Cele mai recente

Trei rulouri de dovlecei cu brânză în sos de roșii, într-o farfurie albă, cu tacâmuri pentru servit
Galerie foto

Rulouri de dovlecei cu brânză în sos de roșii

Pentru a profita din plin de gustul dovleceilor, dar și al roșiilor de grădină, îți recomandăm să încerci o rețetă de rulouri de dovlecei cu brânză în sos de roșii. Te vei bucura de o mâncare simplă și gustoasă la una dintre mesele principale ale zilei.

Rulouri de dovlecei cu brânză în sos de roșii
preparate cu caise frumos aranjate
Galerie foto

5 preparate cu caise, care să îți parfumeze vara

Caisele, cu coaja lor mătăsoasă și parfumul unic, sunt extrem de trecătoare. Acum le vezi pe tarabele din piață, acum dispar în doar câteva săptămâni. Nu mai sta pe gânduri și cumpără câteva, atât pentru a le consuma proaspete, cât și pentru a le savura în deserturi delicioase. Îți oferim cinci preparate cu caise, care îți vor parfuma zilele de vară.

5 preparate cu caise, care să îți parfumeze vara
dieta lui Meghan Markle este cea care o face să arate perfect în fiecare zi

Dieta lui Meghan Markle a fost dezvăluită. Care sunt mâncărurile preferate ale soției prințului Harry

Dieta lui Meghan Markle a stârnit mereu curiozitatea fanilor ei. A recunoscut că este gurmandă și adesea face publice rețetele și review-urile ei la mâncărurile pe care le încearcă. “Sunt o persoană care nu numai că iubește, dar și apreciază arta și îndemânarea cu care se fac preparatele culinare”, declara Meghan pe blogul ei.

Dieta lui Meghan Markle a fost dezvăluită. Care sunt mâncărurile preferate ale soției prințului Harry
Choux-uri proaspăt scoase din cuptor cu biscuiți craquelin peste
Video

Choux a la creme cu vanilie, rețeta de cofetărie pe care o poți prepara chiar la tine acasă

Choux a la creme cu vanilie este una dintre cele mai iubite rețete de desert. Nobo, câștigătorul Chefi fără limite a preparat-o și el și, deși a spus încă de la început că e destul de complicată, acesta a dat asigurări că rezultatul nu te va dezamăgi nicio clipă.

Choux a la creme cu vanilie, rețeta de cofetărie pe care o poți prepara chiar la tine acasă
Porții de pandișpan cu vișine și caise pe un blat negru de ardezie
Galerie foto

Pandișpan cu vișine și caise, desertul vedetă al verii

Dacă îți plac deserturile cu fructe proaspete în compoziție, îți recomandăm să încerci o rețetă de pandișpan cu vișine și caise. Cu siguranță îl vei declara desertul vedetă al verii.

Pandișpan cu vișine și caise, desertul vedetă al verii
Bol maro cu salată de vinete cu ardei și usturoi pe un ștergar alb cu carouri albastre
Galerie foto

Salată de vinete cu ardei și usturoi, cremoasă și delicioasă

Îți place salata de vinete, dar uneori simți nevoia de o schimbare în gustul și consistența acesteia? Îți recomandăm să încerci rețeta de salată de vinete cu ardei și usturoi, cremoasă și delicioasă.

Salată de vinete cu ardei și usturoi, cremoasă și delicioasă
Pahar plin cu smoothie cu unt de arahide și banane

Smoothie cu unt de arahide și banane, cea mai hrănitoare băutură

Combinația de unt de arahide și banane este una dintre cele mai reușite. Dacă se întâlnesc într-un smoothie atunci rezultatul nu poate fi decât unul delicios. Încearcă rețeta de smoothie cu unt de arahide și banane și vei obține garantat cea mai hrănitoare băutură.

Smoothie cu unt de arahide și banane, cea mai hrănitoare băutură
Două borcane cu Castraveți murați pentru iarnă, alături de castraveți proaspeți și condimente
Galerie foto

Castraveți murați pentru iarnă. Rețetă simplă și rapidă

Castraveții murați sunt nelipsiți din cămările noastre pentru că fac parte din lista cu cele mai simple, dar și cele mai gustoase murături. Dacă nu ai o rețetă proprie, îți oferim mai jos cea mai simplă și rapidă rețetă de castraveți murați pentru iarnă.

Castraveți murați pentru iarnă. Rețetă simplă și rapidă
Borcan cu dulceață de pere

Cum să faci cea mai delicioasă dulceață de pere fără zahăr

Dulceața de pere poate fi făcută foarte ușor fără adaos de zahăr pentru că aceste fructe conțin o cantitate mare de fructoză și de pectină. Vei obține o dulceață cremoasă și parfumată numai bună de mâncat cu o felie de pâine prăjită în diminețile reci de iarnă.

Cum să faci cea mai delicioasă dulceață de pere fără zahăr
Prăjitură cu vișine și cremă de brânză

4 rețete cu vișine pe care să le încerci pe tot parcursul anului

Vișinele sunt moi și acrișoare și sunt consumate de cele mai multe ori atunci când sunt gătite. Îți vom da câteva sugestii de preparate în care vișinele sunt vedetele. Descoperă patru rețete cu vișine pe care să le încerci pe tot parcursul anului.

4 rețete cu vișine pe care să le încerci pe tot parcursul anului
Boluri cu fulgi de ovăz cu espresso

Mic-dejun delicios. Fulgi de ovăz cu espresso

O porție de fulgi de ovăz cu espresso la micul-dejun este alegerea perfectă dacă nu ai prea mult timp la dispoziție, dar vrei totuși să mănânci ceva sănătos și sățios.

Mic-dejun delicios. Fulgi de ovăz cu espresso
omletă franțuzească pe o frafurie

Cum să faci cea mai bună omletă franțuzească la tine acasă

Bucătăria franțuzească este considerată cea mai rafinată din lume, indiferent dacă vorbim despre preparate sofisticate sau o simplă rețetă de omletă. Chiar și aceasta din urmă este considerată a fi mult mai gustoasă, dacă este făcută după rețeta bucătarilor francezi. Descoperă cum să faci cea mai bună omletă franțuzească în propria bucătărie.

Cum să faci cea mai bună omletă franțuzească la tine acasă
Carne gătită și tăiată în felii, pusă pe un tocător din lemn

Greșeala pe care să nu o faci niciodată când comanzi friptură, potrivit bucătarilor

Indiferent dacă iei masa într-un restaurant cu stele Michelin sau într-un restaurant normal, este bine să știi care este greșeala pe care să nu o faci niciodată când comanzi friptură. Există multe subiecte controversate în domeniul gastronomiei, de la lanțurile de fast-food până la efectele margarinei, dar nimic nu se compară cu cât de bine trebuie să fie gătită friptura.

Greșeala pe care să nu o faci niciodată când comanzi friptură, potrivit bucătarilor
Fruct bael întreg și feliat pe un fundal alb

Totul despre fructul bael. Cum trebuie ales, consumat și depozitat

Bael este un fruct exotic, dulce, cu o aromă puternică, original din India. Este consumat de obicei crud, dar îl găsești și uscat sau sub formă de suc. Pe lângă gustul bun mai are și o mulțime de beneficii pentru sănătate. Este bogat în vitamina A și vitamina C, doi antioxidanți puternici. Află de aici totul despre fructul bael.

Totul despre fructul bael. Cum trebuie ales, consumat și depozitat
Câteva de felii de prăjitură cu vișine și iaurt pe o farfurie

Rețete de prăjitură cu vișine și iaurt: fără coacere și cu blat de pandișpan

Vișinele sunt perfecte în deserturi, mai ales în prăjituri fără coacere sau preparate termic, la cuptor. Aceste fructe aduc o notă acrișoară, care este tot ce avem nevoie într-o zi călduroasă de vară.

Rețete de prăjitură cu vișine și iaurt: fără coacere și cu blat de pandișpan
Spaghete de dovlecei la tigaie, alături de ingrediente necesare preparării
Galerie foto

Spaghete de dovlecei, la tigaie. O rețetă simplă pe care o vei repeta

Dacă te numeri printre persoanele care adoră preparatele cu dovlecei, îți oferim o rețetă simplă de spaghete de dovlecei la tigaie. Pe cât de simplă este, pe atât de savuroasă și hrănitoare.

Spaghete de dovlecei, la tigaie. O rețetă simplă pe care o vei repeta
Un cheesecake cu căpșuni și ciocolată ornat cu căpșuni glazurate cu ciocolată albă care stă pe un platou așezat pe un blat alb

Cheesecake cu căpșuni și ciocolată. Desert de vară, fără coacere

Într-o zi călduroasă de vară în care tot ce vrei este să stai cât mai puțin în bucătărie, dar ai poftă de ceva dulce, un cheesecake cu căpșuni și ciocolată este alegerea perfectă. Nimic nu este mai bun în materie de deserturi decât combinația dintre căpșuni și ciocolată.

Cheesecake cu căpșuni și ciocolată. Desert de vară, fără coacere
Gogoșari tăiați într-un castron de pământ puși pe frunze de țelină cu un castronel de boabe de muștar și unul cu boabe de piper

Gogoșari în oțet. Murături fără fierbere și fără conservanți

Dacă te numeri printre cei care preferă o porție de murături lângă friptură, este bine să încerci această rețetă de gogoșari în oțet. Nu necesită fierbere, iar aceste murăturile sunt sănătoase pentru că nu conțin conservanți.

Gogoșari în oțet. Murături fără fierbere și fără conservanți
Mai multe vafe fără gluten așezate pe o farfurie

Cea mai simplă rețetă de vafe fără gluten

Pentru cea mai simplă rețetă de vafe fără gluten nu ai nevoie decât de câteva ingrediente și un tel pentru a le amesteca. Vei avea la final un desert pufos pe care îl poți personaliza cum vrei tu cu toppinguri de fructe sau de ciocolată.

Cea mai simplă rețetă de vafe fără gluten
O bucătărie dotată cu foarte multe rafturi și dulapuri

10 lucruri din bucătărie pe care e recomandat să le arunci. Sfaturi de la experții în curățenie

Bucătăria este locul unde se strâng cele mai multe lucruri. Prin sertare și dulapuri sigur ai lucruri de care nici măcar nu mai știi că sunt la tine în casă. Dacă ai în plan să faci puțină ordine, iată 10 lucruri din bucătărie pe care e recomandat să le arunci.

10 lucruri din bucătărie pe care e recomandat să le arunci. Sfaturi de la experții în curățenie
O felie din prăjitura ecler la tavă, pe o farfurie neagră cu desene colorate

Prăjitura Ecler la tavă. Se face repede și este pufoasă și delicioasă

Prăjitura Ecler la tavă este încă un motiv de bucurie pentru iubitorii de ecler. Vrei să te bucuri de gustului acestui desert minunat, dar nu ai timpul necesar să-l prepari? Nimic mai simplu! Urmează câțiva pași simpli și poți avea la tine acasă faimoasa prăjitură ecler la tavă. Se face repede, este pufoasă și extrem de delicioasă.

Prăjitura Ecler la tavă. Se face repede și este pufoasă și delicioasă
Bol cu supă cremă de morcovi, pe un blat din lemn

Cea mai cremoasă supă cremă de morcovi pe care o poți face acasă

Supa cremă de morcovi este cremoasă, bogată în vitamine, se face ușor și poate fi congelată pentru a fi consumată mai târziu. Nu ai niciun motiv să nu o încerci. Dacă ai copii, cu siguranță această rețetă este modalitatea perfectă să îi convingi să consume morcovi.

Cea mai cremoasă supă cremă de morcovi pe care o poți face acasă
Ciocolată sub mai multe forme, cu nuci alături

16 lucruri despre ciocolată pe care sigur nu le știai

Ciocolata a fost consumată de civilizațiile aztece de mii de ani, iar europenii au descoperit-o abia în secolul al XVI-lea. De atunci, despre ciocolată se spune că este un simbol al luxului și al răsfățului. Află cele mai interesante 16 lucruri despre ciocolată pe care sigur nu le știai până acum.

16 lucruri despre ciocolată pe care sigur nu le știai
Pahare de limonadă cu pepene roșu, decorate cu felii de pepene

Limonadă cu pepene roșu. Cea mai răcoritoare rețetă a verii

Rețeta de limonadă cu pepene roșu este atât de ușor de făcut că o vei prepara în fiecare zi de vară. Mai mult de atât, aceasta te va răcori, hidrata și îndulci în același timp. Garantăm pentru ea și îndrăznim să spunem că nu vei mai vrea să bei nimic altceva în afară de această băutură făcută în casă.

Limonadă cu pepene roșu. Cea mai răcoritoare rețetă a verii
Bucăți de prăjitură cu kiwi așezate pe un platou alb care stă pe o masă

Prăjitură cu kiwi, fără coacere

Prăjitura cu kiwi este potrivită pentru cei cărora le place gustul acestui fruct și vor să încerce ceva nou. De data această îți propunem o rețetă care se face rapid și nu necesită coacere. Este desertul potrivit atunci când vrei să pui pe masă ceva spectaculos și gustos în același timp.

Prăjitură cu kiwi, fără coacere
Salam de biscuiți feliat, pe un blat din lemn
Video

Salam de biscuiți cu merișoare, rețeta care îți va aminti de copilărie

Rețeta de salam de biscuiți cu merișoare este printre cele mai populare rețete de deserturi. Fie că doar vrei să pregătești ceva dulce pentru weekend, ai musafiri sau vrei pur și simplu să-și amintești de copilărie, acest desert are toate ingredientele pentru a satisface și cele mai excentrice cerințe.

Salam de biscuiți cu merișoare, rețeta care îți va aminti de copilărie
Alimente care produc umami, așezate în mai multe platouri din lemn.

Ce este umami. Află totul despre al cincilea gust

Umami este un cuvânt pe care îl auzi din ce în ce mai des, mai ales dacă ești pasionată de arta culinară. Nu este ușor de explicat ce este pentru că înglobează în el un fel de magie pe care ingredientele o fac pentru ca noi să ne răsfățăm simțurile.

Ce este umami. Află totul despre al cincilea gust
Sparanghel pe un blat din lemn, cu condimente alături

Totul despre sparanghel. De ce e bine să-l consumi

Sparanghelul este o legumă verde care este ușor de recunoscut datorită formei sale. Se găsește în stare proaspătă primăvara și conservat tot restul anului. Din această cauză este mai scump decât alte legume. Acesta se gătește de obicei la grătar, la abur sau prăjit. Hai să aflăm împreună totul despre sparanghel.

Totul despre sparanghel. De ce e bine să-l consumi
Chiftele de post într-un bol alb cu un alt bol cu sos lângă el

Chiftele de post, cu linte și ciuperci. Se fac rapid și sunt foarte hrănitoare

Dacă ții post sau vrei să iei o pauză de la mâncat carne, îți propunem o rețetă de chiftele de post, cu linte și ciuperci. Se fac rapid și ai nevoie de doar câteva ingrediente.

Chiftele de post, cu linte și ciuperci. Se fac rapid și sunt foarte hrănitoare
bol cu edamame beneficii pentru sănătate

Edamamele, sursă de proteine vegetale. Ce beneficii au asupra sănătății

Edamamele sunt nelipsite din bucătăria asiatică și au început să fie integrate și preparate din gastronomia vestică. Beneficiile lor nutriționale le-au adus în atenția tuturor în ultimii ani.

Edamamele, sursă de proteine vegetale. Ce beneficii au asupra sănătății
Pate de somon afumat cu hrean într-un bol de lemn, ornat cu pătrunjel lângă care se află câteva bucăți de pâine și un castronel cu măsline verzi

Pate de somon afumat cu hrean. Rețetă de post

Dacă vrei să încerci un pate de pește și nu ai idee pe care să-l alegi, îți propunem o rețetă de pate de somon afumat cu hrean, sănătos și delicios. Ca orice pate, îl poți mânca pe pâine sau îl poți folosi în diferite combinații atunci când vrei să faci platouri cu aperitive pentru zile speciale.

Pate de somon afumat cu hrean. Rețetă de post
Tort tiramisu, legat cu o fundă maron așezat pe un platou alb care are în spate un ciorchine de struguri albi

Tort Tiramisu. Desertul fără coacere care va deveni vedeta de pe masa ta

Dacă ești în căutarea unui desert răcoritor și foarte gustos, îți oferim rețeta unui tort tiramisu care se face rapid și din care va trebui să ai pregătită o a doua porție.

Tort Tiramisu. Desertul fără coacere care va deveni vedeta de pe masa ta
Bol cu salată de vinete mutabal

Mutabal, salata de vinete din Orientul Mijlociu

Mutabal sau Moutabel este o salată de vinete și ulei de măsline din Orientul Mijlociu. O vei găsi cu precădere în Siria, Liban și Armenia, dar nu numai.

Mutabal, salata de vinete din Orientul Mijlociu
Tort cu gogoșele de profiterol ornat cu ciocolată și frișcă pe un platou galben

Desertul copilăriei: tort profiterol

Tort profiterol, desertul pe care poți să-l faci cu orice ocazie. Îți mai amintești de micile gogoșele cu frișcă și înghețată? Un desert de weeekend sau poate unul pentru o zi specială, tortul profiterol te scoate oricând din încurcătură.

Desertul copilăriei: tort profiterol
Cartofi gratinați într-un vas de yena alb așezat pe un tocător de lemn care are alături un prosop alb

Cartofi gratinați. Rețeta perfectă pentru o cină rapidă sau o garnitură delicioasă

Dacă te-ai săturat de cartofii prăjiți sau de celebrul piure, poți să încerci o porție de cartofi gratinați. Rețeta originală provine din Franța și a fost adaptată în funcție de imaginația fiecăruia.

Cartofi gratinați. Rețeta perfectă pentru o cină rapidă sau o garnitură delicioasă
cartofi copți în folia de aluminiu

Cât de sigur este să folosești folia de aluminiu în bucătărie. Ce spun specialiștii

Folia de aluminiu a fost mai mereu în centrul disputelor legate de siguranța alimentară. Pe de-o parte, sunt cei care susțin că folosirea ei are efecte nefaste asupra sănătății. În timp ce în tabăra adversă se află cei care spun că nu are ce să se întâmple și o folosesc cu încredere.

Cât de sigur este să folosești folia de aluminiu în bucătărie. Ce spun specialiștii
Zacusca de vinete într-un castron mic cu o lingură și o ceapă roșie așezate lângă ea

Zacuscă de vinete. Rețeta simplă pe care o vei face mereu

Zacusca nu lipsește din nicio cămară. Fie că nu știi ce să alegi pentru cină, fie că ai nevoie rapid de o gustare, o zacuscă de vinete te scoate din impas.

Zacuscă de vinete. Rețeta simplă pe care o vei face mereu
Gogoși de post pudrate cu zahăr așezate pe o farfurie care stă pe o față de masă albă

Gogoși de post simple și ușor de preparat. Desertul care se mănâncă în familie

Rețeta de gogoși de post este ușoară și se face rapid. Este potrivită și pentru perioada în care este post și nu poți consuma lapte sau ouă, pentru că nu conține aceste ingrediente. Dacă nu ții post, poți să încerci o rețetă de gogoși cu iaurt, turnate cu lingura.

Gogoși de post simple și ușor de preparat. Desertul care se mănâncă în familie
Mai multe pahare de băuturi fără alcool
Galerie foto

Băuturi fără alcool cu care să te răcorești vara aceasta

Temperaturile ridicate cer o hidratare pe măsură. Apa este cea mai bună variantă, dar poți să îți mai diversifici meniul cu aceste 8 băuturi fără alcool răcoritoare și aromate.

Băuturi fără alcool cu care să te răcorești vara aceasta
Ardei copți la borcan pentru iarnă

Ardei copți la borcan. Rețeta cu care nu ai cum să greșești

Rețeta de ardei copți la borcan pentru iarnă colorați și aromați este foarte ușor de făcut de oricine. Nu trebuie să ai prea multă experiență în bucătărie ca să prepari această conservă de care te vei bucura în anotimpul rece.

Ardei copți la borcan. Rețeta cu care nu ai cum să greșești
Tartă cu fructe pusă pe o farfurie albă. lângă ea este un recipient cu zmeură și un pahar cu apă și zmeură

Tartă cu fructe din 2 ingrediente. Se prepară rapid și stă la cuptor numai 15 minute

Această tartă cu fructe din 2 ingrediente este un desert care se face rapid și poate fi servit indiferent de ocazie. Încă un avantaj este faptul că nu conține nici ouă, nici zahăr și poți folosi toate fructele care nu au fost mâncate proaspete.

Tartă cu fructe din 2 ingrediente. Se prepară rapid și stă la cuptor numai 15 minute
Efecte ale consumului de anghinare

5 efecte ale consumului de anghinare care te vor surprinde, potrivit nutriționiștilor

Anghinarea este o legumă gustoasă și versatilă, care influențează în mod pozitiv starea de sănătate, dar care, din păcate, nu este prea populară. O poți coace, pune pe grătat, la cuptor, la aburi, o poți fierbe. Oricum vei obține o garnitură delicioasă. Află despre principalele 5 efecte ale consumului de anghinare.

5 efecte ale consumului de anghinare care te vor surprinde, potrivit nutriționiștilor
Bulete de cașcaval pe o farfurie albă cu un sos lângă ele. farfuria este așezată pe un blat și lângă ea sunt două bucăți de cașcaval și trei roșii cherry lângă o legătură de verdeață

Bulete de cașcaval. Aperitivul care se face simplu și rapid

Pentru zilele în care îți dorești să faci o gustare rapidă, delicioasă și sățioasă poți șă alegi bulete de cașcaval. Le poți face doar din cașcaval sau poți adăuga și puțină brânză pentru un gust mai bun.

Bulete de cașcaval. Aperitivul care se face simplu și rapid
Prăjitura semilună cu nucă tăiată bucăți pe o farfurie albă care este așezată pe o masă

Prăjitura Semilună cu nucă. Desertul copilăriei acum în farfuria ta

Unul dintre deserturile copilăriei de care ne amintim cu drag mereu este prăjitura semilună cu nucă. Rețeta este destul de ușoară și poate fi făcută chiar dacă nu ai vreun talent ascuns pentru bucătărie.

Prăjitura Semilună cu nucă. Desertul copilăriei acum în farfuria ta
Colaj cu imagini în care apar omleta și ouă bătute.

Omleta și ouăle bătute sunt același lucru? Ce spun specialiștii

Omleta și ouăle bătute sunt două preparate de bază pentru masa de dimineață. Multe persoane le confundă, deși există diferențe între ele. Te întrebi cum poți să deosebești omleta de ouăle bătute?

Omleta și ouăle bătute sunt același lucru? Ce spun specialiștii
Felii de banana bread din 3 ingrediente

Banana bread din 3 ingrediente. O rețetă ieftină și ușor de făcut

Banana bread din 3 ingrediente e o rețetă ieftină și ușor de făcut. Se prepară fără ouă, unt sau ulei. Nu îți va lua mai mult de 10 minute să o faci și vei avea un desert dulce, moale, cu blat aerat. În plus, ai șansa să eviți risipa alimentară transformând într-un preparat delicios niște fructe pe care alminteri le-ai arunca la coșul de gunoi.

Banana bread din 3 ingrediente. O rețetă ieftină și ușor de făcut
Ciorbă de roșii cu tăiței de casă într-un bol alb așezat pe un blat maro cu o lingură alături și cu roșii cherry pentru design

Ciorbă de roșii cu tăiței de casă. Ușoară, pentru zilele toride de vară

Vara, din cauza căldurii, nu prea ai chef să stai în căldura din bucătărie, nu-i așa? De aceea mereu este binevenit un preparat ce se prepară repede și este extrem de gustoas. O astfel de mâncare este rețeta de ciorbă de roșii cu tăiței de casă.

Ciorbă de roșii cu tăiței de casă. Ușoară, pentru zilele toride de vară
femeie care se uită la Legume care nu trebuie să stea în frigider

Legumele pe care nu trebuie să le păstrezi în frigider. De ce nu e recomandat să le depozitezi la rece

Nu-i așa că și tu pui toate legumele în frigider imediat ce ajungi cu ele acasă de la magazin? Ar trebui să știi că unele dintre ele se păstrează mai bine pe blatul din bucătărie la temperatura camerei. Află care sunt legumele pe care nu trebuie să le păstrezi în frigider și de ce nu e recomandat să le păstrezi la temperaturi scăzute.

Legumele pe care nu trebuie să le păstrezi în frigider. De ce nu e recomandat să le depozitezi la rece
O secțiune dintr-un chec, pe o farfurie albă
Video

Chec cu textură de madeleines, varianta lui Nobo

Așa cum face în fiecare săptămână, Nobo, câștigătorul Chefi fără limite, a gătit una dintre cele mai populare rețete de pe Google. Într-o nouă ediție Beautifood, acesta a propus varianta sa de desert, un chec cu textură de madeleines, numai bun de savurat alături de cei dragi.

Chec cu textură de madeleines, varianta lui Nobo
O cană de ceai de ghimbir cu două bucăți de lămâie în el și cu o frunză de mentă, așezată pe o tavă albă pe care este o rădăcină de ghimbir și o jumătate de lămâie

Beneficiile ceaiului de ghimbir. Când și cum se consumă

Ghimbirul este un aliment foarte bun pentru sănătatea organismului. Beneficiile ceaiului de ghimbir îl fac ideal de consumat atât la micul dejun, cât și în timpul zilei. Poți să-l faci fie din bucăți de ghimbir proaspăt, fie din pliculețele pe care le găsești pe rafturile magazinelor.

Beneficiile ceaiului de ghimbir. Când și cum se consumă
închide