Sos Velouté

Sos Velouté. Sosul de catifea de care ai nevoie pentru preparatele din carne
Sosuri | 29 octombrie 2023

Sos Velouté. Sosul de catifea de care ai nevoie pentru preparatele din carne

În lumea bucătăriei, sosurile reprezintă adesea elementul de finisare care transformă o simplă masă într-o experiență culinară memorabilă. Unul dintre sosurile clasice din bucătăria franceză este sosul Velouté. Cunoscut pentru textura sa catifelată și aroma subtilă, Velouté este un sos de bază versatil din care au derivat mai multe alte sosuri.

Sos Velouté. Sosul de catifea de care ai nevoie pentru preparatele din carne
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Două pahare pline cu kombucha
17:13
(P) Ingredientele care fac din kombucha un aliat al sănătății (P) Ingredientele care fac din kombucha un aliat al sănătății
Porții de tartă cu ciocolată albă și zmeură, una într-o mână
05:24
Tartă cu ciocolată albă și zmeură, elegantă și ușor de preparat Tartă cu ciocolată albă și zmeură, elegantă și ușor de preparat
Pui întreg la cuptor cu unt si ierburi aromate, alături de legume în tavă
05:20
Pui întreg la cuptor cu unt și ierburi aromate, pentru un prânz savuros Pui întreg la cuptor cu unt și ierburi aromate, pentru un prânz savuros
Două cornete cu înghețată cu lavandă și flori de lavandă
9 iulie, 05:22
Înghețată cu lavandă. Desert răcoros cu note fine de Provence Înghețată cu lavandă. Desert răcoros cu note fine de Provence
Porții de cartofi dulci cu guacamole și năut crocant
9 iulie, 05:19
Cartofi dulci cu guacamole și năut crocant. O explozie de arome și texturi Cartofi dulci cu guacamole și năut crocant. O explozie de arome și texturi
Focaccia cu cartofi și rozmarin secționată
8 iulie, 05:36
Focaccia cu cartofi și rozmarin. O pâine aromată și consistentă Focaccia cu cartofi și rozmarin. O pâine aromată și consistentă
Două cupe de înghețată de afine cu mascarpone, alături de afine proaspete și frunze de mentă
8 iulie, 05:21
Înghețată de afine cu mascarpone. Un desert cremos, intens și elegant Înghețată de afine cu mascarpone. Un desert cremos, intens și elegant
Panna cotta cu jeleu de zmeură. pe o farfurie albă, decorată cu zmeură și frunze de mentă
7 iulie, 05:20
Panna cotta cu jeleu de zmeură. Echilibru între cremozitate și prospețime Panna cotta cu jeleu de zmeură. Echilibru între cremozitate și prospețime
Vezi cele mai noi articole
închide