Unul dintre cele mai delicioase preparate românești este mâncarea de cartofi cu afumătură. Rețeta este perfectă când vremea de afară este rece, cu un pahar de vin roșu alături, dar nimic nu te împiedică să te bucuri de ea în orice anotimp, mai ales primăvara, în sezonul legumelor proaspete. Încearcă și tu o rețetă de mâncare de cartofi cu afumătură. Este simplă și delicioasă.
Mâncare de cartofi cu afumătură. Rețetă simplă și delicioasăRețeta de iahnie de fasole cu afumătură are rădăcini adânci în bucătăria românească și în alte bucătării din zona balcanică și mediteraneană. Acest preparat simplu a fost parte a dietei zilnice pentru mulți oameni datorită accesibilității și valorii nutritive ridicate a fasolei. Rețeta sa a fost transmisă din generație în generație, adaptându-se de-a lungul timpului preferințelor și regiunilor.
Iahnie de fasole cu afumătură. Rețeta tradițională