alaut de pizza

Blat de pizza napoletana. Cum să aduci aroma Italiei la tine acasă
Pizza | 23 aprilie 2023

Blat de pizza napoletana. Cum să aduci aroma Italiei la tine acasă

O pizza napoletana adevărată are un sos de calitate, cea mai bună mozzarella și poate câteva frunze întregi de busuioc. Înainte de a adăuga toppingurile, va trebui să faci un blat napoletan de pizza. Acesta este preparat din ingrediente simple și are nevoie de o perioadă lungă de odihnă. În acest fel amidonul se va descompune în zaharuri mai simple și se va forma gluten, iar aluatul se va întinde mai ușor.

Blat de pizza napoletana. Cum să aduci aroma Italiei la tine acasă
Pizza Chicago, rețeta pe care toată lumea vrea să o încerce
Pizza | 20 iulie 2022

Pizza Chicago, rețeta pe care toată lumea vrea să o încerce

Pizza Chicago nu seamănă deloc cu pizza clasică. Practic este un fel de pizza cu susul în jos. Se coace în tavă adâncă, brânza este la mijloc, iar sosul se așază deasupra. Nici măcar nu se poate mânca cu mâna, ci ai nevoie de tacâmuri.

Pizza Chicago, rețeta pe care toată lumea vrea să o încerce
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
camembert la cuptor
06:25
Camembert la cuptor. Pare o rețetă pretențioasă, dar e gata rapid și are gust delicios Camembert la cuptor. Pare o rețetă pretențioasă, dar e gata rapid și are gust delicios
Baba Ganoush
06:14
Cum se prepară Baba Ganoush, deliciul oriental cu tahini și vinete coapte pe jar Cum se prepară Baba Ganoush, deliciul oriental cu tahini și vinete coapte pe jar
Varză cu orez și morcovi în bol negru cu lingură de lemn
05:28
Varză cu orez și morcovi. Rețetă simplă și gustoasă, de post Varză cu orez și morcovi. Rețetă simplă și gustoasă, de post
Supă cremă de morcovi cu ghimbir și crutoane în bol, alături de ghimbir feliat, morcovi și crutoane în bol și în lingură
14 noiembrie, 06:50
Supă cremă de morcovi cu ghimbir și crutoane, catifelată și dulceagă Supă cremă de morcovi cu ghimbir și crutoane, catifelată și dulceagă
Bulgur cu legume mexicane și chimen în bol alb, alături de un borcan cu chimen, un ardei roșu și o sticlă de ulei
14 noiembrie, 06:25
Bulgur cu legume mexicane și chimen. O călătorie culinară între Orient și Mexic Bulgur cu legume mexicane și chimen. O călătorie culinară între Orient și Mexic
carne congelată pe blat
14 noiembrie, 05:31
Greșeala pe care o faci când dezgheți carnea. Cum să eviți pericolul pentru sănătate Greșeala pe care o faci când dezgheți carnea. Cum să eviți pericolul pentru sănătate
ulei de palmier
13 noiembrie, 09:00
Ce este uleiul de palmier și ce spun specialiștii despre el. Când și cum poate fi folosit Ce este uleiul de palmier și ce spun specialiștii despre el. Când și cum poate fi folosit
Plăcintă cu pui și legume cremoase porționată
13 noiembrie, 08:30
Plăcintă cu pui și legume cremoase - Chicken Pot Pie Plăcintă cu pui și legume cremoase - Chicken Pot Pie
Vezi cele mai noi articole
închide