mămăligă

Mâncare de urzici cu ouă ochiuri și mămăligă. Gust autentic de primăvară
Garnituri | 2 aprilie 2025

Mâncare de urzici cu ouă ochiuri și mămăligă. Gust autentic de primăvară

Această mâncare de urzici cu ouă ochiuri și mămăligă este un preparat tradițional românesc, cu o savoare aparte. Este perfectă pentru primăvară, când urzicile sunt fragede și pline de nutrienți. Urzicile, bogate în fier, vitamine și antioxidanți, se completează perfect cu aroma usturoiului și a cepei. Iar ouăle și mămăliga echilibrează gustul, oferind o masă sățioasă și gustoasă.

Mâncare de urzici cu ouă ochiuri și mămăligă. Gust autentic de primăvară
Cât se fierbe mămăliga. Trucuri de la bunica
Sfaturi culinare | 21 noiembrie 2022

Cât se fierbe mămăliga. Trucuri de la bunica

Mămăliga este unul dintre cele mai simple preparate din bucătăria românească. Nu ai nevoie decât de apă, mălai și sare și obții un preparat pe care poți să îl asociezi cu aproape orice. Merge și cu magiun de prune pentru un desert popular. Totuși, pe cât este de simplă, pe atât mulți se feresc să o facă pentru că le este teamă că nu le iese bine. Hai să descoperim cât se fierbe mămăliga.

Cât se fierbe mămăliga. Trucuri de la bunica
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Porții de ruladă de porc umplută cu ciuperci, ardei și verdeață pe o farfurie albă, alături de boluri cu condimente, cuțit și furculiță
07:46
Ruladă de porc umplută cu ciuperci, ardei și verdeață Ruladă de porc umplută cu ciuperci, ardei și verdeață
Cozonac cu umplutură mixtă, decorat cu fulgi de migdale
07:08
Cozonac tradițional cu umplutură mixtă, pufos, aromat și cu gust bogat Cozonac tradițional cu umplutură mixtă, pufos, aromat și cu gust bogat
Coaste de porc cu mere și rozmarin pe o farfurie
8 decembrie, 10:39
Coaste de porc cu mere și rozmarin, preparate la cuptor Coaste de porc cu mere și rozmarin, preparate la cuptor
ouă la temperatura camerei
8 decembrie, 05:57
De ce trebuie să pui la anumite prăjituri ouă la temperatura camerei? Toate explicațiile de care ai nevoie De ce trebuie să pui la anumite prăjituri ouă la temperatura camerei? Toate explicațiile de care ai nevoie
Zeppole di San Giuseppe
8 decembrie, 05:56
Zeppole di San Giuseppe. Rețetă de gogoși italienești umplute cu vanilie Zeppole di San Giuseppe. Rețetă de gogoși italienești umplute cu vanilie
chec cu mere
7 decembrie, 06:15
Chec de mere, desertul perfect pentru micul dejun sau pentru gustare Chec de mere, desertul perfect pentru micul dejun sau pentru gustare
shaorma cu pui făcută în casă
7 decembrie, 05:46
Rețetă de shaorma cu pui făcută în casă. Ce pași trebuie să urmezi Rețetă de shaorma cu pui făcută în casă. Ce pași trebuie să urmezi
Două pahare cu Tiramisu cu cremă de cocos
6 decembrie, 06:48
Tiramisu cu cocos la pahar. O reinterpretare modernă a desertului italian Tiramisu cu cocos la pahar. O reinterpretare modernă a desertului italian
Vezi cele mai noi articole
închide