cremă pentru prăjituri

Cremă de lămâie cu ananas. Un echilibru perfect între acrișor și exotic
Desert | 24 aprilie 2025

Cremă de lămâie cu ananas. Un echilibru perfect între acrișor și exotic

O cremă de lămâie cu ananas este o alegere excelentă pentru prăjituri răcoritoare, cu un gust proaspăt și exotic. Se potrivește foarte bine între foi de pandișpan, în rulade, prăjituri cu blat umed sau chiar în deserturi la pahar. Combinația dintre aciditatea lămâii și dulceața discretă a ananasului oferă un echilibru perfect.

Cremă de lămâie cu ananas. Un echilibru perfect între acrișor și exotic
Cremă de lămâie, pentru prăjituri și torturi
Galerie foto
Desert | 19 septembrie 2024

Cremă de lămâie, pentru prăjituri și torturi

Această rețetă de cremă de lămâie este perfectă pentru umplerea prăjiturilor și torturilor sau a diferitelor deserturi fără coacere. Oferă un gust proaspăt, ușor acrișor, care echilibrează gustul dulce al deserturilor. În plus, este o cremă fină și delicată, cu o textură catifelată și o culoare cuceritoare.

Cremă de lămâie, pentru prăjituri și torturi
Mascarpone cu nucă de cocos. Crema perfectă pentru deserturi greu de egalat
Galerie foto
Desert | 13 martie 2024

Mascarpone cu nucă de cocos. Crema perfectă pentru deserturi greu de egalat

Atunci când vrei să prepari un desert rapid și nu ai timp pentru fierberea cremelor, poți apela cu succes la cremele preparate la rece. Una dintre acestea este și crema de mascarpone cu nucă de cocos.

Mascarpone cu nucă de cocos. Crema perfectă pentru deserturi greu de egalat
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
câte zile se ține orezul în frigider
06:57
Ai gătit prea mult orez? Iată câte zile îl poți păstra în frigider Ai gătit prea mult orez? Iată câte zile îl poți păstra în frigider
cerviche, tartar și carpaccio
06:56
Cerviche, tartar și carpaccio. Rețetele celor mai sofisticate preparate din carne crudă Cerviche, tartar și carpaccio. Rețetele celor mai sofisticate preparate din carne crudă
Cotlete de porc cu usturoi la tigaie
05:48
Cotlete de porc cu usturoi la tigaie, fragede, suculente și rumenite perfect Cotlete de porc cu usturoi la tigaie, fragede, suculente și rumenite perfect
Manakish cu za'atar
14 decembrie, 06:55
Manakish cu za'atar. Lipii aromate din bucătăria levantină Manakish cu za'atar. Lipii aromate din bucătăria levantină
Carne de curcan
14 decembrie, 05:57
Cum condimentezi carnea de curcan pentru a fi suculentă și gustoasă Cum condimentezi carnea de curcan pentru a fi suculentă și gustoasă
Cum se spală cartofii
14 decembrie, 05:57
De ce nu este suficient să speli cartofii cu apă. Sfaturi practice pentru îndepărtarea pesticidelor De ce nu este suficient să speli cartofii cu apă. Sfaturi practice pentru îndepărtarea pesticidelor
baharat
13 decembrie, 05:57
Baharat, condimentul care nu trebuie să îți lipsească dacă îți place mâncarea orientală Baharat, condimentul care nu trebuie să îți lipsească dacă îți place mâncarea orientală
hugo fără alcool rețeta
13 decembrie, 05:56
Cum se prepară celebrul cocktail Hugo. Rețeta simplă, fără alcool Cum se prepară celebrul cocktail Hugo. Rețeta simplă, fără alcool
Vezi cele mai noi articole
închide