mai tai

Mai Tai, cocktailul ce pune în valoare ingredientele exotice
Băuturi | 4 iulie 2023

Mai Tai, cocktailul ce pune în valoare ingredientele exotice

Mai Tai este un cocktail exotic, creat acum mai bine de 80 de ani, în anii 1940. În jurul lui există mai multe povești și legende pentru că multe persoane au dorit să își lege numele de apariția unei băuturi care a ajuns celebră în întreaga lume.

Mai Tai, cocktailul ce pune în valoare ingredientele exotice
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Aluat simplu pentru tarte în forma de copt
07:36
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Fursecuri nor cu lămâie
06:15
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
Brioșe cu mascarpone și rubarbă în forma de copt și lângă formă, alături de o cană cu ceai
17 mai, 07:39
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni pe un platou cu picior, alături de farfurii cu tacâmuri și un bol cu căpșuni
17 mai, 06:05
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
Mini clătite cu flori de salcâm
16 mai, 08:40
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Dulceață de rubarbă cu vanilie în trei borcane, alături de bucăți de rubarbă, un baton de vanilie și frunze de mentă
16 mai, 06:01
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție secționat în trei
15 mai, 07:57
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
Bol cu ciuperci în sos de smântână, alături de ciuperci proaspete
15 mai, 05:53
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Vezi cele mai noi articole
închide