Cele mai recente

Chec cu ciocolată și pere secționat, pe un platou de lemn rotund, alături de o pară întreagă și un sfert de pară
Galerie foto

Chec cu ciocolată și pere. Chec fantezie de toamnă

Dacă adori gustul și aroma perelor de toamnă, nu ezita să le incluzi și în deserturi spectaculoase. Îți oferim în acest scop o rețetă de chec cu ciocolată și pere. Este un chec fantezie de toamnă care va cuceri instant atât papilele gustative cât și privirile.

Chec cu ciocolată și pere. Chec fantezie de toamnă
Ingrediente pentru preparate bogate în proteine
Galerie foto

Preparate bogate în proteine, dar low carb, cu care să îți menții silueta toamna aceasta

Cauți preparate bogate în proteine, dar cu un conținut scăzut de carbohidrați cu care să te răsfeți toamna aceasta, care să nu îți afecteze silueta? Există o mulțime de variante atât vegetale, cât și cu carne pe care să le încerci. Ai mai jos o listă cu 4 preparate bogate în proteine, prietenoase cu silueta.

Preparate bogate în proteine, dar low carb, cu care să îți menții silueta toamna aceasta
Dulceață de struguri fără sâmburi în bol de sticlă și în două borcane, alături de struguri albi, proaspeți
Galerie foto

Dulceață de struguri fără sâmburi. Rețeta simplă, pas cu pas

Pentru că s-au copt strugurii și te ademenesc cu aroma lor, nu ezita să-i incluzi în meniul zilnic. Iar pentru sezonul rece, poți prepara din ei o rețetă de dulceață de struguri fără sâmburi. Doar așa te vei putea bucura de aroma lor pe toată perioada anului.

Dulceață de struguri fără sâmburi. Rețeta simplă, pas cu pas
Gogoși rapide cu iaurt în aluat, pe o farfurie albă
Galerie foto

Gogoși rapide cu iaurt în aluat, turnate cu lingura

Când ai poftă de gogoși, dar nu ai timp de frământat aluatul, sau de așteptat până când acesta se dospește, poți prepara gogoși rapide cu iaurt în aluat, turnate cu lingura.

Gogoși rapide cu iaurt în aluat, turnate cu lingura
Ghimbir cu lămâie și miere la borcan
Galerie foto

Ghimbir cu lămâie și miere la borcan. Un elixir pentru sănătate

Pentru că se apropie sezonul rece, iar acesta vine la pachet și cu viroze și răceli, asigură-ți cămara și cu ghimbir cu lămâie și miere la borcan. Este un adevărat elixir pentru sănătate!

Ghimbir cu lămâie și miere la borcan. Un elixir pentru sănătate
Mai multe preparate cu ouă, gata de servit
Galerie foto

Rețete cu ouă pentru mic-dejun, de încercat oricând

Ouăle ar trebui să fie un aliment de bază al dietei noastre, încă din primii ani de viață. Sunt complexe din punct de vedere nutritiv, versatile și economice. Cu câteva ouă și câteva legume poți prepara un mic-dejun hrănitor și delicios. Încearcă aceste rețete cu ouă pentru mic-dejun și promitem că nu vei regreta.

Rețete cu ouă pentru mic-dejun, de încercat oricând
Două borcane cu compot de struguri alături de struguri proaspeți și o lămâie secționată
Galerie foto

Compot de struguri, simplu și rapid de preparat

Pentru că este sezonul strugurilor dulci și aromați, nu ezita să-i conservi și pentru mai târziu, pentru a te bucura de gustul lor delicios. Începe cu rețeta de compot de struguri, simplă și rapid de preparat.

Compot de struguri, simplu și rapid de preparat
Tort cu ciocolată albă și pere poșate în vin, decorat cu alune și sirop de vin cu ciocolată neagră, alături de două pahare cu vin
Galerie foto

Tort cu ciocolată albă și pere poșate în vin. Tort fantezie de toamnă

Poți transforma momentele petrecute alături de cei dragi în momente dulci, răsfățându-i cu un tort cu ciocolată albă și pere poșate în vin. Este un tort fantezie de toamnă care cucerește instant orice gurmand.

Tort cu ciocolată albă și pere poșate în vin. Tort fantezie de toamnă
Salată de cartofi cu sfeclă roșie și maioneză pe un platou, alături de felii de pâine prăjită
Galerie foto

Salată de cartofi cu sfeclă roșie și maioneză

Pentru una dintre gustările zilei sau chiar pentru un platou cu diferite aperitive, poți prepara rețeta de salată de cartofi cu sfeclă roșie și maioneză. O poți face chiar și pentru gustarea din pauza de masă de la serviciu.

Salată de cartofi cu sfeclă roșie și maioneză
Două savarine cu ciocolată și frișcă pe un platou negru
Galerie foto

Savarine cu ciocolată și frișcă. Rețeta reinterpretată a savarinelor clasice

Dacă te numeri printre cei care adoră savarinele la desert, îți recomandăm să încerci și o variantă de savarine cu ciocolată și frișcă. Este rețeta savarinelor clasice reinterpretată, cu gust deosebit de la ciocolată.

Savarine cu ciocolată și frișcă. Rețeta reinterpretată a savarinelor clasice
Un dovleac tăiat pe jumătate, pe un fundal negru, cu miere și ierburi aromatice deasupra

Cum să coci dovleac pentru garnituri, supe și piure. 3 metode la îndemâna oricui

Dovleacul plăcintar este dulce, cremos și poate fi folosit atât în rețete de desert, cât și în preparate sărate. Poate fi gătit simplu, doar tăiat felii și pus la cuptor, dar și transformat în supe cremă sau garnituri savuroase. Află și tu trei metode care te învață cum să coci dovleac pentru a obține cele mai delicioase preparate.

Cum să coci dovleac pentru garnituri, supe și piure. 3 metode la îndemâna oricui
Trei borcane cu salată de sfeclă roșie cu hrean, pentru iarnă
Galerie foto

Salată de sfeclă roșie cu hrean, pentru iarnă

Printre rețetele de conserve pe care le prepari în această perioadă, trece pe listă și rețeta de salată de sfeclă roșie cu hrean, pentru iarnă.

Salată de sfeclă roșie cu hrean, pentru iarnă
cum să depozitezi condimentele în borcane

Cum să depozitezi condimentele pentru a rămâne proaspete mai mult timp

Condimentele nu lipsesc din nicio bucătărie. Ele aduc savoare bucatelor, dar trebuie să ai mare grijă cum le depozitezi ca să își păstreze calitățile cât mai mult timp și să nu își schimbe gustul sau textura. Îți oferim câteva sfaturi utile despre cum să depozitezi condimentele pentru a te bucura de beneficiile lor atunci când gătești.

Cum să depozitezi condimentele pentru a rămâne proaspete mai mult timp
cartofi prăjiți la air fryer pe masă

Cum să faci cei mai crocanți cartofi prăjiți la air fryer

Te întrebi dacă poți face cei mai crocanți cartofi prăjiți la air fryer în mai puțin de 30 de minute? Noi îți spunem că se poate! Vor fi crocanți la exterior și pufoși la interior, dar fără fie nevoie să folosești ulei încins în cantități mari.

Cum să faci cei mai crocanți cartofi prăjiți la air fryer
femeie care se întreabă de ce se strică fructele și legumele

De ce se strică fructele și legumele, deși le ții la frigider

Ți s-a întâmplat să ai legume în frigider pe care le-ai cumpărat de doar câteva zile și să constați, când a-i vrut să le mănânci, că sunt moi sau au urme de mucegai? Îți dezvăluim în acest articol de ce se strică fructele și legumele, chiar dacă le ții la rece, în frigider.

De ce se strică fructele și legumele, deși le ții la frigider
Două borcane cu conopidă murată cu morcovi și hrean
Galerie foto

Conopidă murată cu morcovi și hrean

Pentru că este perioada preparării murăturilor, îți recomandăm să treci pe lista de preparare și rețeta de conopidă murată cu morcovi și hrean. Se prepară simplu și rapid și îți va îmbogăți cămara.

Conopidă murată cu morcovi și hrean
cele mai bune ouă bătute pe o masă

Cum să faci cele mai bune ouă bătute, potrivit experților

Cele mai bune ouă bătute pot fi făcute în mai multe feluri, iar fiecare modalitate de preparare are ca rezultat un fel de mâncare cu gust delicios. Unii preferă să le bată într-un castron și apoi să le pună în tigaie, alții le pun întregi în tigaie și le amestecă acolo până când ajung la consistența dorită.

Cum să faci cele mai bune ouă bătute, potrivit experților
pizza mexicană într-o tavă

Pizza mexicană, rețeta care îți va condimenta mesele în familie

Pizza mexicană este de fapt o adaptare la bucătăria occidentală a celebrului taco. Practic, tortilla nu mai este rulată, astfel rezultând un preparat care seamănă foarte mult cu pizza. Descoperă și tu rețeta acestui preparat care îți va condimenta mesele alături de familie și prieteni dragi.

Pizza mexicană, rețeta care îți va condimenta mesele în familie
Porumb fiert într-un coș din răchită, cu unt alături

Cum să faci porumb fiert ca în copilărie

Porumbul fiert este o gustare pe cât de simplă, pe atât de complexă. Nu ai nevoie decât de porumb și apă pentru a-l găti, dar vei aduce la tine în bucătărie o parte din copilărie. Mirosul ce va cuprinde toată casa te va duce cu gândul la zilele de vară din vacanța de la bunici. Ai aici pașii necesari pentru cum să faci porumb fiert ca în copilărie.

Cum să faci porumb fiert ca în copilărie
Porție de prăjitură cu mere rase și bezea
Galerie foto

Prăjitură cu mere rase și bezea. O rețetă care se cere repetată

Pentru răsfățul din weekend când se adună toată familia acasă, prepară o rețetă de prăjitură cu mere rase și bezea. Este o rețetă simplă și ușoară, dar gustoasă și spectaculoasă. Odată preparată, cu siguranță se va cere repetată.

Prăjitură cu mere rase și bezea. O rețetă care se cere repetată
Salată de ardei copți pentru iarnă, la borcan și în bol, alături de un coș cu legume proaspete
Galerie foto

Salată de ardei copți pentru iarnă, la borcan

Pentru că se apropie cu pași repezi sezonul rece, iar ardeii de grădină vor dispărea de pe tarabele piețelor, îți oferim o rețetă de salată de ardei copți pentru iarnă, la borcan.

Salată de ardei copți pentru iarnă, la borcan
Chec marmorat și glazurat cu ciocolată, pe un suport de lemn și un ștergar alb cu roșu
Galerie foto

Chec marmorat și glazurat cu ciocolată, perfect pentru momentele dulci

Pentru a-ți răsfăța familia și prietenii cu un desert delicios, dar simplu de preparat, îți oferim o rețetă de chec marmorat și glazurat cu ciocolată. Este un desert perfect pentru amatorii gustului dulce.

Chec marmorat și glazurat cu ciocolată, perfect pentru momentele dulci
Preparat decorat cu flori comestibile și multe legume proaspete în jur
Galerie foto

Flori comestibile cu care să îți decorezi mâncarea. Ce să folosești, în funcție de rețetă

Florile comestibile sunt o soluție elegantă și gustoasă pentru decorarea preparatelor tale, fie că sunt sărate sau dulci. Pentru fiecare dintre ele există o floare potrivită atât ca aspect, cât și ca aromă. Află din acest articol lista de flori comestibile cu care să îți decorezi mâncarea, în funcție de rețetă.

Flori comestibile cu care să îți decorezi mâncarea. Ce să folosești, în funcție de rețetă
Salată de vinete cu roșii și brânză sărată într-un bol alb cu coș metalic, alături de roșii tocate, dozator de ulei și pătrunjel verde
Galerie foto

Salată de vinete cu roșii și brânză sărată, perfectă pentru una dintre gustările zilei

Pentru una dintre gustările zilei sau chiar pentru cină este perfectă o salată de vinete cu roșii și brânză sărată. Rețeta este simplă și rapid de preparat și conține puține ingrediente.

Salată de vinete cu roșii și brânză sărată, perfectă pentru una dintre gustările zilei
Un bol cu iaurt, granola și fructe de pădure, cu multe fructe proaspete în jur, pe un tocător din lemn
Galerie foto

Preparate pentru micul-dejun pe care le poți face de seara și sunt ieftine

Multe persoane sar peste micul-dejun pentru că nu au timp sau dispoziția necesară să pregătească ceva. Dacă faci parte și tu din această categorie îți pot fi de folos aceste preparate pentru micul-dejun pe care le poți face de seara.

Preparate pentru micul-dejun pe care le poți face de seara și sunt ieftine
Amaretti cu cremă de mascarpone si nucă de cocos într-un platou alb din porțelan
Galerie foto

Amaretti cu cremă de mascarpone si nucă de cocos

Când ai poftă de un desert delicios, dar timpul nu-ți permite să stai prea mult în bucătărie, poți umple biscuiți amaretti cu cremă de mascarpone si nucă de cocos.

Amaretti cu cremă de mascarpone si nucă de cocos
Porție de supă cremă de usturoi copt, cu bacon crocant și crutoane aromate
Galerie foto

Supă cremă de usturoi copt, cu bacon crocant și crutoane aromate

Pentru că deja s-a răcorit afară, supele cremă, gustoase și consistente își fac loc cu succes în meniurile zilnice. Îți oferim în acest scop o rețetă de supă cremă de usturoi copt, cu bacon crocant și crutoane aromate.

Supă cremă de usturoi copt, cu bacon crocant și crutoane aromate
Quiche Lorraine într-o formă de plăcintă, pe un blat rotund din lemn

Quiche Lorraine, tarta savuroasă a francezilor. Cum sa o faci la tine acasă

Quiche Lorraine este o tartă sărată specifică bucătăriei franțuzești, însă originea ei este de fapt germană. Prima dată s-a preparat în regatul medieval Lothringen, sub stăpânire germană, pe care francezii l-au redenumit ulterior Lorraine. Cuvântul „quiche” provine din germanul „Kuchen”, adică prăjitură.

Quiche Lorraine original a fost o plăcintă cu umplutură. Compoziția se făcea dintr-un ou, smântână, și slănină afumată. Abia mai târziu s-a adăugat brânză la quiche lorraine. Atunci când i se adaugă ceapă, aceasta devine quiche alsacienne. Aluatul făcut inițial a fost cel de pâine, dar apoi a fost folosit cel de foitaj.

Quiche Lorraine, tarta savuroasă a francezilor. Cum sa o faci la tine acasă
Tort ciocolată din doar două ingrediente, secționat în mai multe bucăți

Tort ciocolată din doar două ingrediente. Cel mai economic desert

Acest tort de ciocolată din doar două ingrediente este atât de ușor de făcut, încât îl poate prepara și un copil. Are gustul și textura unui tort la care ai muncit câteva ore bune și care, poate, a costat zeci de lei.

Tort ciocolată din doar două ingrediente. Cel mai economic desert
Patru porții de prăjitură cu nuci și pere pe un platou și pe farfurie, alături de un bol cu nuci și pere proaspete
Galerie foto

Prăjitură cu nuci și pere. Un desert de toamnă delicios

Dacă îți plac perele suculente și aromate, nu ezita să le incluzi și în diferite deserturi. Îți oferim în acest scop o rețetă de prăjitură cu nuci și pere, gustoasă și spectaculoasă.

Prăjitură cu nuci și pere. Un desert de toamnă delicios
Prăjitura Albă ca Zăpada cu cremă de ciocolată pe o farfurie roz, cu o lămâie tăiată în mijloc

Prăjitura Albă ca Zăpada cu cremă de ciocolată. Rețeta reinterpretată a celui mai iubit desert

Prăjitura Albă ca Zăpada este desertul copilăriei multora dintre noi. E din vremuri în care doamnele încercau să prepare prăjituri apetisante în casă, cu foi și creme complicate. Erau gustoase chiar și cu ingredientele de atunci. Îți dai seama cum este prăjitura Albă ca Zăpada cu cremă de ciocolată când ai la dispoziție unt adevărat și ciocolată de cea mai bună calitate?

Prăjitura Albă ca Zăpada cu cremă de ciocolată. Rețeta reinterpretată a celui mai iubit desert
O bucată de unt pe hârtie de copt, așezat pe un blat din lemn

Cum se păstrează corect untul. Află ce spun specialiștii

Probabil ai văzut prin multe emisiuni TV sau pe internet că sunt persoane care țin untul la temperatura camerei. Este oare corect acest mod de depozitare? Află de la specialiști cum se păstrează corect untul.

Cum se păstrează corect untul. Află ce spun specialiștii
ketchup de casă pus într-un borcan, alături de o lingură cu boabe de piper, roșii și ardei iute
Galerie foto

Rețete de ketchup de casă. 4 variante pentru toate gusturile

Ketchupul este considerat un sos pe bază de roșii care este folosit în principal pentru cartofi prăjiți, friptură sau paste. Mai poate fi folosit ca ingredient sau bază pentru alt tip de sosuri. Deși de cele mai multe ori este achiziționat din magazin, ketchup-ul poate fi făcut și în casă fără prea mari de cap. Descoperă și tu patru rețete de ketchup de casă.

Rețete de ketchup de casă. 4 variante pentru toate gusturile
Pachet cu ghebe la congelator pentru iarnă
Galerie foto

Ghebe la congelator pentru iarnă, perfecte pentru preparate delicioase

Dacă îți plac preparatele cu ghebe și vrei să te bucuri de acestea și după ce nu le mai găsești proaspete pe piață, îți recomandăm să pui câteva pachete cu ghebe la congelator pentru iarnă.

Ghebe la congelator pentru iarnă, perfecte pentru preparate delicioase
O prăjitură pavlova, decorată cu căpșuni și sos de coacăze roșii
Galerie foto

Pavlova, prăjitura de bezea care a cucerit întreaga lume cu gustul ei

Pavlova este o prăjitură delicioasă, cu o textură aparte, dar puțini sunt cei care știu că acest desert celebru este motivul de ceartă între Australia și Noua Zeelandă. Fiecare dintre cele două state își revendică inventarea acestui desert de bezea.

Pavlova, prăjitura de bezea care a cucerit întreaga lume cu gustul ei
cartofi preparati la air fryer
Galerie foto

4 rețete vegane pentru air fryer. Preparatele care îți salvează mesele zilnice

La air fryer poți face rețete cu legume ușor și rapid, dar mai ales fără multe grăsimi, care să îți pună în pericol silueta și sănătatea. Descoperă patru rețete vegane pentru air fryer, pe care îți recomandăm să le testezi atunci când nu mai ai inspirație în bucătărie.

4 rețete vegane pentru air fryer. Preparatele care îți salvează mesele zilnice
Cele mai sănătoase legume într-un cos

Top 14 cele mai sănătoase legume. Ce să consumi ca să ai o sănătate de fier

Legumele sunt un dar pe care natura ni l-a dat pentru a trăi mai sănătos. Acestea conțin antioxidanți care întăresc sistemul imunitar, fibre, vitamine și minerale. Nu mai este niciun secret că legumele au un impact pozitiv asupra stării noastre de sănătate. Află și cu care sunt cele mai sănătoase legume și cum le poți consuma.

Top 14 cele mai sănătoase legume. Ce să consumi ca să ai o sănătate de fier
Patru idei de sosuri pentru cartofi și fripturi în sosiere de sticlă
Galerie foto

Patru idei de sosuri pentru cartofi și fripturi

Dacă adori fripturile, dar și cartofii alături de sosuri delicioase, îți recomandăm să încerci cel puțin una dintre cele patru idei de sosuri pentru cartofi și fripturi.

Patru idei de sosuri pentru cartofi și fripturi
Tigaie albă cu lingură de lemn și chiftele la cuptor în sos de roșii cu usturoi, alături de un bol cu măsline
Galerie foto

Chiftele la cuptor în sos de roșii cu usturoi

Îți plac chiftelele, dar parcă te-ai plictisit de rețeta clasică și vrei să le combini altfel? Încearcă o rețetă de chiftele la cuptor în sos de roșii cu usturoi, perfectă pentru una dintre mesele principale ale zilei.

Chiftele la cuptor în sos de roșii cu usturoi
Borcan cu sos de roșii aromat, ideal pentru paste și pizza
Galerie foto

Sos de roșii aromat, ideal pentru paste și pizza

Pentru a-ți ușura munca și a scurta timpul de preparare a mâncărurilor în sezonul rece, pune câteva borcane cu sos de roșii aromat, ideal pentru paste și pizza.

Sos de roșii aromat, ideal pentru paste și pizza
Tort cu mango și mac, decorat cu jeleu de zmeură și fistic secționat pe un platou cu picior auriu
Galerie foto

Tort cu mango și mac, decorat cu jeleu de zmeură și fistic

Vrei să-ți surprinzi familia și prietenii cu un tort deosebit, la sfârșit de săptămână, sau cu diferite ocazii speciale? Îți oferim în acest scop o rețetă de tort cu mango și mac, decorat cu jeleu de zmeură și fistic.

Tort cu mango și mac, decorat cu jeleu de zmeură și fistic
Ghiveci de legume într-un bol din lut, pe un blat din lemn

Ghiveci de legume. Cea mai simplă și aromata rețetă

O porție de ghiveci de legume este tot ce ai nevoie pentru cină sau prânz. Se poate servi cu o felie de pâine bună sau cu mămăligă, ori cu o salată de legume proaspete sau cu castraveți murați. Este un deliciu simplu și accesibil.

Ghiveci de legume. Cea mai simplă și aromata rețetă
Nectar de cătină cu miere și ghimbir în sticle și în pahare
Galerie foto

Nectar de cătină cu miere și ghimbir. Un elixir pentru sănătate

A început sezonul cătinei și te gândești să profiți la maxim de beneficiile acesteia cât este proaspătă? Află că poți conserva cătina și pentru sezonul rece în diferite moduri. Îți oferim în acest scop o rețetă de nectar de cătină cu miere și ghimbir.

Nectar de cătină cu miere și ghimbir. Un elixir pentru sănătate
Prăjituri din fulgi de ovăz și ciocolată într-un borcan

Prăjituri din fulgi de ovăz și ciocolată pentru micul-dejun

Micul-dejun poate fi și dulce, dacă alegi preparate sănătoase. Poți face prăjituri din fulgi de ovăz și ciocolată. Sunt excelente cu o cană de cafea, dar și de lapte, atât vegetal, cât și de vacă. Îți oferim o rețetă de prăjituri din fulgi de ovăz și ciocolată, perfecte chiar și la prima oră a dimineții.

Prăjituri din fulgi de ovăz și ciocolată pentru micul-dejun
roșii umplute cu brânză pe o farfurie
Galerie foto

Roșii umplute cu brânză. 5 rețete pentru toate gusturile

Când nu ai idee ce să mai gătești pentru micul-dejun, pentru gustare sau aperitive, poți încerca să faci roșii umplute. Ingredientul principal al umpluturii este brânza, însă sortimentul acesteia și condimentele sunt cele care fac diferența.

Roșii umplute cu brânză. 5 rețete pentru toate gusturile
borcan cu dulceață de smochine

Dulceață de smochine sau cum să păstrezi aroma verii într-un borcan

Smochinele aduc cu ele magia toamnei, cu parfumul ei special, cu textura cremoasă, dar pe alocuri crocantă, cu dulceață strânsă din razele soarelui de peste vară. Îți oferim o modalitate perfectă prin care poți păstra aroma verii într-un borcan: rețeta de dulceață de smochine.

Dulceață de smochine sau cum să păstrezi aroma verii într-un borcan
carnea de pui la grătar

Cum să faci carnea de pui pe grătar să iasă perfect, potrivit experților

Carnea de pui este gustoasă, relativ ieftină și foarte versatilă. Pusă pe grătar, devine crocantă la exterior și suculentă la interior. Este delicioasă! Singura condiție este să știi cum să o faci. Descoperă cum să faci carnea de pui pe grătar să iasă perfect, potrivit experților.

Cum să faci carnea de pui pe grătar să iasă perfect, potrivit experților
tavă cu musaca de dovlecei cu carne tocată la cuptor

Musaca de dovlecei cu carne tocată la cuptor. Cea mai rapidă rețetă

Rețeta de musaca de dovlecei cu carne tocată la cuptor înseamnă straturi moi de dovlecei, carne aromată, brânză răzuită și un sos bechamel cremos. Este un preparat de bază din bucătăria grecească, pe care îl poți face și tu la tine acasă.

Musaca de dovlecei cu carne tocată la cuptor. Cea mai rapidă rețetă
Supă cremă de dovleac în farfurie, decorată cu smântână și frunze de busuioc. alături de un bol cu crutoane
Galerie foto

Supă cremă de dovleac, plină de savoare și culoare

Odată cu sosirea toamnei, pentru că zilele devin din ce în ce mai răcoroase, rețetele de supă cremă își fac loc cu succes în meniurile zilnice. Una dintre cele mai îndrăgite este rețeta de supă cremă de dovleac, plină de savoare și culoare.

Supă cremă de dovleac, plină de savoare și culoare
vinete la borcan pentru iarnă

Cum să conservi vinete la borcan pentru iarnă. Rețetă în stil italian, fără coacere

Există o varietate de moduri prin care poți pune vinete la borcan pentru iarnă. Cel mai des se conservă cele coapte, pentru a fi mai apoi transformate rapid în salată. Dacă vrei o rețetă mai sofisticată, încearcă aceste vinete în stil italian, care sunt delicioase și nu necesită preparare termică.

Cum să conservi vinete la borcan pentru iarnă. Rețetă în stil italian, fără coacere
închide