ceapă albă

Ceapa încolțită mai poate fi consumată? Iată în ce condiții
Sfaturi culinare | 7 ianuarie 2024

Ceapa încolțită mai poate fi consumată? Iată în ce condiții

Ceapa este una dintre cele mai consumate legume. Ai nevoie de ea în salate, în supe și ciorbe, tocănițe, plăcinte sărate, budinci, sosuri. Dă gust în orice mâncare ai pune-o, iar dacă o caramelizezi aduce și o textură crocantă de care te vei îndrăgosti. Ce te faci când te apuci de gătit și vezi că din ceapa ta au răsărit niște lăstari verzi? Află dacă ceapa încolțită mai poate fi consumată. Vezi ce spun specialiștii și ce reguli trebuie să respecți.

Ceapa încolțită mai poate fi consumată? Iată în ce condiții
Care este diferența dintre ceapa albă și cea galbenă. Cum să le folosești în bucătărie
Sfaturi culinare | 17 decembrie 2022

Care este diferența dintre ceapa albă și cea galbenă. Cum să le folosești în bucătărie

Dacă vrei să gătești un preparat care necesită ceapă albă, dar tu ai doar ceapă galbenă. Oare poți să o folosești? Nu ești singura în această situație. Ceapa galbenă este una dintre cele mai utilizate legume și se găsește în aproape orice gospodărie. Hai să aflăm împreună care este diferența dintre ceapa albă și cea galbenă

Care este diferența dintre ceapa albă și cea galbenă. Cum să le folosești în bucătărie
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
panna cotta cu rodie
06:41
Panna cotta cu rodie. Desertul cremos cu echilibrul perfect între dulce și acrișor Panna cotta cu rodie. Desertul cremos cu echilibrul perfect între dulce și acrișor
Cât timp se ţin alimentele la congelator
05:34
Cât timp se ţin alimentele la congelator. Ce trebuie să știi despre mâncarea gătită, legumele sau fructele depozitate aici Cât timp se ţin alimentele la congelator. Ce trebuie să știi despre mâncarea gătită, legumele sau fructele depozitate aici
Locuri murdare din bucătărie
05:24
3 locuri din bucătărie unde se strâng mai multe bacterii decât îți imaginezi 3 locuri din bucătărie unde se strâng mai multe bacterii decât îți imaginezi
cel mai bun punch
25 decembrie, 10:25
Vrei să faci cel mai bun punch acasă? Iată tot ce ai nevoie Vrei să faci cel mai bun punch acasă? Iată tot ce ai nevoie
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon pe un platou, alături de roșii cherry, frunze de busuioc și un bol cu ketchup
25 decembrie, 06:21
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară pe un platou
25 decembrie, 05:04
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente
Cozonac în două culori cu umplutură de nucă, stafide și cacao porționat într-o tavă de lemn
24 decembrie, 05:57
Cozonac în două culori cu umplutură de nucă, stafide și cacao Cozonac în două culori cu umplutură de nucă, stafide și cacao
cele mai bune sarmale
24 decembrie, 05:28
Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare
Vezi cele mai noi articole
închide