Cele mai recente

Porții de prăjitură fragedă cu ovăz și afine
Galerie foto

Prăjitură fragedă cu ovăz și afine. Desert simplu cu fructe

Dacă ți-ai propus să-i răsfeți pe cei dragi cu un desert delicios cu fructe, poate încerci rețeta de prăjitură fragedă cu ovăz și afine. Este și delicioasă și aspectuoasă, cucerește atât papilele cât și privirile.

Prăjitură fragedă cu ovăz și afine. Desert simplu cu fructe
Salată de vinete cu usturoi și pătrunjel verde pe o felie de pâine și în bol
Galerie foto

Salată de vinete cu usturoi și pătrunjel verde, simplă și gustoasă

Dacă te-ai plictisit de clasica salată de vinete coapte, simplă sau cu maioneză, încearcă și varianta de salată de vinete cu usturoi și pătrunjel verde, mai simplă, dar foarte gustoasă.

Salată de vinete cu usturoi și pătrunjel verde, simplă și gustoasă
Prăjitură cu afine și crumble cu migdale porționată în tavă și pe două farfurii, alături de o vază cu flori
Galerie foto

Prăjitură cu afine și crumble cu migdale

Dacă ți-i propus să-ți răsfeți familia cu un desert delicios pe bază de afine, îți recomandăm să încerci rețeta de prăjitură cu afine și crumble cu migdale. Se vor bucura de o combinație delicioasă de ingrediente, într-un desert simplu și ușor de preparat.

Prăjitură cu afine și crumble cu migdale
Cel mai sănătos mod de a găti cartofii ilustrat cu ajutorul unei oale în care se află cartofi la fiert

Cel mai sănătos mod de a găti cartofii. Cum să îi prepari ca să nu te îngrași, potrivit nutriționiștilor

Cartofii sunt una dintre cele mai complete legume din punct de vedere nutritiv. De asemenea, sunt foarte versatili, putând fi gătiți în foarte multe feluri. Pot fi făcuți piure, prăjiți, copți, fierți și sunt și ingrediente delicioase în tocănițe, ciorbe, supe, plăcinte, curry. Descoperă care este cel mai sănătos mod de a găti cartofii pentru a nu-ți afecta silueta. Vezi cum îi poți include în dieta ta.

Cel mai sănătos mod de a găti cartofii. Cum să îi prepari ca să nu te îngrași, potrivit nutriționiștilor
Coji de eclere puse pe o foaie de copt

Coji de eclere. Cea mai simplă rețetă de casă

Eclerul este un desert franțuzesc care și-a câștigat popularitatea în întreaga lume. Cea mai populară variantă este cea cu cremă de ciocolată, acoperit cu fondant tot de ciocolată, însă există libertate totală pentru alegerea umpluturii și glazurii. Descoperă și tu rețeta de coji de eclere. Vezi cum le poți prepara chiar la tine acasă.

Coji de eclere. Cea mai simplă rețetă de casă
Dulceață de afine în borcan și pe felie de pâine
Galerie foto

Dulceață de afine. Rețetă simplă și ușoară

Este sezonul afinelor, fructe recunoscute ca fiind foarte bogate din punct de vedere nutritiv și este timpul să le conservi și pentru iarnă. Poți pune afine și la congelator, dar poți prepara și gem, sirop, și dulceață de afine.

Dulceață de afine. Rețetă simplă și ușoară
O cutie în care se află mai multe mere roșii pentru a ilustra cele mai populare soiuri de mere din lume și din România

Ghidul celor mai populare soiuri de mere din lume și din România

În întreaga lume există peste 7500 de soiuri de mere, iar în România se cultivă câteva zeci. Nici nu este de mirare, având în vedere că mărul este unul dintre cele mai vechi fructe consumate de către om. Astăzi, sunt folosite pentru gătit, sunt conservate și, de cele mai multe ori, sunt desertul perfect când sunt proaspete. Descoperă mai departe ghidul celor mai populare soiuri de mere din lume și din România. Iată cum poți să le alegi pe cele mai bune.

Ghidul celor mai populare soiuri de mere din lume și din România
Prăjitură cu prune rapidă servită pe o farfurie albă

Cea mai rapidă rețetă de prăjitură cu prune. Preparatul este gata în 15 minute

Dacă ești în căutarea unei rețete de prăjitură cu prune rapidă, această tartă este ceea ce ai nevoie. Este inspirată de o rețetă clasică austriacă și în 15 minute este la cuptor. Îți va umple bucătăria de arome dulci-acrișoare și este perfectă pentru zilele caniculare de vară. Descoperă cea mai rapidă rețetă de prăjitură cu prune.

Cea mai rapidă rețetă de prăjitură cu prune. Preparatul este gata în 15 minute
Cină în familie surprinsă într-o casă cu un tată, o mamă și un copil

Cum să îți faci timp pentru o cină în familie

După o zi încărcată, cu tot ce presupune viața de adult, să îți găsești energie să gătești ceva pe placul întregii familii, să așezi și strângi masa și să speli vasele nu este tocmai la îndemână. Descoperă cum să îți faci timp pentru o cină în familie. Sfaturi utile pentru a petrece mai mult timp alături de cei dragi.

Cum să îți faci timp pentru o cină în familie
Tiramisu cu lămâie servit pe o farfurie albă

Tiramisu cu lămâie, o combinație neașteptată de arome

Acest tiramisu cu lămâie este acidulat, aromat, catifelat și cremos, perfect pentru zilele de vară. În plus, are un aspect cu adevărat apetisant. Este varianta perfectă de tiramisu dacă îți place aroma de citrice.

Tiramisu cu lămâie, o combinație neașteptată de arome
Cel mai sănătos sos pentru salate pus în trei borcane diferite

Cum poți face acasă cel mai sănătos sos pentru salate. Nu îngrașă și nu conține aditivi

Salatele delicioase au nevoie de sosuri care să lege ingredientele între ele, să le intensifice aromele sau să le echilibreze. În majoritatea cazurilor, vinegreta clasică este cea mai bună soluție. Dacă totuși vrei ceva mai sofisticat, iată cum poți face acasă cel mai sănătos sos pentru salate.

Cum poți face acasă cel mai sănătos sos pentru salate. Nu îngrașă și nu conține aditivi
Tartă cu fulgi de ovăz și piersici servită într-o tavă albă

Tartă cu fulgi de ovăz și piersici. Rețeta pentru un mic dejun sățios și aromat

Nu există niciun mic dejun mai delicios și mai consistent ca această tartă cu fulgi de ovăz și piersici. Are o textură crocantă, pe alocuri îmblânzită de piersicile moi și zemoase. Este gata în numai câteva minute și se potrivește la fel de bine cu o ceașcă de cafea sau cu una de ceai.

Tartă cu fulgi de ovăz și piersici. Rețeta pentru un mic dejun sățios și aromat
Sticle cu ketchup de casă și roșii proaspete
Galerie foto

Ketchup de casă. Rețetă simplă și ușor de preparat

Dacă îți place pizza și obișnuiești să o prepari deseori în propria bucătărie, poți prepara pentru ea și ketchup de casă. Se prepară simplu și ușor, iar gustul îl poți potrivi după bunul plac.

Ketchup de casă. Rețetă simplă și ușor de preparat
Pahar cu sirop de afine și afine proaspete
Galerie foto

Sirop de afine pentru iarnă. Rețetă simplă și rapidă

Dacă îți plac afinele și obișnuiești să le incluzi și în rețete de deserturi, conservă-le și pentru mai târziu. Poți prepara gem, dulceață, afinată, dar și un delicios sirop de afine pentru iarnă.

Sirop de afine pentru iarnă. Rețetă simplă și rapidă
Cheesecake cobbler cu piersici servit într-o farfurie albă

Cheesecake cobbler cu piersici, prăjitura pe care trebuie să o încerci vara aceasta

Dacă ești în căutarea unui desert special pentru această vară încearcă cheesecake cobbler cu piersici. Este un amestec special de textură cremoasă și aluat crocant, de dulce și acrișor, cu un aspect apetisant. Straturile de cheesecake se îmbină perfect cu cele de piersici coapte și cobbler rezultând o prăjitură de care te vei îndrăgosti.

Cheesecake cobbler cu piersici, prăjitura pe care trebuie să o încerci vara aceasta
Galette cu prune și migdale porționată pe hârtie de copt și o porție pe spatulă
Galerie foto

Galette cu prune și migdale. Tartă rustică cu prune

Pentru că este sezonul prunelor și sunt la mare căutare rețetele de deserturi cu prune, îți oferim mai jos rețeta de galette cu prune și migdale. Este o tartă rustică cu prune inspirată din bucătăria franțuzească.

Galette cu prune și migdale. Tartă rustică cu prune
Gem de afine în borcan și pe felie de pâine, alături de un bol cu afine
Galerie foto

Gem de afine. Rețetă simplă de gem gustos și aromat

Nu rata sezonul afinelor fără a le conserva și pentru iarnă. Prepară și tu rețeta de gem de afine, pe care ți-o oferim detaliată mai jos. Te vei bucura mai târziu de gustul și aroma afinelor la micul dejun sau în diferite rețete de deserturi.

Gem de afine. Rețetă simplă de gem gustos și aromat
Prăjitura revani servită pe o farfurie albă

Prăjitura revani, desertul grecesc cu griș și blat umed

Prăjitura revani sau ravani este o prăjitură însiropată, foarte populară în multe părți ale Orientului Mijlociu și în țările din jurul Mediteranei, inclusiv Turcia, Grecia, Yemen și Egipt. Fiecare țară are propria sa variantă. De exemplu, grecii folosesc nucă de cocos în aluat.

Prăjitura revani, desertul grecesc cu griș și blat umed
Roșii tocate cu ceapă și usturoi, în borcane
Galerie foto

Roșii tocate cu ceapă și usturoi, pentru iarnă

Rețetele de roșii conservate pentru iarnă sunt atât de versatile, încât nu mai știi pe care s-o prepari mai întâi. Una dintre acestea, care nu ar trebui să-ți lipsească din cămară, este cea de roșii tocate cu ceapă și usturoi.

Roșii tocate cu ceapă și usturoi, pentru iarnă
Dulceață de mure cu și fără zahăr pusă în borcane pentru iarnă

Dulceață de mure cu și fără zahăr. Rețeta perfectă pentru conservele de iarnă

Dulceața de mure este o modalitate delicioasă de a te bucura de gustul acestor fructe de pădure și când sezonul lor trece. O poți servi în foarte multe feluri de la modul simplu cu pâine până la prăjituri sofisticate. Descoperă rețeta de dulceață de mure cu și fără zahăr. Rețeta perfectă pentru conservele de iarnă.

Dulceață de mure cu și fără zahăr. Rețeta perfectă pentru conservele de iarnă
Compoziție de găluște de griș ilustrată cu ajutorul unei supe de găluște

Compoziția perfectă pentru găluște de griș pufoase

Supa cu găluște este unul dintre cele mai reconfortante preparate. Este aproape un răsfăț, cu un gust bogat, cu un echilibru de nutrienți, cu găluște moi și pufoase care se topesc în gură și te ung pe suflet. Pentru unii nici nu mai contează cum sunt găluștele pentru că, în ansamblul său, supa le amintește de copilărie. Dacă totuși vrei să faci compoziția perfectă pentru găluște de griș pufoase, descoperă mai jos câteva sfaturi.

Compoziția perfectă pentru găluște de griș pufoase
Tartă cu prune și mere și aluat rulat cu scorțișoară în formă albă și o porție într-un bol
Galerie foto

Tartă cu prune și mere. Rețeta cu aluat rulat cu scorțișoară

Dacă îți plac combinațiile de fructe în deserturi, rețeta de tartă cu prune și mere și aluat rulat cu scorțișoară te va cuceri negreșit. Prepar-o pentru a te convinge, urmărind rețeta oferită mai jos.

Tartă cu prune și mere. Rețeta cu aluat rulat cu scorțișoară
Borcan cu sos de roșii concentrat și aromat, alături de roșii proaspete, usturoi și o sticlă de ulei
Galerie foto

Sos de roșii concentrat și aromat, pentru iarnă

Printre conservele de roșii pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de sos de roșii concentrat și aromat. Este un sos aromat cu usturoi și cimbru, perfect pentru rețetele de paste, de pizza sau de alte mâncăruri.

Sos de roșii concentrat și aromat, pentru iarnă
Secretul cartofilor copți ilustrat cu ajutorul unei tăvi pline de cartofi copți

Secretul cartofilor copți. Ingredientele care îi fac mai savuroși

Cartofii sunt cea mai la îndemână garnitură. Sunt ieftini, ușor de gătit, versatili, se găsesc oriunde. Poți să îi folosești pentru aperitive, garnituri, feluri de bază, supe și ciorbe, chiar și la preparate dulci. Totuși, una dintre cele mai simple modalități de a-i prepara este să îi pui la cuptor. Descoperă secretul cartofilor copți. Iată ingredientele care îi fac mai savuroși.

Secretul cartofilor copți. Ingredientele care îi fac mai savuroși
Roșii în saramură la borcan, cu mărar și usturoi
Galerie foto

Roșii în saramură la borcan, conservate pentru iarnă

Dacă ai început deja să pregătești conserve de roșii pentru iarnă, prepară și rețeta de roșii în saramură la borcan. Te vei bucura mai târziu de roșiile întregi, pe care le poți folosi în diferite preparate culinare.

Roșii în saramură la borcan, conservate pentru iarnă
Două pahare cu Desert cu iaurt și afine fără coacere pe un tocător de lemn, alături de un bol cu afine și pișcoturi
Galerie foto

Desert cu iaurt și afine, fără coacere. Rețeta servită la pahar

Din categoria deserturilor rapide, delicioase și spectaculoase, îți oferim o rețetă de desert cu iaurt și afine, fără coacere. Este unul dintre acele deserturi pe care le poți monta în pahare sau cupe de înghețată.

Desert cu iaurt și afine, fără coacere. Rețeta servită la pahar
pepene galben copt și feliat pe o masă de lemn

Cum îți dai seama dacă pepenele galben este copt. Sfaturi utile de la specialiști

Pepenele galben suculent și dulce este unul dintre cele mai bune deserturi ale verii. Chiar dacă de cele mai multe ori îl găsești în supermarketuri tot timpul anului, în sezon este cel mai aromat și mai gustos. Iată cum îți dai seama dacă pepenele galben este copt. Descoperă câteva sfaturi utile de la specialiști.

Cum îți dai seama dacă pepenele galben este copt. Sfaturi utile de la specialiști
Prăjitură cu prune și iaurt servită pe o farfurie albă

Prăjitură cu prune și iaurt. Cea mai simplă rețetă

Rețeta de prăjitură cu prune și iaurt este perfectă pentru zilele calde de vară. Este răcoritoare, cu un echilibru perfect de dulce și acrișor. În plus, nu are nici un aport caloric important, așa că te poți bucura de ea în voie.

Prăjitură cu prune și iaurt. Cea mai simplă rețetă
O femeie care îți arată ce să nu reîncălzești niciodată la cuptorul cu microunde

Ce să nu reîncălzești niciodată la cuptorul cu microunde. La ce riscuri te poți expune

Cuptorul cu microunde poate fi salvarea ta atunci când vrei să încălzești repede un preparat. În câteva minute ai mâncarea caldă, fără prea mult efort. Totuși, nu toate alimentele se pot încălzi în acest mod. Iată ce să nu reîncălzești niciodată la cuptorul cu microunde. Sfaturi utile de la specialiștii în bucătărie.

Ce să nu reîncălzești niciodată la cuptorul cu microunde. La ce riscuri te poți expune
prea multe semințe de chia

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci prea multe semințe de chia. La ce concluzii au ajuns specialiștii

Semințele de chia, pe cât sunt de mici, pe atât de mult îți pot susține sănătatea organismului. Au o cantitate însemnată de fibre, vitamine, minerale. Toate acestea sprijină funcționarea în parametrii normali. Cu toate acestea, un consum prea mare de semințe de chia poate să aibă efecte adverse. Descoperă ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci prea multe semințe de chia. Iată care este cantitatea de care ai nevoie zilnic pentru a fi sănătoasă.

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci prea multe semințe de chia. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Sriracha cu maioneză pus într-un borcan mare

Sriracha cu maioneză, sosul care satisface toate poftele

Dacă îți plac sosurile picante, dar vrei să fie și cremoase încearcă acest sos sriracha cu maioneză. Are o combinație savuroasă de dulce și picant și se potrivește perfect cu burgeri, taco, cartofi prăjiți, legume și carne la grătar și multe altele.

Sriracha cu maioneză, sosul care satisface toate poftele
Cele mai pufoase găluște cu prune servite pe o farfurie

Cele mai pufoase găluște cu prune. Rețeta și trucuri utile

Când spui găluște cu prune te gândești la seri de vară relaxate, la un pahar de vin sau de limonadă, cu muzică bună pe fundal și prieteni alături. Sunt unul dintre cele mai complexe și sățioase deserturi tradiționale românești. Descoperă și tu cum prepari cele mai pufoase găluște cu prune. Rețeta perfectă pentru serile de vară.

Cele mai pufoase găluște cu prune. Rețeta și trucuri utile
Vinete coapte la cuptor aranjate într-o tavă

Vinete coapte la cuptor. Trucuri și sfaturi ca să se curețe rapid

Dacă nu ai un grătar în aer liber și nici nu vrei să murdărești prea tare aragazul, dar îți este poftă de salată de vinete, poți face vinete coapte la cuptor. Este cea mai simplă, rapidă și curată metodă.

Vinete coapte la cuptor. Trucuri și sfaturi ca să se curețe rapid
Două porții din prăjitura Rigo Jancsi
Galerie foto

Prăjitura Rigo Jancsi. Rețetă delicioasă din bucătăria ungurească

Prăjitura Rigo Jancsi este una dintre cele mai elegante și fine prăjituri tradiționale din bucătăria ungurească. Pe lângă aspectul cuceritor, gustul prăjiturii este la aceeași înălțime.

Prăjitura Rigo Jancsi. Rețetă delicioasă din bucătăria ungurească
Gem de prune aromat în borcan, pe felii de pâine și în lingură de lemn, alături de prune proaspete
Galerie foto

Gem de prune aromat, ideal pentru deserturi

Dacă îți plac deserturile cu gem de prune, cum ar fi tartele, cornurile sau cornulețele, îți recomandăm să prepari rețeta de gem de prune aromat. Nu vei mai avea nevoie de alte arome la prepararea deserturilor.

Gem de prune aromat, ideal pentru deserturi
sos chimichurri alături de o fotografie cu sos pesto pentru a ilustra diferențele dintre cele două

Sos pesto vs. sos chimichurri. Care este diferența dintre ele

Pesto și chimichurri sunt sosuri verzi, preparate din ierburi proaspete, usturoi și ulei de măsline. Cu toate acestea unt destul de diferite, având profiluri de aromă total opuse. La sos chimichurri se simte mai puternic aroma de oțet, în schimb ce sosul pesto se remarcă prin prezența umami—gustul complet—datorat parmezanului. Nu sunt singurele aspecte care le diferențiază. Iată tot ce trebuie să știi despre cele două sosuri clasice. Descoperă mai multe despre sos pesto vs. sos chimichurri. Află care este diferența dintre ele.

Sos pesto vs. sos chimichurri. Care este diferența dintre ele
Cupcakes cu tagliatelle și dovlecei în forma de copt și pe farfurie cu furculiță
Galerie foto

Cupcakes cu tagliatelle și dovlecei, pentru una dintre gustările zilei

Dacă adori dovleceii în preparatele culinare, îți oferim o rețetă de cupcakes cu tagliatelle și dovlecei, pentru una dintre gustările zilei.

Cupcakes cu tagliatelle și dovlecei, pentru una dintre gustările zilei
Chec cu fulgi de ovăz și afine, porționat pe un tocător de lemn
Galerie foto

Chec cu fulgi de ovăz și afine, mai dens și mai consistent

Printre rețetele de deserturi cu fructe pe care ți-ai propus să le prepari vara aceasta, poți încerca și rețeta de chec cu fulgi de ovăz și afine. Vei obține un chec mai consistent, cu textură mai densă și ușor umedă. Este perfect pentru deliciul din pauza de cafea sau de ceai.

Chec cu fulgi de ovăz și afine, mai dens și mai consistent
Damigeană cu afine în alcool cu zahăr pentru afinată
Galerie foto

Lichior de afine sau afinată. O băutură de casă, fină și aromată

Nu rata sezonul afinelor fără să le incluzi în alimentația ta, pentru că au multiple beneficii pentru sănătate. Iar pentru mai târziu, în sezonul rece, le poți conserva sub formă de dulceață, gem sau diferite băuturi. Una dintre rețetele de băuturi în care poți include afinele este cea de lichior de afine sau afinată.

Lichior de afine sau afinată. O băutură de casă, fină și aromată
Compot de prune întregi în borcan fără capac
Galerie foto

Compot de prune întregi, pentru iarnă

Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, prepară și tu rețeta de compot de prune întregi. Este o rețetă simplă, așa cum o preparau mamele sau bunicile în trecut.

Compot de prune întregi, pentru iarnă
Porție de tartă cu prune și crumble pe un tocător de lemn, alături de platoul cu tarta
Galerie foto

Tartă cu prune și crumble, simplă și gustoasă

Printre cele mai simple prăjituri cu fructe, dar foarte adorate, se numără și tartele. Și pentru că sezonul prunelor este în toi, îți oferim o rețetă de tartă cu prune și crumble, simplă și gustoasă.

Tartă cu prune și crumble, simplă și gustoasă
Dovlecei pane de post, într-un vas oval, alături de rosii proaspete
Galerie foto

Dovlecei pane de post, mai simpli și mai sănătoși

Dacă te întrebi ce gustări simple și gustoase să mai prepari, rețeta de dovlecei pane de post îți poate fi de ajutor. Se prepară ușor, din ingrediente puține și mereu la îndemână.

Dovlecei pane de post, mai simpli și mai sănătoși
Clafoutis cu prune porționat pe o farfurie albă și pe un platou verde
Galerie foto

Clafoutis cu prune. Un desert simplu și delicios

Din categoria deserturilor cu fructe de sezon, avem pentru tine o rețetă simplă și delicioasă de clafoutis cu prune. Clafoutisul nu este chiar o prăjitură, ci este asemănător cu un pancake uriaș preparat la cuptor. Textura nu este pufoasă, este ca de budincă.

Clafoutis cu prune. Un desert simplu și delicios
Borcan cu Sos picant de roșii cu ardei iute și usturoi
Galerie foto

Sos picant de roșii, cu ardei iute și usturoi. Rețeta potrivită pentru iarnă

Dacă ești în căutare de rețete pentru conservarea roșiilor, îți propunem să încerci și rețeta de sos picant de roșii, cu ardei iute și usturoi. Este un sos pe care îl vei putea folosi la rețetele de paste și pizza, dar și pentru mâncăruri scăzute. Este ideal pentru rețetele de chiftele sau perișoare în sos de roșii.

Sos picant de roșii, cu ardei iute și usturoi. Rețeta potrivită pentru iarnă
Două borcane cu sos de dovlecei cu ardei copți, pentru iarnă
Galerie foto

Sos de dovlecei cu ardei copți, pentru iarnă

Nu lăsa sezonul dovleceilor de grădină să treacă, fără a-i include în rețetele de conserve pentru iarnă. Îți oferim în acest scop o rețetă de sos de dovlecei cu ardei copți. Sosul iese delicat, are o textură cremoasă și este foarte gustos.

Sos de dovlecei cu ardei copți, pentru iarnă
Condimente pentru cafea alături de o cană plină cu cafea

Condimente recomandate pentru cafea. Ce să pui în ceașca ta de dimineață

Adăugarea condimentelor în cafea poate aduce o varietate de arome și note de gust, dându-i o nouă dimensiune. Condimentele precum scorțișoara, cardamomul, vanilia, nucșoara sau cacaoa pot oferi un gust delicios și un miros plăcut cafelei. Iată care sunt cele mai potrivite condimente recomandate pentru cafea.

Condimente recomandate pentru cafea. Ce să pui în ceașca ta de dimineață
Pandișpan cu prune și bezea porționat pe farfurie și pe platou, alături de o ceașcă și un bol cu prune
Galerie foto

Pandișpan cu prune și bezea. Desert delicios și spectaculos

Dacă te întrebi în ce desert să mai incluzi prunele pentru a te bucura din plin de gustul lor, îți oferim o rețetă de pandișpan cu prune și bezea. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos căruia cu greu îi reziști.

Pandișpan cu prune și bezea. Desert delicios și spectaculos
Vinegretă de yuzu cu ghimbir, servit într-un pahar înalt

Vinegretă de yuzu cu ghimbir, sosul perfect pentru salatele de vară

Yuzu este un mic fruct citric asemănător cu lămâia, dar cu o aromă complexă, florală. Se potrivește foarte bine în sosuri pentru salate sau pentru preparate din carne. În combinație cu ghimbirul dă naștere unei bogății de gusturi, rafinate și elegante. Descoperă o rețetă delicioasă de vinegretă de yuzu cu ghimbir, sosul perfect pentru salatele de vară.

Vinegretă de yuzu cu ghimbir, sosul perfect pentru salatele de vară
Dulceață de zmeură pusă într-un borcan mic

Dulceață de zmeură. Trucuri pentru a prepara rețeta clasică

Nu lăsa să treacă vara fără să faci câteva borcane de dulceață de zmeură. Vei putea să te delectezi cu aceste fructe delicioase și la iarnă, fie că vei servi dulceața simplă, fie ca topping pentru alte deserturi.

Dulceață de zmeură. Trucuri pentru a prepara rețeta clasică
Cheesecake cu cocos pe un platou alb, o vază cu bujori și iriși galbeni
Galerie foto

Cheesecake cu cocos. Rețetă de cheesecake alb imaculat, foarte aromat

Pentru atunci când dorești să prepari un desert delicios și foarte aromat, salvează rețeta de cheesecake cu cocos. Te vei bucura de un desert alb imaculat și foarte aromat.

Cheesecake cu cocos. Rețetă de cheesecake alb imaculat, foarte aromat
închide