cremă pentru prăjituri

Cremă de lămâie cu ananas. Un echilibru perfect între acrișor și exotic
Desert | 24 aprilie 2025

Cremă de lămâie cu ananas. Un echilibru perfect între acrișor și exotic

O cremă de lămâie cu ananas este o alegere excelentă pentru prăjituri răcoritoare, cu un gust proaspăt și exotic. Se potrivește foarte bine între foi de pandișpan, în rulade, prăjituri cu blat umed sau chiar în deserturi la pahar. Combinația dintre aciditatea lămâii și dulceața discretă a ananasului oferă un echilibru perfect.

Cremă de lămâie cu ananas. Un echilibru perfect între acrișor și exotic
Cremă de lămâie, pentru prăjituri și torturi
Galerie foto
Desert | 19 septembrie 2024

Cremă de lămâie, pentru prăjituri și torturi

Această rețetă de cremă de lămâie este perfectă pentru umplerea prăjiturilor și torturilor sau a diferitelor deserturi fără coacere. Oferă un gust proaspăt, ușor acrișor, care echilibrează gustul dulce al deserturilor. În plus, este o cremă fină și delicată, cu o textură catifelată și o culoare cuceritoare.

Cremă de lămâie, pentru prăjituri și torturi
Mascarpone cu nucă de cocos. Crema perfectă pentru deserturi greu de egalat
Galerie foto
Desert | 13 martie 2024

Mascarpone cu nucă de cocos. Crema perfectă pentru deserturi greu de egalat

Atunci când vrei să prepari un desert rapid și nu ai timp pentru fierberea cremelor, poți apela cu succes la cremele preparate la rece. Una dintre acestea este și crema de mascarpone cu nucă de cocos.

Mascarpone cu nucă de cocos. Crema perfectă pentru deserturi greu de egalat
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
prea multă sare în mâncare
05:57
Ai pus prea multă sare în mâncare? 7 soluții pentru a salva situația Ai pus prea multă sare în mâncare? 7 soluții pentru a salva situația
Murături asortate în saramură
05:44
Murături asortate în saramură. Rețete de murături și trucuri pentru conserve de iarnă Murături asortate în saramură. Rețete de murături și trucuri pentru conserve de iarnă
condimente indiene
05:22
Cum să folosești condimentele indiene în bucătărie. 8 idei de mâncare în care le poți pune Cum să folosești condimentele indiene în bucătărie. 8 idei de mâncare în care le poți pune
Smoothie de sfeclă roșie cu rodie și grapefruit în pahar, alături de rodie secționată, jumătate de grapefruit, felii de sfeclă și bucăți de țelină apio
31 octombrie, 06:01
Smoothie de sfeclă roșie cu rodie și grapefruit. O băutură energizată Smoothie de sfeclă roșie cu rodie și grapefruit. O băutură energizată
cartofi prăjiți în tigaie
31 octombrie, 05:40
De ce se lipesc cartofii de tigaie. Trucuri pentru cartofi prăjiți delicioși De ce se lipesc cartofii de tigaie. Trucuri pentru cartofi prăjiți delicioși
Varză cu prune uscate și coaste de porc în vas oval, alături de un bol cu prune uscate, o râșniță de condimente și o sticlă de ulei
31 octombrie, 05:32
Varză cu prune uscate și coaste de porc la cuptor. Rețetă ardelenească Varză cu prune uscate și coaste de porc la cuptor. Rețetă ardelenească
Ciorbă de varză cu cartofi și cârnați în bol cu lingură și felii de pâine
30 octombrie, 06:06
Ciorbă de varză cu cartofi și cârnați. Aromă de toamnă și gust de gospodărie Ciorbă de varză cu cartofi și cârnați. Aromă de toamnă și gust de gospodărie
Două sticle cu suc de sfeclă roșie și sfeclă roșie proaspătă
30 octombrie, 05:04
Suc de sfeclă roșie. Rețeta elixirului rubiniu al vitalității Suc de sfeclă roșie. Rețeta elixirului rubiniu al vitalității
Vezi cele mai noi articole
închide