Cele mai recente

Banane într-un coș de cumpărături pentru a ilustra beneficiile acestora și motivul pentru care sunt considerate ieftine

Beneficiile consumului de banane. Motivul pentru care fac parte din categoria fructelor ieftine

Un singur fruct costă câțiva lei și este hrănitor, consistent, cu o textură cremoasă. Beneficiile asupra sănătății sunt nenumărate dacă consumi zilnic cel mai ieftin fruct: banana. Descoperă în cele ce urmează beneficiile consumului de banane și află care este motivul pentru care fac parte din categoria fructelor ieftine.

Beneficiile consumului de banane. Motivul pentru care fac parte din categoria fructelor ieftine
Ștrudel cu cireșe și scorțișoară porționat pe un tocător de lemn, alături de batoane de scorțișoară, un bol cu zahăr brun și un bol cu cireșe
Galerie foto

Ștrudel cu cireșe și scorțișoară, delicios și foarte aromat

Printre deserturile de vară cu care ți-ai propus să-ți delectezi familia și prietenii, prepară și rețeta de ștrudel cu cireșe și scorțișoară. Este delicios, iar combinația de arome cucerește instant, de cum deschizi ușa cuptorului.

Ștrudel cu cireșe și scorțișoară, delicios și foarte aromat
Gem de căpșuni cu fragi de pădure în borcan, alături de căpșuni proaspete și fragi răsturnați dintr-un bol verde
Galerie foto

Gem de căpșuni cu fragi de pădure, mai parfumat și mai consistent

Pentru că este și sezonul fragilor de pădure, în același timp cu al căpșunilor, nu ezita să le combini în rețetele tale de gem sau dulceață. Îți oferim în acest scop rețeta unui parfumat și consistent gem de căpșuni cu fragi de pădure.

Gem de căpșuni cu fragi de pădure, mai parfumat și mai consistent
Dovlecei tocați și puși în pungi la congelator
Galerie foto

Cum se congelează dovleceii, în funcție de modul de preparare al acestora

Chiar dacă dovleceii se găsesc pe piață pe tot parcursul anului, cei mai gustoși rămân tot dovleceii de vară crescuți în grădină. Atunci când aceștia apar nu ezitați să puneți câteva pachete la congelator pentru a vă bucura de gustul lor și în sezonul rece. Vă oferim mai jos câteva sfaturi despre cum se congelează dovleceii, în funcție de modul de preparare a acestora.

Cum se congelează dovleceii, în funcție de modul de preparare al acestora
Mai multe boluri cu supe de legume

5 supe de legume. Rețete pline de savoare și vitamine

De obicei când spui supe de legume, te gândești la un preparat banal. Totuși, ar trebui să fie mult mai apreciate pentru că au un aport semnificativ de vitamine, și, gătite corect, pot fi un adevărat deliciu culinar.

5 supe de legume. Rețete pline de savoare și vitamine
Tartă cu cireșe și cremă de mascarpone porționată pe platou și pe farfurie, alături de o vază cu flori și un bol cu cireșe
Galerie foto

Tartă cu cireșe și cremă de mascarpone. Un desert de vară delicios

Dacă îți plac deserturile de vară cu fructe, simple și rapid de preparat, îți recomandăm să încerci și rețeta de tartă cu cireșe și cremă de mascarpone. Se prepară destul de ușor și într-un timp relativ scurt. Ingredientele nu sunt complexe, le găsești în toate magazinele alimentare.

Tartă cu cireșe și cremă de mascarpone. Un desert de vară delicios
Cum să faci mojito un pahar plin ilustrat cu ajutorul unui pahar plin de Mojito și decorat cu mentă și lămâie

Cum să faci Mojito ca un barman adevărat. Rețeta pe care o poți încerca la tine acasă

Mojito este un cocktail clasic pe care îl întâlnești în meniul tuturor barurilor, indiferent de țara în care ești. Iată cum să faci Mojito ca un barman la tine acasă pentru petreceri sau, pur și simplu, pentru o seară relaxantă.

Cum să faci Mojito ca un barman adevărat. Rețeta pe care o poți încerca la tine acasă
Fructe kumquatservite într-un bol mare albastru

Totul despre kumquat, cele mai mici citrice. Cum le poți integra în rețete delicioase

Kumquatul este o citrică de dimensiuni mici originară din Sud-Estul Chinei, dar de-a lungul timpului s-a răspândit și în spațiul mediteranean, în America de Sud, Australia sau Africa de Sud. Spre diferență de alte citrice, kumquatul se poate mânca și cu coajă. Are un gust dulce-amărui și se consumă atât crud, cât și în diverse preparate. Descoperă totul despre kumquat, cele mai mici citrice. Află cum le poți integra în rețete delicioase.

Totul despre kumquat, cele mai mici citrice. Cum le poți integra în rețete delicioase
oi papanași fierți glazurați cu smântână și dulceață pe un platou alb, dreptunghiular
Galerie foto

Papanași fierți. Rețetă tradițională de papanași muntenești

Dacă adori papanașii tradiționali, dar nu te încântă ideea de a fi prăjiți, încearcă rețeta de papanași fierți. Este o rețetă tradițională de papanași muntenești.

Papanași fierți. Rețetă tradițională de papanași muntenești
Două pahare de ice coffee preparate acasă

Cum să faci cea mai bună rețetă de ice coffee la tine acasă. Pașii simpli și metoda de preparare

Ice Coffee este cafeaua de care ai nevoie când vrei să ai parte de un răsfăț dulce. Este desert și băutură în același timp, iar partea cea mai bună este că se prepară în doar câteva minute. În plus, este destul de economică. Descoperă în cele ce urmează cum să faci cea mai bună rețetă de ice coffee la tine acasă. Iată care sunt pașii simpli și metoda de praparare.

Cum să faci cea mai bună rețetă de ice coffee la tine acasă. Pașii simpli și metoda de preparare
Pahare cu supă rece de dovlecei cu castravete

Supă rece de dovlecei. Rețeta de care ai nevoie vara aceasta

Prepară o supă rece de dovlecei cu castravete. Rețeta este ideală pentru zilele calde vară. Nu doar că este răcoroasă, dar îți aduce o mulțime de vitamine și minerale.

Supă rece de dovlecei. Rețeta de care ai nevoie vara aceasta
Un înlocuitor lichid de ouă într-un pahar alături de două paie de băut

Cum poți să înlocuiești ouăle în rețete. 9 variante care nu dau greș

Se poate întâmpla să nu ai ouă în casă și să ai nevoie de ele. Nu îți face probleme. Poți să înlocuiești ouăle în rețete cu ușurință, cu ingrediente pe care sigur le ai în cămară sau în frigider. Descoperă în cele ce urmează cum poți să înlocuiești ouăle în rețete. Iată 9 variante care nu dau greș.

Cum poți să înlocuiești ouăle în rețete. 9 variante care nu dau greș
Mai multe tipuri de salată într-o strecurătoare

Tipuri de salată. Cum să le recunoști și cum să le integrezi în rețete simple

În categoria salatelor verzi intră o mulțime de legume, pe care le consumăm de obicei crude, cu sau fără sosuri. Poate nici nu dai importanță tipului de salată pe care îl cumperi, dar fiecare dintre ele aduce un gust și o textură aparte aparte preparatului. Descoperă în cele ce urmează câteva tipuri principale de salată și află cum le poți integra în dieta zilnică.

Tipuri de salată. Cum să le recunoști și cum să le integrezi în rețete simple
Cele mai scumpe ingrediente din lume fiind ilustrate de un bărbat tăind jamon iberico

Cele mai scumpe ingrediente din lume. Ce folosesc specialiștii în bucătărie

Nu puțini au șansa să guste aceste ingrediente. Gurmanzii din întreaga lume le caută pentru a se bucura de aceste alimente unice, exclusiviste. Descoperă și tu care sunt cele mai scumpe ingrediente din lume și află de ce suunt atât de rare și greu de procurat.

Cele mai scumpe ingrediente din lume. Ce folosesc specialiștii în bucătărie
Dovlecei pane cu mujdei de usturoi
Galerie foto

Dovlecei pane cu mujdei de usturoi. Una dintre cele mai apreciate gustări de vară

Dacă nu ai încercat în propria bucătărie rețeta de dovlecei pane cu mujdei de usturoi, nu mai ezita, pentru că este una dintre cele mai simple rețete cu dovlecei. Preparați în acest mod dovleceii ies și gustoși, dar și sățioși.

Dovlecei pane cu mujdei de usturoi. Una dintre cele mai apreciate gustări de vară
Ștevie pe un blat de lemn alături de ouă

Cum poți prepara ștevia. 3 rețete pe care să le încerci acasă

Ștevia este o plantă cu frunze verzi dată uitării pe nedrept. În SUA, dar și în alte zone ale lumii a fost integrată în alimentație mai ales în timpul Marii Recesiuni, când oamenii o culegeau din păduri și o găteau. Descoperă în cele ce urmează cum poți prepara ștevia. Am pregătit pentru tine 3 rețete pe care să le încerci acasă.

Cum poți prepara ștevia. 3 rețete pe care să le încerci acasă
Borcan cu gem de căpșuni cu mentă, cu linguriță și căpșuni proaspete în bol
Galerie foto

Gem de căpșuni cu mentă, ideal pentru a fi folosit în deserturi

Dacă ți-ai propus să prepari gem de căpșuni pentru iarnă, poți prepara și câteva borcane de gem de căpșuni cu mentă. Te vei bucura de el atât la micul dejun cât și în deserturi.

Gem de căpșuni cu mentă, ideal pentru a fi folosit în deserturi
Două Pulpe de pui în sos de legume într-un bol alb
Galerie foto

Pulpe de pui în sos de legume. Rețetă pentru un prânz gustos

Dacă adori combinațiile dintre legume și carne, cu siguranță îți va plăcea și rețeta de pulpe de pui în sos de legume. Este o rețetă gustoasă și consistentă, perfectă pentru masa de prânz.

Pulpe de pui în sos de legume. Rețetă pentru un prânz gustos
Paella cu fructe de mare în tigaie, alături de un bol cu felii de lămâie, o sticlă de ulei și un bol cu mazăre
Galerie foto

Paella cu fructe de mare. O rețetă savuroasă și hrănitoare din bucătăria spaniolă

Dacă obișnuiești să prepari sau să comanzi în restaurante fructe de mare, îți recomandăm să încerci acasă rețeta de paella cu fructe de mare. Este o rețetă savuroasă și hrănitoare din bucătăria spaniolă.

Paella cu fructe de mare. O rețetă savuroasă și hrănitoare din bucătăria spaniolă
Legume la grătar pe un platou rotund

Cum să gătești legume la grătar. Metodele prin care rămân suculente și crocante

Nu poți face grătar fără să pui și câteva legume pe care să le ai drept garnitură. Sunt delicioase, suculente, pline de vitamine, minerale și fibre. Le poți pregăti atât pe grătar cu cărbuni, cât și pe cel cu gaz. Descoperă cum să gătești legume la grătar. Iată câteva metodele prin care rămân suculente și crocante.

Cum să gătești legume la grătar. Metodele prin care rămân suculente și crocante
Ruladă cu căpșuni și ciocolată albă, porționată, alături de căpșuni proaspete
Galerie foto

Ruladă cu căpșuni și ciocolată albă, perfectă pentru deliciul din weekend

Pentru deliciu din weekend când se adună toată familia la masă, merită preparată o delicioasă ruladă cu căpșuni și ciocolată albă.

Ruladă cu căpșuni și ciocolată albă, perfectă pentru deliciul din weekend
Bol alb cu supă rece de căpșuni cu mentă și smântână, decorată cu bucăți de căpșuni și frunze de mentă
Galerie foto

Supă rece de căpșuni cu mentă și smântână, gustoasă și plină de vitamine

Dacă adori gustul și aroma căpșunilor și dorești să le savurezi și altfel decât simple, prepară o rețetă de supă rece de căpșuni cu mentă și smântână. Este gustoasă, este răcoroasă și foarte sănătoasă. O poți savura în primele ore ale zilei, pentru porția de vitamine.

Supă rece de căpșuni cu mentă și smântână, gustoasă și plină de vitamine
Rețete de limonadă preparate și servite în mai multe pahare cu limonadă

10 rețete de limonadă care îți vor face vara mai frumoasă

Poți face limonadă doar amestecând suc de lămâie proaspătă, cu apă și zahăr sau miere sau poți să alegi dintre câteva rețete de limonadă cu adevărat delicioase.

10 rețete de limonadă care îți vor face vara mai frumoasă
Bol cu două pulpe de pui alla cacciatora decorat cu măsline și crenguțe de rozmarin
Galerie foto

Pui alla cacciatora. Rețetă delicioasă din bucătăria italiană

Pentru masa de prânz sau chiar pentru cină, rețeta de pui alla cacciatora poate fi alegerea perfectă. Este o rețetă delicioasă din bucătăria italiană pre care ți-o recomandăm cu mare drag.

Pui alla cacciatora. Rețetă delicioasă din bucătăria italiană
Două borcane cu sirop din flori de salcâm alături de flori și o lingură de lemn
Galerie foto

Sirop din flori de salcâm, concentrat și foarte aromat

Au înflorit salcâmii, iar parfumul lor te întâmpină la marginile șoselelor cu nota lui suavă? Dacă vrei ca acest parfum să dăinuie și mai târziu, chiar în sezonul rece, îți poți umple cămara cu câteva sticle de sirop din flori de salcâm, concentrat și foarte aromat.

Sirop din flori de salcâm, concentrat și foarte aromat
Cele mai bune căpșuni ținute de o femeie în mână

Cum să alegi cele mai bune căpșuni. Trucuri utile pentru momentele în care mergi la cumpărături

Căpșunile sunt fructele vedetă ale acestui sezon. Nu poți să treci pe lângă ele și să nu ți se facă poftă de gustul lor dulce-acrișor, de textura lor zemoasă. Pe cât sunt de bune, pe atât este de greu să alegi unele care să nu se deterioreze când ajungi acasă și le pui sub jetul de apă să le speli. Descoperă cum să alegi cele mai bune căpșuni. Iată câteva trucuri utile pentru momentele în care mergi la cumpărături

Cum să alegi cele mai bune căpșuni. Trucuri utile pentru momentele în care mergi la cumpărături
Prajitură cu pandispan pufos si crema de visine pe un platou

Prăjitura Ciocolatina cu vișine din compot

Prăjitura Ciocolatina cu vișine din compot, încă un motiv de bucurie pentru iubitorii de ciocolată. Este ideală pentru zilele în care ai invitați la masă. Ciocolata în prăjituri este mereu alegerea perfectă, iar vișinele din compot îi dau un gust special și o aroma inedită.

Prăjitura Ciocolatina cu vișine din compot
Sos chipotle servit într-un borcan

Sos chipotle. Rețeta inspirată din bucătăria mexicană

Sosul chipotle aduce un gust ușor afumat și picant oricărui fel de mâncare. Poate fi pus peste tacos, cartofi prăjiți, quessadilla sau orice alt preparat. Se face extrem de ușor și rezistă în frigider până la câteva zile.

Sos chipotle. Rețeta inspirată din bucătăria mexicană
orezul brun și orezul alb în boluri diferite

Care este diferența dintre orezul brun și cel alb. Iată ce spun nutriționiștii

Orezul este unul dintre cele mai populare alimente din lume. În anumite zone ale lumii reprezintă hrana de bază, fiind consumat la aproape fiecare masă a zilei. Fiecare cultură are modul preferat de a consuma orezul: orezul fiert în China, în combinație cu fasolea neagră în Cuba, cu nucă de cocos în Columbia, sub formă de paella în Spania, italienii au risotto, drept garnitură pentru curry în Pakistan, jambalaya în sudul SUA și bibimbap în Coreea. Descoperă în cele ce urmează care este diferența dintre orezul brun și cel alb.

Care este diferența dintre orezul brun și cel alb. Iată ce spun nutriționiștii
Trei sticle cu sirop natural din flori de soc închise cu dop, iar dintr-o sticlă se toarnă în două pahare
Galerie foto

Sirop natural din flori de soc, aromat cu lămâie și ghimbir

Nu rata sezonul florilor de soc, fără a le conserva aroma și proprietățile pentru mai târziu. Prepară și tu rețeta de sirop natural din flori de soc, aromat cu lămâie și ghimbir. Te vei bucura de gustul acestuia savurându-l cu apă minerală și cuburi de gheață, în zilele călduroase de vară.

Sirop natural din flori de soc, aromat cu lămâie și ghimbir
Bruscheta clasică servită pe un blat de lemn alături de roșii și usturoi

Bruscheta, deliciul simplu al Italiei care a cucerit lumea

Nimic nu potrivește mai bine cu vara decât bruscheta. Este o gustare atât de simplă, dar complexă, proaspătă și delicată. Rețeta clasică conține roșii, ulei de măsline, usturoi și busuioc, dar fiecare are libertatea să completezi cu orice altceva.  

Bruscheta, deliciul simplu al Italiei care a cucerit lumea
Cartofii încolțiți aranjați pe o masă de lemn

De ce nu este recomandat să consumi cartofi încolțiți. Iată ce spun specialiștii

Fiecăruia dintre noi ni s-a întâmplat să găsim cartofi încolțiți printre cei buni. Îi aruncăm sau curățăm tulpinile care au început să crească și îi consumăm? Descoperă în cele ce urmează de ce nu este recomandat să consumi cartofi încolțiți.

De ce nu este recomandat să consumi cartofi încolțiți. Iată ce spun specialiștii
Finger Foods servite pe un platou mare, de culoare gri

Ce sunt și cum se prepară finger foods. 15 rețete pe care să le încerci chiar la tine acasă

Finger foods sunt preparate care vin în porții suficient de mici încât să poată fi mâncate cu mâna. De obicei, sunt servite la petreceri sau la alte evenimente mai sofisticate ca apetivire. Au fost inventate de francezi, însă astăzi se pot redimensiona orice alimente pentru a fi transformate în finger foods.

Ce sunt și cum se prepară finger foods. 15 rețete pe care să le încerci chiar la tine acasă
Sos sugo al pomodoro e Parmigiano Reggiano peste o porție de paste cu busuioc

Sugo al pomodoro e Parmigiano Reggiano, cel mai simplu și mai bogat sos italienesc

Sugo al pomodoro e Parmigiano Reggiano este un suc de roșii fin și bogat, care este atât de bun încât îl poți mânca cu lingurița. Se potrivește cel mai bine cu paste, dar îl poți folosi și pentru alte preparate, după preferințele tale.

Sugo al pomodoro e Parmigiano Reggiano, cel mai simplu și mai bogat sos italienesc
Preparate gata în 30 de minute pregătite de o mamă și de fiica acesteia

10 preparate gata în 30 de minute. Rețete din care să te inspiri pentru cină

Suntem mereu pe fugă și, uneori, seara nu avem nici timp și nici putere să gătim ceva sănătos. Totuși, există preparate delicioase care nu necesită mai mult de jumătate de oră, cu tot cu timpul de pregătire al ingredientelor. Ce zici de o listă cu 10 preparate gata în 30 de minute?

10 preparate gata în 30 de minute. Rețete din care să te inspiri pentru cină
Croquembouche pe o masă albă

Croquembouche, cel mai sofisticat desert franțuzesc

Croquembouche este unul dintre cele mai spectaculoase deserturi din Franța. Nu putea fi creat decât în Franța, unde îl vei găsi la nunți, botezuri și alte evenimente speciale.

Croquembouche, cel mai sofisticat desert franțuzesc
Două pahare cu cocktail caipiroska cu căpșuni

Cocktail caipiroska cu căpșuni. O băutură perfectă pentru o petrecere cu prietenii

Pentru serile în care dorești să stai la propria terasă cu familia și prietenii, îți recomandăm să prepari un cocktail caipiroska cu căpșuni. Este savuros, aromat și plăcut colorat, dar și foarte relaxant.

Cocktail caipiroska cu căpșuni. O băutură perfectă pentru o petrecere cu prietenii
Porții de prăjitură Excelent pe două farfurii, alături de un set de cafea alb
Galerie foto

Prăjitura Excelent. Rețetă veche de cofetărie

Dacă te numeri printre cei care obișnuiau să se delecteze în trecut cu prăjituri de cofetărie, cu siguranță îți amintești de prăjitura Excelent. Este una dintre cele mai delicioase și spornice prăjituri.

Prăjitura Excelent. Rețetă veche de cofetărie
Carne de pui cu sos de soia într-un bol verde
Galerie foto

Pui cu sos de soia la tigaie. O rețetă delicioasă și sățioasă

Carnea de pui este opțiunea cea mai populară în rândul celor care doresc o mâncare rapidă pe bază de carne. Dacă și tu te numeri printre ei, poți încerca pentru masa de prânz sau cină o rețetă de pui cu sos de soia la tigaie.

Pui cu sos de soia la tigaie. O rețetă delicioasă și sățioasă
Cei mai iuți ardei din lume aranjați pe un blat de lemn

Cei mai iuți ardei din lume. Unii dintre ei nu pot fi mâncați

Dacă îți place să gătești și să mănânci preparate picante atunci trebuie neapărat să cunoști toate tipurile de ardei iute, de la cei mai blânzi la cei care îți dau foc papilelor gustative. Iată un ghid care cuprinde cei mai iuți ardei din lume.

Cei mai iuți ardei din lume. Unii dintre ei nu pot fi mâncați
Cobbler cu fructe servit în boluri mici și albe

3 rețete de cobbler cu fructe. Preparate pe care să le încerci vara aceasta

Cobbler este un desert copt pe care îl vei întâlni destul de des în Marea Britanie, dar și în Statele Unite ale Americii. Are de obicei o umplutură de fructe de sezon și un topping de biscuiți, fiind iubit pentru îmbinarea delicioasă de gusturi și texturi. Îți lăsăm 3 rețete de cobbler cu fructe din care să te inspiri pentru deserturi răcoritoare.

3 rețete de cobbler cu fructe. Preparate pe care să le încerci vara aceasta
Două coaste de porc dulci-picante, pe un platou cu cartofi, sos de roșii și o crenguță de rozmarin
Galerie foto

Coaste de porc dulci-picante, preparate la cuptor

Dacă ești în căutarea unei rețetă de friptură din carne de porc, poți pune pe listă și rețeta de coaste de porc dulci-picante, preparate la cuptor.

Coaste de porc dulci-picante, preparate la cuptor
Bârnză gorgonzola pe un platou alb alături de felii de pere

Totul despre gorgonzola. Ce poți găti cu această brânză delicioasă

Gorgonzola este un oraș din Italia, cu câmpii luxuriante care se întind lângă râuri și lacuri care domină peisajul și care este legat intrinsec de gastronomia italiană. Numele provinciei se confundă cu cel al unuia dintre cele mai populare sortimente de brânză din lume. Este decadentă și savuroasă. Când este tânără, este moale și cremoasă, cu o textură apropiată cu cea a untului, lăsând pe papilele gustative note ușor acide. Versiunile mature au un gust mai puternic, picant, cu note înțepătoare la final.

Totul despre gorgonzola. Ce poți găti cu această brânză delicioasă
Două borcane cu gem de căpșuni aromat cu ghimbir, alături de căpșuni proaspete și ghimbir feliat
Galerie foto

Gem de căpșuni aromat cu ghimbir. Un plus de sănătate la borcan

Dacă vrei să te abați puțin de la rețeta clasică de gem, încearcă să adaugi pe lângă fructe și alte ingrediente ce oferă aromă și gust delicios. Îți oferim pentru inspirație o rețetă de gem de căpșuni aromat cu ghimbir.

Gem de căpșuni aromat cu ghimbir. Un plus de sănătate la borcan
Porție de cartofi cu șuncă la cuptor, gratinați cu cașcaval
Galerie foto

Cartofi cu șuncă la cuptor, gratinați cu cașcaval

Dacă adori mâncărurile de cartofi, gustoase și consistente, îți recomandăm să încerci și rețeta de cartofi cu șuncă la cuptor, gratinați cu cașcaval. Este o mâncare perfectă pentru un prânz copios, servit alături de familie.

Cartofi cu șuncă la cuptor, gratinați cu cașcaval
Beurre blanc în sosieră de lemn care stă pusă pe un tocător

Beurre blanc, sosul perfect pentru preparate din pește

Beurre blanc este un sos clasic de unt care este atât cremos, cât și acidulat. Se servește cu preparate din carne de pește sau fructe de mare, legume și cu ouă poșate.

Beurre blanc, sosul perfect pentru preparate din pește
Două porții de prăjitura cu spumă de căpșuni
Galerie foto

Prăjitura cu spumă de căpșuni. Desert simplu și delicios

Prăjitura cu spumă de căpșuni poate fi alegerea perfectă pentru momentele dulci ale zilei. Rețeta este simplă și destul de rapid de preparat, iar ingredientele sunt dintre cele mai comune.

Prăjitura cu spumă de căpșuni. Desert simplu și delicios
Sticluță cu sirop de căpșuni concentrat și aromat alături de un bol cu căpșuni
Galerie foto

Sirop de căpșuni. Rețetă simplă și rapidă

Dacă dorești să te bucuri de aroma căpșunilor și altfel decât savurându-le proaspete sau incluse în deserturi, prepară și rețeta de sirop de căpșuni concentrat și aromat. Te vei răsfăța cu el stând la propria terasă, alături de familie și prieteni.

Sirop de căpșuni. Rețetă simplă și rapidă
Cele mai bune paste servite într-o farfurie neagră

10 sfaturi ca să gătești cele mai bune paste

Probabil ai gătit paste măcar o singură dată în viața ta. Este unul dintre primele preparatele pe care înveți să le faci când ești copil, este mâncarea cea mai la îndemână atunci când te grăbești și vrei ceva bun. Indiferent dacă le faci pentru că adori pastele sau că le faci din când în când trebuie să respecți câteva reguli pentru a le prepara corect. Descoperă 10 sfaturi ca să gătești cele mai bune paste.

10 sfaturi ca să gătești cele mai bune paste
Porție de pandișpan cu căpșuni și ciocolată albă cu frișcă
Galerie foto

Pandișpan cu căpșuni și ciocolată albă cu frișcă

Dacă ți-ai propus să te delectezi cu cât mai multe deserturi cu căpșuni, îți recomandăm să încerci și rețeta de pandișpan cu căpșuni și ciocolată albă cu frișcă. Se prepară simplu și ușor, iar ingredientele sunt dintre cele comune și foarte accesibile.

Pandișpan cu căpșuni și ciocolată albă cu frișcă
închide