Cele mai recente

Porție de cartofi cu șuncă la cuptor, gratinați cu cașcaval
Galerie foto

Cartofi cu șuncă la cuptor, gratinați cu cașcaval

Dacă adori mâncărurile de cartofi, gustoase și consistente, îți recomandăm să încerci și rețeta de cartofi cu șuncă la cuptor, gratinați cu cașcaval. Este o mâncare perfectă pentru un prânz copios, servit alături de familie.

Cartofi cu șuncă la cuptor, gratinați cu cașcaval
Beurre blanc în sosieră de lemn care stă pusă pe un tocător

Beurre blanc, sosul perfect pentru preparate din pește

Beurre blanc este un sos clasic de unt care este atât cremos, cât și acidulat. Se servește cu preparate din carne de pește sau fructe de mare, legume și cu ouă poșate.

Beurre blanc, sosul perfect pentru preparate din pește
Două porții de prăjitura cu spumă de căpșuni
Galerie foto

Prăjitura cu spumă de căpșuni. Desert simplu și delicios

Prăjitura cu spumă de căpșuni poate fi alegerea perfectă pentru momentele dulci ale zilei. Rețeta este simplă și destul de rapid de preparat, iar ingredientele sunt dintre cele mai comune.

Prăjitura cu spumă de căpșuni. Desert simplu și delicios
Sticluță cu sirop de căpșuni concentrat și aromat alături de un bol cu căpșuni
Galerie foto

Sirop de căpșuni. Rețetă simplă și rapidă

Dacă dorești să te bucuri de aroma căpșunilor și altfel decât savurându-le proaspete sau incluse în deserturi, prepară și rețeta de sirop de căpșuni concentrat și aromat. Te vei răsfăța cu el stând la propria terasă, alături de familie și prieteni.

Sirop de căpșuni. Rețetă simplă și rapidă
Cele mai bune paste servite într-o farfurie neagră

10 sfaturi ca să gătești cele mai bune paste

Probabil ai gătit paste măcar o singură dată în viața ta. Este unul dintre primele preparatele pe care înveți să le faci când ești copil, este mâncarea cea mai la îndemână atunci când te grăbești și vrei ceva bun. Indiferent dacă le faci pentru că adori pastele sau că le faci din când în când trebuie să respecți câteva reguli pentru a le prepara corect. Descoperă 10 sfaturi ca să gătești cele mai bune paste.

10 sfaturi ca să gătești cele mai bune paste
Porție de pandișpan cu căpșuni și ciocolată albă cu frișcă
Galerie foto

Pandișpan cu căpșuni și ciocolată albă cu frișcă

Dacă ți-ai propus să te delectezi cu cât mai multe deserturi cu căpșuni, îți recomandăm să încerci și rețeta de pandișpan cu căpșuni și ciocolată albă cu frișcă. Se prepară simplu și ușor, iar ingredientele sunt dintre cele comune și foarte accesibile.

Pandișpan cu căpșuni și ciocolată albă cu frișcă
Fructul paw-paw tăiat în două jumătăți egale

Paw-paw, fructul uitat și redescoperit al Americii

Asimina sau paw-paw este un copac mic de foioase originar din estul Statelor Unite și Canada care produce un fruct mare, de culoare verde gălbui până la maro. Fructul paw-paw este dulce, cu o combinație interesantă de gusturi, de banană și citrice, cu note de bere nefiltrată.  

Paw-paw, fructul uitat și redescoperit al Americii
Ghidul tăiețeilor chinezești ilustrat cu ajutorul unui bol în care se toarnă tăieței chinezești fierbinți

Ghidul tăiețeilor chinezești. Cum arată și cum se folosește fiecare tip

Dacă îți place mâncarea chinezească trebuie neapărat să citești ghidul tăiețeilor chinezești pentru a ști cum să îi folosești în rețetele tale. Unii sunt preparați din grâu, în timp ce alții din orez, fasole mung sau cartofi. Existe sute de tipuri de tăieței chinezești, dar noi ți-i prezentăm pe cei mai populari 12.

Ghidul tăiețeilor chinezești. Cum arată și cum se folosește fiecare tip
Buckle cake cu afine servit alături de o ceașcă de cafea

Buckle cake cu afine, cea mai ușoară prăjitură pe care o poți face vara aceasta

Vara nu pot lipsi din meniul tău prăjiturile cu fructe. ”Buckle cake” este un desert american, cu textură asemănătoare cu cea a pandișpanului, cu multe fructe, iar deasupra are un strat crocant de crumble. Buckle cake cu afine este una dintre rețetele clasice, dar există mult mai multe variante.

Buckle cake cu afine, cea mai ușoară prăjitură pe care o poți face vara aceasta
Diferența dintre prosecco și șampanie ilustrată cu ajutorul unor pahare în care se toarnă băutura spectaculoasă

Care este diferența dintre prosecco și șampanie. Ce trebuie să știi când alegi vinul spumant

Vinurile spumante sunt cele care aduc o notă de eleganță unei petreceri sau unei întâlniri în doi. Un pahar de prosecco sau de șampanie încununează perfect o masă delicioasă, mai ales dacă alegi un produs de calitate. Pentru a înțelege diferența dintre prosecco și șampanie trebuie să știi în primul rând că ele nu definesc o marcă, ci vin de la denumirea regiunilor unde sunt produse.

Care este diferența dintre prosecco și șampanie. Ce trebuie să știi când alegi vinul spumant
Mai multe fructe maracuja pe o masă de lemn

Maracuja, fructul descoperit de călugării iezuiți în America de Sud

Maracuja este un fruct exotic pe care îl vei găsi în două variante: violet sau galben. Primul provine din sudul Braziliei, în timp ce originea celuilalt este incertă. Gustul său sofisticat și plăcut, cu note acide îl face un ingredient ideal pentru sucuri, înghețate și cocktailuri.

Maracuja, fructul descoperit de călugării iezuiți în America de Sud
Tort cu mousse de căpșuni și glazură oglindă, porționat pe platou și pe farfurie
Galerie foto

Tort cu mousse de căpșuni și glazură oglindă, colorată

Ți-ai propus să impresionezi familia și prietenii cu un tort cu căpșuni delicios și spectaculos, dar nu te-ai decis ce rețetă să prepari? Îți recomandăm să încerci rețeta de tort cu mousse de căpșuni și glazură oglindă, colorată.

Tort cu mousse de căpșuni și glazură oglindă, colorată
Porție de pui cu găluște în sos picant în farfurie
Galerie foto

Pui cu găluște în sos picant. Rețetă savuroasă pentru masa de prânz

Dacă te-ai hotărât să prepari o rețetă cu carne de pui pentru masa de prânz, încearcă rețeta noastră de pui cu găluște în sos picant. Te vei răsfăța cu o combinație de preparate delicioase într-o singură farfurie.

Pui cu găluște în sos picant. Rețetă savuroasă pentru masa de prânz
Ice Tea servit într-o carafă alături de câteva bucăți de lămâie

Secretul pentru cel mai bun Ice Tea. Cum poți să-l prepari chiar la tine acasă

Ice Tea este băutura de care ai nevoie în zilele toride de vară. În magazine se găsesc poate zeci de variante, atât gata îmbuteliate, cât și sub formă de mixuri peste care să adaugi tu apă, însă îl poți face chiar tu acasă fără prea mari bătăi de cap. Descoperă în cele ce urmează secretul pentru cel mai bun Ice Tea.

Secretul pentru cel mai bun Ice Tea. Cum poți să-l prepari chiar la tine acasă
Borș de sfeclă cu găluști servit într-un bol alb

Borș de sfeclă cu găluști. Rețeta intrată în Patrimoniul UNESCO

O porție de borș de sfeclă este specifică bucătăriei ucrainiene. Are un gust aparte, este plin de culoare și de savoare datorită multitudinii de legume folosite. De obicei, i se adaugă și găluști umplute cu carne sau alte legume. Borșul vegetarian cu vushka poate fi pregătit în orice anotimp și este gustos atât cald, cât și rece.

Borș de sfeclă cu găluști. Rețeta intrată în Patrimoniul UNESCO
Porție de cremes cu frișcă și căpșuni pe o farfurie cu furculiță

Cremes cu frișcă și căpșuni. Un desert bicolor, delicios și spectaculos

Dacă vrei să te bucuri cât mai mult de aroma căpșunilor de pe piață, le poți include și în blaturile prăjiturilor, dar și în cremele acestora. Îți recomandăm să încerci o rețetă de cremes cu frișcă și căpșuni.

Cremes cu frișcă și căpșuni. Un desert bicolor, delicios și spectaculos
Înghețată proteică de căpșuni servită în cupe înalte

Înghețată proteică de căpșuni. Desertul pe care îl mănânci fără să te simți vinovată

Poți face acasă cea mai simplă și delicioasă înghețată proteică de căpșuni din doar 3 ingrediente, în doar câteva minute. În plus, nu ai nevoie decât de 3 ingrediente care se combină perfect pentru a-ți oferi un desert răcoritor și sănătos.

Înghețată proteică de căpșuni. Desertul pe care îl mănânci fără să te simți vinovată
Trei bruschette cu friptură în sos de bere pe o farfurie, alături de o tigaie cu franjuri de carne în sos
Galerie foto

Bruschette cu friptură în sos de bere, pentru una dintre gustările zilei

Dacă nu mai știi ce să gătești pentru una dintre gustările zilei, îți recomandăm o rețetă de bruschette cu friptură în sos de bere. Familia se va bucura de un așa preparat gustos și consistent.

Bruschette cu friptură în sos de bere, pentru una dintre gustările zilei
Tartă cu căpșuni și inimioare din aluat
Galerie foto

Tartă cu căpșuni și inimioare din aluat. Desert simplu și ușor de preparat

Dacă ați dat start preparării deserturilor cu căpșuni, puneți pe listă și rețeta de tartă cu căpșuni și inimioare din aluat. Este simplă și ușor de preparat, este delicioasă și spectaculoasă. Îi va cuceri negreșit pe cei care se vor bucura de o porție din ea.

Tartă cu căpșuni și inimioare din aluat. Desert simplu și ușor de preparat
Extract de stevia pe o măsuță de lemn alături de o ceșacă de ceai

Extractul de stevia, o alternativă mai dulce și mai ecologică la zahăr

Dacă nu vrei să mai consumi zahăr și cauți o alternativă mai sănătoasă pentru a-ți îndulci cafeaua poți alege îndulcitorii pe bază de stevia. Sunt naturali, extrași din planta stevia, au o putere mare de îndulcire și nu au calorii. Descoperă mai multe despre extractul de stevia, o alternativă mai dulce și mai ecologică la zahăr.

Extractul de stevia, o alternativă mai dulce și mai ecologică la zahăr
Trei bucăți de piept de pui cu pesto de busuioc și parmezan și câteva roșii cherry în vas ceramic
Galerie foto

Piept de pui cu pesto de busuioc și parmezan, preparat la cuptor

Îți place pieptul de pui și ești în căutarea unei rețete care să-i pună gustul în valoare? Încearcă rețeta de piept de pui cu pesto de busuioc, preparat la cuptor. Combinația de gusturi și texturi te va cuceri.

Piept de pui cu pesto de busuioc și parmezan, preparat la cuptor
Tartă cu căpșuni și mentă porționată
Galerie foto

Tartă cu căpșuni și mentă. Desert simplu și rapid

Dacă ești în căutarea unei rețete simple dar delicioasă și spectaculoasă cu căpșuni, încearcă rețeta de tartă cu căpșuni și mentă. Te va surprinde maxim combinația aromelor, dar și gustul și aspectul deosebit al tartei.

Tartă cu căpșuni și mentă. Desert simplu și rapid
Mai multe tipuri de orez în boluri aranjate pe o masă

Cele mai folosite tipuri de orez. Cum este recomandat să le gătești

Pe rafturile magazinelor găsești o mulțime de tipuri de orez. Nu doar că bobul lor este diferit, dar și culorile, modul de prelucrare și aromele. În funcție de aceste caracteristici vei alege orezul potrivit pentru diverse tipuri de mâncare.

Cele mai folosite tipuri de orez. Cum este recomandat să le gătești
O felie de karpatka pusă pe o farfuriuță albă alături de o linguriță

Karpatka, tort din bucătăria poloneză

Karpatka este un desert care se prepară cu precădere în Polonia. Are un aluat ușor crocant și o cremă extrem de pufoasă și parfumată. Între cele două elemente este un echilibru perfect.

Karpatka, tort din bucătăria poloneză
Sirop concentrat de păpădie în borcan și în linguriță de lemn
Galerie foto

Sirop concentrat de păpădie denumit și miere falsă

Pentru că este sezonul florilor de păpădie pline de proprietăți benefice pentru organism, conservă-le într-un delicios sirop concentrat de păpădie denumit și miere falsă.

Sirop concentrat de păpădie denumit și miere falsă
Banana bread cu ciocolată pe un platou

Banana bread cu ciocolată, rețeta de care ai nevoie pentru o gustare delicioasă

O felie de banana bread cu ciocolată este tot ceea ce ai nevoie când ai nevoie de un desert aromat și gustos. Este o pâine cu aluat umed, cu aromă dulce de ciocolată și textură crocantă de nuci la fiecare mușcătură de care pur și simplu nu ne putem sătura.

Banana bread cu ciocolată, rețeta de care ai nevoie pentru o gustare delicioasă
Gem de căpșuni fără zahăr în borcan și în linguriță
Galerie foto

Gem de căpșuni fără zahăr, natural și sănătos

Dacă nu te încântă prepararea gemurilor și dulcețurilor din fructe cu adaos de zahăr, află că le poți prepara și în mod cât mai natural. Pentru a te convinge îți recomandăm să încerci rețeta de gem de căpșuni fără zahăr, natural și sănătos.

Gem de căpșuni fără zahăr, natural și sănătos
Două pahare cu paie și milkshake de căpșuni și banane alături de banane și căpșuni proaspete
Galerie foto

Milkshake de căpșuni și banane. O băutură savuroasă și răcoroasă

Dacă ți-ai propus să te bucuri de savoarea căpșunilor în cât mai multe preparate, include-le chiar și în diferite băuturi. Îți oferim în acest scop o rețetă de milkshake de căpșuni și banane, savuroasă și răcoroasă.

Milkshake de căpșuni și banane. O băutură savuroasă și răcoroasă
Tort Triple Chocolate Mousse decorat cu fructe de pădure și servit pe un blat alb

Triple Chocolate Mousse, rețeta celui mai fin tort

Tortul Triple Chocolate Mousse este elegant, ușor, cu o textură extrem de fină. În plus, are un aspect interesant datorită celor două tipuri de ciocolată folosite. Încearcă-l și tu pentru următoarea petrecere.

Triple Chocolate Mousse, rețeta celui mai fin tort
Cum să faci să nu ți se lase frișca, metoda ilustrată cu ajutorul unui pahar plin cu frișcă

Ingredientul secret care te ajută să nu ți se lase frișca

Frișca este, de fapt, smântână grasă care a fost bătută până a devinit ușoară și pufoasă. Procesul poate fi realizat cel mai ușor cu un un mixer, dar în lipsa lui poți folosi un tel sau o furculiță. Frișca este adesea îndulcită cu zahăr granulatat, dar mai poate fi și aromată cu vanilie. Aceasta din urmă poartă denumirea de cremă chantilly. Descoperă în cele ce urmează mai multe despre ingredientul secret care te ajută să nu ți se lase frișca.

Ingredientul secret care te ajută să nu ți se lase frișca
Lipii cu cartofi, la tigaie pe o farfurie mare albă

Lipii cu cartofi, la tigaie. Rețeta pe care o poți prepara în 20 de minute

Aceste lipii cu cartofi, la tigaie sunt atât de bune încât le poți mânca simple. Dacă vrei, poți înfășura în ele carne mărunțită, salate și sosuri sau le poți folosi în loc de tacâmuri pentru tocănițe sau alte tipuri de mâncăruri.

Lipii cu cartofi, la tigaie. Rețeta pe care o poți prepara în 20 de minute
cocktailuri date uitării

5 cocktailuri date uitării, dar foarte interesante pentru următoarea ta petrecere

Meniurile barurilor conțin o mulțime de cocktailuri care au fost create în urmă cu 100 de ani sau poate chiar mai mult. De la Mai Tais la Margarita și Martini la Mojito și Cuba Libre sunt o mulțime de băuturi populare de care să te bucuri dacă îți plac amestecurile de spirtoase. Totuși, există și altele care la vremea lor au fost celebre, dar dintr-un motiv sau altul au ieșit din atenția consumatorilor. Iată 5 cocktailuri date uitării pe care ar trebui să le încerci la următoarea petrecere.

5 cocktailuri date uitării, dar foarte interesante pentru următoarea ta petrecere
Ghidul fructelor și legumelor de sezon

Ghidul fructelor și legumelor de sezon. Ce să alegi în funcție de fiecare anotimp

Dacă vrei să te bucuri de gustul bogat al fructelor și legumelor trebuie să le alegi pe cele al căror sezon este în plină floare. Atunci sunt suficient de coapte, iar aromele lor sunt puternice și bogate. Iată ce ar trebui să consumi în funcție de anotimp în ghidul fructelor și legumelor de sezon.

Ghidul fructelor și legumelor de sezon. Ce să alegi în funcție de fiecare anotimp
Trei porții de plăcintă preparată la tigaie
Galerie foto

Plăcinte cu omletă și spanac, preparate la tigaie

Turtele sau plăcintele preparate la tigaie sunt foarte apreciate, pentru că ne aduc aminte de copilărie. Le preparau bunicile în trecut, le preparăm și noi astăzi, dar cu alte ingrediente. Încearcă și tu rețeta de plăcinte cu omletă și spanac, preparate la tigaie, pentru una dintre mesele zilei.

Plăcinte cu omletă și spanac, preparate la tigaie
Burek cu brânză sărată servit pe un platou de lemn

Burek cu brânză sărată, cel mai delicios preparat de patiserie din Balcani

Burek cu brânză vei găsi în toate țările din Balcani. Este preparatul de patiserie emblematic în zonă. De aceea, vei vedea că oamenii îl mănâncă la oricare dintre mesele zilei. După doar o înghițitură îți vei da seama de ce sunt atât de îndrăgostiți de acest produs de patiserie.

Burek cu brânză sărată, cel mai delicios preparat de patiserie din Balcani
Un coș cu legume pentru a ilustra trucuri ca alimentele să reziste

Trucuri simple pentru ca alimentele să reziste mai mult timp

Ai făcut vreodată vreo aprovizionare mai serioasă de fructe și legume și ți-ai dat seama după câteva zile că au mucegăit în frigider? Cu siguranță, măcar în timpul pandemiei, ai trecut prin această situație neplăcută. Nu numai că este o risipă de bani, dar atunci când vei vrea să folosești anumite fructe sau legume nu vei mai avea cele necesare. Descoperă câteva trucuri simple pentru ca alimentele să reziste mai mult timp.

Trucuri simple pentru ca alimentele să reziste mai mult timp
Musaca de cartofi piure cu spanac secționată în vasul de copt
Galerie foto

Musaca de cartofi piure cu spanac, cremoasă și gustoasă

Dacă te numeri printre iubitorii rețetelor de musaca, nu ezita să încerci și varianta de musaca de cartofi piure cu spanac. Este gustoasă, foarte cremoasă și mai sănătoasă.

Musaca de cartofi piure cu spanac, cremoasă și gustoasă
Borcan cu dulceața de trandafiri

Dulceață de trandafiri, desert parfumat și aromat

Dulceața de petale de trandafir îți aduce aminte de vremurile în care bunicile serveau cafeaua în ceșcuțe elegante de porțelan, cu un bol mic de dulceață de trandafiri și o carafă de apă alături. Le aducea pe o tavă de argint, cu lingurițe delicate, iar zaharul era pus într-o zaharniță cu modele sculptate. Par vremuri apuse însă, dacă îți este dor de ele poți încerca să faci la tine acasă dulceață de trandafiri.

Dulceață de trandafiri, desert parfumat și aromat
Smoothie de căpșuni cu banane și ghimbir în pahar, decorat cu frunze de mentă

Smoothie de căpșuni cu banane și ghimbir, pentru porția de vitamine

Pentru porția zilnică de vitamine, include cât mai multe fructe și legumele în meniurile primelor mese ale zilei. Prepară pentru micul dejun sau pentru gustarea de la ora 10 un delicios smoothie de căpșuni cu banane și ghimbir. Te vei bucura de o băutură plină de savoare, culoare și sănătate.

Smoothie de căpșuni cu banane și ghimbir, pentru porția de vitamine
Chec aperitiv cu spanac și morcovi porționat pe un tocător de lemn, alături de două căni metalice
Galerie foto

Chec aperitiv cu spanac și morcovi, pentru gustări zilnice

Dacă nu mai știi ce să prepari pentru gustări zilnice sau pentru pauza de masă de la birou, încearcă o rețetă de chec aperitiv cu spanac și morcovi.

Chec aperitiv cu spanac și morcovi, pentru gustări zilnice
Două pahare cu cafea înghețată cu lapte
Galerie foto

Cafea înghețată cu lapte. Cafea răcoritoare pentru zilele călduroase

Dacă iarna preferi să consumi cafeaua fierbinte, pentru zilele călduroase de vară îți recomandăm să încerci o rețetă de cafea înghețată cu lapte. Este și gustoasă și revigorantă, poate și sănătoasă, dacă o consumi cu moderație.

Cafea înghețată cu lapte. Cafea răcoritoare pentru zilele călduroase
Desert din aluat foietaj cu brie și nuci, secționat pe o hârtie de copt
Galerie foto

Brie cu miere și nuci în aluat foietaj, servită cu dulceață

Dacă adori deserturile cu brânzeturi, îți recomandăm să încerci și rețeta de brie cu miere și nuci în aluat foietaj, servită cu dulceață. Combinația de mierea cu nuci și brânza Brie topită este foarte interesantă. Iar dacă mai adaugi și dulceață de cireșe amare, deliciul este garantat.

Brie cu miere și nuci în aluat foietaj, servită cu dulceață
Bol cu lingură și lapte condensat preparat în casă, perfect pentru creme de torturi și prăjituri
Galerie foto

Lapte condensat preparat în casă, perfect pentru creme de torturi și prăjituri

Dacă adori cremele de torturi și prăjituri pe bază de lapte condensat, îți recomandăm să încerci și tu rețeta de lapte condensat preparat în casă. Se prepară ușor, din puține ingrediente, însă necesită timp mai îndelungat de preparare și puțină răbdare pentru amestecarea continuă a compoziției.

Lapte condensat preparat în casă, perfect pentru creme de torturi și prăjituri
Tigaie cu sosul de roșii pe o masă albă

Ingredientele secrete care fac sosul de roșii cremos și gustos

Sosul de roșii este baza multor feluri de mâncare. Dacă este preparat bine poate transforma un fel banal într-unul spectaculos sau poate fi consumat chiar ca atare. Deși pare ușor de preparat are nevoie de atenție și de ingrediente de cea mi bună calitate pentru a avea gustul și textura perfecte.

Ingredientele secrete care fac sosul de roșii cremos și gustos
Basque burnt cheesecake porționat pe o farfurie albă și decorat cu afine
Galerie foto

Basque burnt cheesecake. Rețetă spaniolă de cheesecake

Basque burnt cheesecake este denumirea unei rețete de cheesecake delicios din bucătăria spaniolă, pe care ți-o recomandăm s-o încerci și tu.

Basque burnt cheesecake. Rețetă spaniolă de cheesecake
Colivă tradițională în două vase de sticlă
Galerie foto

Colivă. Rețetă tradițională din străbuni

Rețeta de colivă aparține bucătăriei tradiționale românești și se prepară doar pentru anumite ritualuri religioase. Se prepară din grâu sau arpacaș și reprezintă o ofrandă adusă de credincioși la biserică spre sfințire în anumite zile acceptate de orânduirile bisericești.

Colivă. Rețetă tradițională din străbuni
Dulceață din flori de soc în borcan cu linguriță
Galerie foto

Dulceață din flori de soc, parfumată și delicioasă

Dacă vrei să te bucuri și mai târziu de parfumul florilor de soc, conservă-le la borcan preparând sirop, dulceață sau socată. Îți oferim în acest scop o rețetă de dulceață din flori de soc, parfumată și delicioasă.

Dulceață din flori de soc, parfumată și delicioasă
Cartofi noi cu unt și mărar pe farfurie, alături de un bol cu sos de iaurt
Galerie foto

Cartofi noi cu unt și mărar, o garnitură simplă și gustoasă

Profită de sezonul cartofilor noi și include-i în meniul zilei pentru că sunt și gustoși, dar au și beneficii extraordinare pentru sănătate. Prepară o rețetă de cartofi noi cu unt și mărar, pe cât de simplă, pe atât de gustoasă.

Cartofi noi cu unt și mărar, o garnitură simplă și gustoasă
Gofre pentru congelator servite pe o farfurie albă alături de un aparat de gofre

Gofre pentru congelator. Rețeta care te salvează atunci când nu ai timp

O porție de gofre pentru congelator te va salva atunci când ai nevoie de o masă rapidă sau când apar la ușă musafiri neașteptați. Doar le scoți din cutie și în 10 minute ai cel mai delicios desert.  

Gofre pentru congelator. Rețeta care te salvează atunci când nu ai timp
Brânză de vaci preparată în casă pe un platou de lemn și în lingură, alături de un bol cu smântână și o carafă cu lapte
Galerie foto

Brânză de vaci preparată în casă, mai gustoasă și mai sănătoasă

Dacă obișnuiești să consumi cât mai des brânză, atât proaspătă cât și sărată, avem pentru tine o rețetă de brânză de vaci preparată în casă. Este mult mai gustoasă, dar și mai sănătoasă și se prepară foarte simplu și ușor.

Brânză de vaci preparată în casă, mai gustoasă și mai sănătoasă
închide