu ciuperci.

Pui Marsala. Rețetă de pui cremos cu ciuperci, în sos de vin
Ceapă caramelizată cu sos aromat, ideală cu fripturi sau antreuri
Garnituri | 28 septembrie 2024

Ceapă caramelizată cu sos aromat, ideală cu fripturi sau antreuri

Dacă nu mai știi cu ce să asortezi friptura sau antreurile pentru un gust cât mai delicios, îți oferim o rețetă de ceapă caramelizată cu sos aromat. Te va cuceri atât gustul cât și aspectul acesteia și cu siguranță vei repeta rețeta de multe ori.

Ceapă caramelizată cu sos aromat, ideală cu fripturi sau antreuri
Pui cu smântână și ciuperci. Rețetă ca la bunica acasă
Galerie foto
Garnituri | 25 septembrie 2024

Pui cu smântână și ciuperci. Rețetă ca la bunica acasă

Dacă nu mai știi ce să prepari delicios pentru un prânz alături de familie, rețeta de pui cu smântână și ciuperci poate fi opțiunea ideală. Este o rețetă veche, ca la bunica acasă. Este simplă și ușor de preparat, iar ingredientele sunt dintre cele mai accesibile.

Pui cu smântână și ciuperci. Rețetă ca la bunica acasă
Cartofi franțuzești. Rețetă de cartofi cu ouă fierte la cuptor
Galerie foto
Garnituri | 22 septembrie 2024

Cartofi franțuzești. Rețetă de cartofi cu ouă fierte la cuptor

Dacă adori preparatele pe bază de cartofi, îți propunem pentru o masă delicioasă rețeta de cartofi franțuzești. Nu este o rețetă complexă, iar ingredientele folosite sunt simple și foarte accesibile. Poți servi preparatul de sine stătător pentru că este consistent și sățios. Însă poate constitui și garnitură la orice friptură.

Cartofi franțuzești. Rețetă de cartofi cu ouă fierte la cuptor
Ghebe cu usturoi la tigaie. Una dintre cele mai gustoase rețete cu ciuperci
Galerie foto
Garnituri | 17 septembrie 2024

Ghebe cu usturoi la tigaie. Una dintre cele mai gustoase rețete cu ciuperci

Au apărut ghebele și dorești să le incluzi în dieta ta, dar nu ai idee cum să le prepari? Încearcă rețeta de ghebe cu usturoi la tigaie care este una dintre cele mai gustoase rețete cu ciuperci.

Ghebe cu usturoi la tigaie. Una dintre cele mai gustoase rețete cu ciuperci
Ardei copți cu smântână. Rețetă pentru o masă delicioasă
Galerie foto
Garnituri | 11 septembrie 2024

Ardei copți cu smântână. Rețetă pentru o masă delicioasă

Rețeta de ardei copți cu smântână este perfectă pentru a fi servită ca garnitură, antreu sau chiar fel principal. Este un preparat delicios și ușor, care se prepară din ingrediente simple și mereu la îndemână.

Ardei copți cu smântână. Rețetă pentru o masă delicioasă
Păstăi de fasole cu roșii și usturoi, pentru masa de prânz sau cină
Galerie foto
Garnituri | 8 septembrie 2024

Păstăi de fasole cu roșii și usturoi, pentru masa de prânz sau cină

Dacă ești în căutare de rețete simple și rapide din legume, pentru masa de prânz sau cină, trece pe lista de preparat și rețeta de păstăi de fasole cu roșii și usturoi. Este o rețetă simplă și ușoară, din doar câteva ingrediente.

Păstăi de fasole cu roșii și usturoi, pentru masa de prânz sau cină
Ardei umpluți cu carne la cuptor, pentru un prânz savuros
Galerie foto
Garnituri | 2 septembrie 2024

Ardei umpluți cu carne la cuptor, pentru un prânz savuros

Rețeta de ardei umpluți cu carne la cuptor reprezintă un fel de mâncare tradițional, perfect pentru un prânz consistent și savuros. Prepar-o și tu pentru a-ți răsfăța familia cu un preparat delicios și hrănitor.

Ardei umpluți cu carne la cuptor, pentru un prânz savuros
Musaca de vinete, gratinată cu cașcaval și parmezan
Galerie foto
Garnituri | 31 august 2024

Musaca de vinete, gratinată cu cașcaval și parmezan

Rețeta de musaca de vinete, gratinată cu cașcaval și parmezan, este ideală pentru un prânz delicios și consistent. Rețeta este inspirată din bucătăriile grecești și turcești și este perfectă pentru mesele în familie sau pentru ocazii speciale.

Musaca de vinete, gratinată cu cașcaval și parmezan
Mâncare de legume coapte în cuptor. O explozie de gusturi și arome
Galerie foto
Garnituri | 19 august 2024

Mâncare de legume coapte în cuptor. O explozie de gusturi și arome

Dacă adori legumele coapte pe grătar sau în cuptor, rețeta de mâncare de legume coapte în cuptor, cu siguranță va fi pe gustul tău. Este o rețetă simplă și ușoară, care se prepară într-un timp destul de scurt.

Mâncare de legume coapte în cuptor. O explozie de gusturi și arome
Cum poți face cea mai bună ceapă caramelizată acasă. Rețeta pe care o poate prepara oricine
Garnituri | 18 august 2024

Cum poți face cea mai bună ceapă caramelizată acasă. Rețeta pe care o poate prepara oricine

Ceapa caramelizată este dulce și aduce gustul umami în toate mâncărurile, făcând orice preparat mai gustos. Poate fi pusă în salate, supe, paste, tocănițe, fripturi. Iată cum faci cea mai bună ceapă caramelizată. Descoperă cum poți face cea mai bună ceapă caramelizată acasă. Rețeta pe care o poate prepara oricine.

Cum poți face cea mai bună ceapă caramelizată acasă. Rețeta pe care o poate prepara oricine
Escalop de porc cu ciuperci. Rețetă pentru un prânz savuros
Galerie foto
Garnituri | 16 august 2024

Escalop de porc cu ciuperci. Rețetă pentru un prânz savuros

Dacă nu mai știi ce să gătești pentru un prânz savuros și sățios, îți recomandăm rețeta de escalop de porc cu ciuperci. Este un fel de mâncare clasic în bucătăria europeană, apreciat pentru simplitatea și savoarea sa. Este un preparat versatil și gustos, care combină carnea fragedă de porc cu ciuperci suculente, într-un sos bogat și aromat.

Escalop de porc cu ciuperci. Rețetă pentru un prânz savuros
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Galerie foto
Garnituri | 26 iulie 2024

Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios

Clafoutis-ul este un preparat tradițional francez, de obicei asociat cu fructele și servit ca desert. Totuși, această variantă de clafoutis cu multe legume și parmezan, este perfectă pentru un prânz sau o cină ușoară. Rețeta este destul de simplă și ușoară, iar ingredientele se pot alege după preferințe.

Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Vinete umplute cu carne și gratinate cu cașcaval
Galerie foto
Garnituri | 23 iulie 2024

Vinete umplute cu carne și gratinate cu cașcaval

Pentru un prânz delicios și consistent, prepară și tu rețeta de vinete umplute cu carne și gratinate cu cașcaval. Combinația de ingrediente oferă un gust bogat și savuros, dar și sățietate pentru un timp mai îndelungat.

Vinete umplute cu carne și gratinate cu cașcaval
Curry de pui cu fasole verde și ardei multicolori
Galerie foto
Garnituri | 20 iulie 2024

Curry de pui cu fasole verde și ardei multicolori

Curry de pui cu fasole verde și ardei multicolori este un fel de mâncare savuros și plin de culoare, ideal pentru iubitorii de arome exotice. Îți oferim mai jos rețeta pentru a o prepara și tu și a-i desfăta pe cei dragi cu așa preparat delicios.

Curry de pui cu fasole verde și ardei multicolori
Pui cu roșii și măsline la cuptor. Rețetă pentru un prânz savuros
Galerie foto
Garnituri | 25 iunie 2024

Pui cu roșii și măsline la cuptor. Rețetă pentru un prânz savuros

Inspirată din bucătăria grecească, rețeta de pui cu roșii și măsline la cuptor poate fi opțiunea perfectă pentru un prânz savuros sau chiar pentru cină. Această rețetă combină gustul suculent al puiului cu aromele mediteraneene de roșii și măsline, creând un preparat ușor de realizat și extrem de delicios.

Pui cu roșii și măsline la cuptor. Rețetă pentru un prânz savuros
Sparanghel la tigaie. Rețetă rapidă și hrănitoare
Galerie foto
Garnituri | 26 mai 2024

Sparanghel la tigaie. Rețetă rapidă și hrănitoare

Rețeta de sparanghel la tigaie poate fi opțiunea ideală atunci când dorești o mâncare simplă, rapidă și ușoară, dar gustoasă și hrănitoare. Este gata în câteva minute, iar efortul depus este minimum.

Sparanghel la tigaie. Rețetă rapidă și hrănitoare
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Galerie foto
Garnituri | 15 mai 2024

Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros

Dacă îți plac preparatele pe bază de ciuperci îți recomandăm să încerci și rețeta de ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Se prepară ușor, este simplă și conține doar câteva ingrediente.

Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
5 garnituri pentru carnea de miel. Preparate simple și gustoase
Galerie foto
Garnituri | 3 mai 2024

5 garnituri pentru carnea de miel. Preparate simple și gustoase


Carnea de miel provine de la oi mai tinere de 12 luni și este fragedă, cu o aromă subtilă. Are opt aminoacizi esențiali în proporții adecvate, proteine ​​de înaltă calitate și este bogată în vitamine B, zinc și fier. Ai toate motivele să mănânci mai des carne de miel. Descoperă și tu 5 garnituri perfecte pentru carnea de miel. Acestea vor completa orice masă.

5 garnituri pentru carnea de miel. Preparate simple și gustoase
Cartofi noi la cuptor, cu sos de iaurt și usturoi
Galerie foto
Garnituri | 7 aprilie 2024

Cartofi noi la cuptor, cu sos de iaurt și usturoi

Au apărut cartofii noi pe piață și cauți rețete simple și ușoare în care să-i incluzi? Îți oferim mai jos o rețetă de cartofi noi la cuptor, cu sos de iaurt și usturoi. Este una dintre acele rețete despre care poți spune că este, pe cât de simplă, pe atât de gustoasă.

Cartofi noi la cuptor, cu sos de iaurt și usturoi
Piure de urzici cremos și delicios. Rețetă de primăvară
Galerie foto
Garnituri | 10 martie 2024

Piure de urzici cremos și delicios. Rețetă de primăvară

Odată cu sosirea primăverii apar pe piață și verdețurile bogate de nutrienți, precum urzicile, leurda, ștevia, spanacul, etc. Nu ezita să le incluzi în alimentația ta, preparând diferite mâncăruri. Una dintre rețetele culinare pe care le poți încerca, poate fi cea de piure de urzici cremos și delicios.

Piure de urzici cremos și delicios. Rețetă de primăvară
Cartofi gratinați cu cașcaval și șuncă afumată. Rețeta preparată la cuptor
Galerie foto
Garnituri | 8 martie 2024

Cartofi gratinați cu cașcaval și șuncă afumată. Rețeta preparată la cuptor

Pentru atunci când se strânge toată familia la masa de prânz și vrei să-i cucerești cu o mâncare gustoasă și consistentă, poți prepara rețeta de cartofi gratinați cu cașcaval și șuncă afumată, la cuptor. Nu este o rețetă complexă și nici ingrediente multe nu vei folosi. Dar cu siguranță vă veți bucura de gustul delicios și aspectul apetisant al preparatului.

Cartofi gratinați cu cașcaval și șuncă afumată. Rețeta preparată la cuptor
Mâncare de urzici cu usturoi și smântână, un preparat aromat, plin de vitamine
Garnituri | 4 martie 2024

Mâncare de urzici cu usturoi și smântână, un preparat aromat, plin de vitamine

Mâncarea de urzici cu usturoi și smântână este un preparat tradițional românesc, apreciat pentru gustul său bogat și pentru proprietățile sale nutritive. Urzicile sunt plante cu un conținut ridicat de nutrienți. Combinația cu usturoiul și smântâna oferă un gust delicios și o textură cremoasă.

Mâncare de urzici cu usturoi și smântână, un preparat aromat, plin de vitamine
Mâncare de ștevie cu usturoi. Rețeta uitată pe care trebuie să o încerci primăvara aceasta
Garnituri | 29 februarie 2024

Mâncare de ștevie cu usturoi. Rețeta uitată pe care trebuie să o încerci primăvara aceasta

Ștevia este una dintre verdețurile vedetă ale primăverii. O găsești în piață, dar și pe marginile drumurilor, așa că nu ai nicio scuză să nu o folosești la gătit. Poți face o mâncare de ștevie cu usturoi pe care o poți consuma ca fel principal, dar și drept garnitură pentru feluri de mâncare cu carne.

Mâncare de ștevie cu usturoi. Rețeta uitată pe care trebuie să o încerci primăvara aceasta
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Guguluf cu căpșuni în aluat și glazură cu sirop de căpșuni porționat
05:45
Guguluf cu căpșuni în aluat și glazură cu sirop de căpșuni Guguluf cu căpșuni în aluat și glazură cu sirop de căpșuni
Desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți pe un platou negru cu linguriță, căpșuni, banane și fulgi de migdale
13 mai, 06:08
Desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți Desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți
Cartofi noi cu rozmarin și usturoi, în bol alb și o crenguță de rozmarin
13 mai, 05:02
Cartofi noi cu rozmarin și usturoi, preparați la cuptor Cartofi noi cu rozmarin și usturoi, preparați la cuptor
Chec din albușuri cu zmeură și vanilie porționat pe un tocător de lemn, alături de un cuțit
12 mai, 07:56
Chec din albușuri cu zmeură și vanilie. Un contrast de arome și culori Chec din albușuri cu zmeură și vanilie. Un contrast de arome și culori
Compot de rubarbă cu căpșuni în borcan, alături de un polonic, tije de rubarbă și un bol cu căpșuni
11 mai, 06:13
Compot de rubarbă cu căpșuni. Un adevărat deliciu de primăvară Compot de rubarbă cu căpșuni. Un adevărat deliciu de primăvară
5 porții de mini Pavlova cu mousse de căpșuni
10 mai, 09:38
Mini Pavlova cu mousse de căpșuni. Un desert fin și elegant Mini Pavlova cu mousse de căpșuni. Un desert fin și elegant
O bucătărie aranjată de designeri
9 mai, 13:33
Ce tip de bucătărie alegi? Ghid de amenajare în funcție de locuință (P) Ce tip de bucătărie alegi? Ghid de amenajare în funcție de locuință (P)
Tartă cu sparanghel și roșii uscate porționată
9 mai, 06:07
Tartă cu sparanghel și roșii uscate, perfectă pentru o masă ușoară Tartă cu sparanghel și roșii uscate, perfectă pentru o masă ușoară
Vezi cele mai noi articole
închide