bucătăria americană

Cobbler cu prune. Rețeta unui desert rustic, reconfortant și aromat
Desert | 11 august 2025

Cobbler cu prune. Rețeta unui desert rustic, reconfortant și aromat

Din categoria deserturilor cu prune, simple, ușoare și rapide, îți recomandăm să încerci rețeta de cobbler cu prune. Te vor cuceri combinația de ingrediente simple, textura și aspectul rustic al desertului.

Cobbler cu prune. Rețeta unui desert rustic, reconfortant și aromat
Salată Cobb. O salată consistentă, echilibrată și foarte gustoasă
Salate | 16 iulie 2025

Salată Cobb. O salată consistentă, echilibrată și foarte gustoasă

Rețeta de salată Cobb este perfectă pentru o masă de prânz în toată regula, nu doar ca gustare. Are tot ce trebuie: proteine, grăsimi sănătoase, legume proaspete și un echilibru rafinat între texturi și arome. Pieptul de pui aduce consistență și un gust neutru care leagă ingredientele, în timp ce baconul crocant oferă o notă sărată și intens aromată.

Salată Cobb. O salată consistentă, echilibrată și foarte gustoasă
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Gogoși pufoase cu dovleac copt, una secționată
11:58
Gogoși pufoase cu dovleac copt. Un desert cu arome de toamnă Gogoși pufoase cu dovleac copt. Un desert cu arome de toamnă
Ruladă cu dovleac în aluat și cremă de brânză porționată
25 septembrie, 10:40
Ruladă cu dovleac în aluat și cremă de brânză Ruladă cu dovleac în aluat și cremă de brânză
Orez cu dovleac și ciuperci în bol cu furculiță, alături de o solniță și o felie de dovleac
24 septembrie, 05:42
Orez cu dovleac și ciuperci. O rețetă de toamnă hrănitoare Orez cu dovleac și ciuperci. O rețetă de toamnă hrănitoare
Plăcintă cu varză călită porționată și decorată cu frunze de busuioc
24 septembrie, 05:00
Plăcintă cu varză călită. Un clasic al bucătăriei românești și est-europene Plăcintă cu varză călită. Un clasic al bucătăriei românești și est-europene
Tarte Flambée cu dovleac și smochine porționată pe un tocător, alături de un pahar cu vin, un dovleac secționat și o smochină
23 septembrie, 06:55
Tarte Flambée cu dovleac și smochine. Rețetă tradițională alsaciană Tarte Flambée cu dovleac și smochine. Rețetă tradițională alsaciană
Trei cornuri cu dovleac și scorțișoară, unul secționat
23 septembrie, 05:00
Cornuri cu dovleac în aluat și umplutură de scorțișoară Cornuri cu dovleac în aluat și umplutură de scorțișoară
Cum se dezosează puiul
22 septembrie, 05:29
Trebuie să dezosezi un pui? Procedeul simplu care te ajută să faci totul mult mai ușor Trebuie să dezosezi un pui? Procedeul simplu care te ajută să faci totul mult mai ușor
Pasta alla gricia
22 septembrie, 05:19
Pasta alla gricia. Rețeta autentică din doar patru ingrediente Pasta alla gricia. Rețeta autentică din doar patru ingrediente
Vezi cele mai noi articole
închide