Cele mai recente

Brioșe cu mere, nuci și scorțișoară, alături de o ceașcă cu ceai
Galerie foto

Brioșe cu mere răzuite, nuci și scorțișoară. Un desert gustos și aromat

Aceste brioșe cu mere răzuite, nuci și scorțișoară sunt un desert care îmbină delicatețea unui aluat pufos cu prospețimea fructelor și aroma caldă a condimentelor. Textura lor ușor umedă se completează perfect cu nucile crocante și cu parfumul îmbietor de scorțișoară.

Brioșe cu mere răzuite, nuci și scorțișoară. Un desert gustos și aromat
Orez cremos cu ciuperci și cimbru proaspăt pe o farfurie albă

Orez cremos cu ciuperci și cimbru proaspăt, pentru o cină elegantă

Un bol de orez cremos cu ciuperci și cimbru proaspăt este genul de mâncare care îți aduce confort și căldură după doar câteva îmbucături.

Orez cremos cu ciuperci și cimbru proaspăt, pentru o cină elegantă
Salată caldă de linte cu mere, îmbogățită cu nuci și stafide în două boluri, unul cu lingură de lemn, alături de alte boluri cu ingrediente

Salată caldă de linte cu mere, îmbogățită cu nuci și stafide

Această salată caldă de linte cu mere, îmbogățită cu nuci și stafide este un preparat hrănitor, ușor de făcut și foarte versatil. Te va cuceri prin contrastul de texturi și arome.

Salată caldă de linte cu mere, îmbogățită cu nuci și stafide
Pui la cuptor cu pere și ierburi aromatice

Pui la cuptor cu pere și ierburi aromatice. Un tablou de toamnă pe farfurie

Pentru deliciul unei mese de sărbătoare sau pentru răsfățul unei cine de familie poți încerca cu succes rețeta de pui la cuptor cu pere și ierburi aromatice. Este o rețetă care îmbină tradiția rustică cu rafinamentul bucătăriei moderne.

Pui la cuptor cu pere și ierburi aromatice. Un tablou de toamnă pe farfurie
Tartă rustică cu pere și cremă de migdale, decorată cu frunze de mentă

Tartă rustică cu pere și cremă de migdale. Un desert simplu și elegant

O tartă rustică cu pere și cremă de migdale este un desert elegant prin simplitatea lui, dar cu un gust cuceritor. Prepară și tu rețeta acestui desert, pe care ți-o oferim mai jos.

Tartă rustică cu pere și cremă de migdale. Un desert simplu și elegant
Cheesecake cu mere și sos caramel sărat porționat pe platou și o porție pe o spatulă

Cheesecake cu mere și sos caramel sărat. Un desert aromat cu gust bogat

Acest cheesecake cu mere și sos caramel sărat este un desert cu straturi bine definite și cu un joc de texturi și arome ce îl fac special. Prepară-l și tu urmând rețeta pe care o vei descoperi detaliată mai jos.

Cheesecake cu mere și sos caramel sărat. Un desert aromat cu gust bogat
Pui tandoori

Pui tandoori, celebrul preparat indian. Cum îl poți prepara la tine acasă

Pui tandoori este un preparat clasic al bucătăriei indiene, caracterizat prin pui marinat într-o combinație de iaurt și condimente intense, care este apoi gătit într-un cuptor tandoor, un cuptor tradițional indian cu cărbuni fierbinți.

Pui tandoori, celebrul preparat indian. Cum îl poți prepara la tine acasă
ouă turcești

Rețetă de ouă turcești. Cum se prepară și de ce condimente ai nevoie

Ouăle turcești cu iaurt sunt un preparat delicios și reconfortant, perfect pentru un mic dejun sățios sau o gustare plină de savoare. Această rețetă simplă combină ouă fierte cu iaurt cremos, usturoi aromat și un sos de boia afumată sau dulce, creând o armonie de gusturi ce pot satisface chiar și cele mai rafinate papile gustative.

Rețetă de ouă turcești. Cum se prepară și de ce condimente ai nevoie
sfiha

Rețeta de sfiha, pizza din Orientul Mijlociu. Este o gustare savuroasă

Sfiha este o specialitate culinară provenită din Orientul Mijlociu, un preparat clasic al bucătăriilor arabe, în special din Liban, Siria și alte regiuni mediteraneene. Este un fel de plăcintă deschisă sau pizza tradițională. Are un aluat subțire și o umplutură sățioasă de carne, legume sau combinații ale acestora. Sfiha s-a răspândit și în alte colțuri ale lumii, fiind apreciată datorită gustului său echilibrat și versatilității.

Rețeta de sfiha, pizza din Orientul Mijlociu. Este o gustare savuroasă
fajitas

Rețetă de fajitas. Cum să faci acasă cel mai popular preparat mexican

Fajitas sunt un preparat perfect pentru o masă rapidă și gustoasă, ușor de personalizat cu diferite toppinguri sau ingrediente. Acestea sunt adesea servite cu salate proaspete sau orez pentru a completa gustul.

Rețetă de fajitas. Cum să faci acasă cel mai popular preparat mexican
Clafoutis cu pere evantai și migdale pe o farfurie, alături de furculițe

Clafoutis cu pere evantai și migdale. Un desert simplu și cuceritor

Clafoutis cu pere evantai și migdale este un desert elegant, cu origini franțuzești, reinterpretat într-o variantă de toamnă. În locul tradiționalelor cireșe, folosești pere fragede.

Clafoutis cu pere evantai și migdale. Un desert simplu și cuceritor
Paste cremoase cu ciuperci, nuci și parmezan în două farfurii

Paste cremoase cu ciuperci, nuci și parmezan, pentru prânz sau cină

Dacă adori preparatele cu paste și ești în căutare de rețete savuroase, poți trece pe listă și rețeta de paste cremoase cu ciuperci, nuci și parmezan. Este genul de preparat care îți oferă atât confort, cât și eleganță.

Paste cremoase cu ciuperci, nuci și parmezan, pentru prânz sau cină
Porție de cheesecake cu pere caramelizate pe o spatulă de tort
Galerie foto

Cheesecake cu pere caramelizate. Un desert fin și elegant

Acest cheesecake cu pere caramelizate este genul de desert care cucerește prin eleganță și subtilitatea aromelor. Nu este doar o prăjitură cu brânză, ci o combinație armonioasă de gusturi și texturi.

Cheesecake cu pere caramelizate. Un desert fin și elegant
Tocană de vită cu dovleac și vin roșu în bol rustic

Tocană de vită cu dovleac și vin roșu. Rețetă gătită lent

Această tocană de vită cu dovleac și vin roșu este un preparat rustic, dens și plin de arome. Prepară și tu rețeta pe care ți-o detaliem mai jos, pentru a-ți surprinde familia la masa de prânz.

Tocană de vită cu dovleac și vin roșu. Rețetă gătită lent
Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure, porționat pe un platou, alături de pere proaspete
Galerie foto

Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure

Acest pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure este genul de prăjitură care îți aduce un strop de rafinament chiar și într-o zi obișnuită.

Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure
Prăjitură fragedă cu prune și scorțișoară porționată, alături de un ceainic alb și prune
Galerie foto

Prăjitură fragedă cu prune și scorțișoară. Un desert simplu, de toamnă

Printre deserturile cu fructe de toamnă pe care ți-ai propus să le prepari, mai trece pe listă și rețeta de prăjitură fragedă cu prune și scorțișoară. Se prepară simplu și ușor, iar ingredientele sun comune și foarte accesibile.

Prăjitură fragedă cu prune și scorțișoară. Un desert simplu, de toamnă
închide