meniul zilei

Care este diferența dintre meniu a la carte și table dʼhotel
Lifestyle | 24 iunie 2023

Care este diferența dintre meniu a la carte și table dʼhotel

A la carte și table d’hôte sunt doi termeni care definesc două moduri diferite de a vedea un business din domeniul alimentației, dacă privim din punctul de vedere al proprietarilor de localuri. Pentru clienți sunt două modalități în care li se prezintă meniul. Descoperă care este diferența dintre meniu a la carte și table dʼhotel. Iată ce trebuie să știi înainte de a merge la un local.

Care este diferența dintre meniu a la carte și table dʼhotel
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Ciorbă de ștevie cu lobodă și leuștean în bol, alături de lingură și frunze de ștevie
9 aprilie, 05:57
Ciorbă de ștevie cu lobodă și leuștean Ciorbă de ștevie cu lobodă și leuștean
Piure de cartofi cu sos de leurdă în farfurie albă, alături de felii de pâine și sos de leurdă într-un bol
9 aprilie, 05:52
Piure de cartofi cu sos de leurdă. Rețetă savuroasă și hrănitoare Piure de cartofi cu sos de leurdă. Rețetă savuroasă și hrănitoare
Muffins aperitiv cu spanac și brânză feta pe două platouri de lemn și frunze de spanac
8 aprilie, 09:25
Muffins cu spanac și cuburi de feta. O gustare aerată și ușor vegetală Muffins cu spanac și cuburi de feta. O gustare aerată și ușor vegetală
Covrigi cu susan alături de un pahar cu ceai
7 aprilie, 09:10
Covrigi cu susan. Delicii pentru micul dejun Covrigi cu susan. Delicii pentru micul dejun
Papricaș de ciuperci în cratiță neagră
6 aprilie, 12:19
Papricaș de ciuperci. Rețeta unui preparat simplu, dar delicios Papricaș de ciuperci. Rețeta unui preparat simplu, dar delicios
Pogăcele cu leurdă și pătrunjel în bol, alături de un bol cu condimente și frunze de leurdă
5 aprilie, 17:21
Pogăcele cu leurdă și pătrunjel. Gustări fragede și aromate Pogăcele cu leurdă și pătrunjel. Gustări fragede și aromate
Spaghete cu pesto de urzici în farfurie, alături de o răzătoare și o bucată de parmezan
4 aprilie, 10:51
Spaghete cu pesto de urzici. Un deliciu de primăvară, sănătos și aromat Spaghete cu pesto de urzici. Un deliciu de primăvară, sănătos și aromat
Cremă de banane și avocado în două pahare și în blender, alături de două banane și un avocado
3 aprilie, 05:00
Cremă de banane și avocado. O combinație fină și catifelată Cremă de banane și avocado. O combinație fină și catifelată
Vezi cele mai noi articole
închide