confit

Confit de rață, rețeta unui preparat rafinat
Friptură / Grătar | 9 decembrie 2023

Confit de rață, rețeta unui preparat rafinat

Rețeta de confit de rață are origini în sud-vestul Franței, mai precis în regiunile Aquitaine și Gascogne, cunoscute pentru producția de rațe și gâște. Această tehnică a fost inițial utilizată ca metodă de conservare a cărnii înainte de apariția frigiderelor moderne.

Confit de rață, rețeta unui preparat rafinat
Confit de roșii. Metoda franțuzescă de a conserva tomatele
Conserve | 4 martie 2023

Confit de roșii. Metoda franțuzescă de a conserva tomatele

Confitul de roșii folosește o tehnică simplă de gătire lentă a roșiilor pentru a obține o textură dulce, suculentă și tartinabilă. Află cum poți prepara confit de roșii chiar la tine acasă.

Confit de roșii. Metoda franțuzescă de a conserva tomatele
Cum poți face confit pentru iarnă din orice ingredient
Sfaturi culinare | 1 decembrie 2022

Cum poți face confit pentru iarnă din orice ingredient

Confit este o metodă de conservare a alimentelor folosită pentru prima dată în Franța. Se folosește gătirea lentă pentru a se păstra și intensifica aromele. Este nevoie de respectarea cu precizie a pașilor care nu sunt foarte complicați. Hai să aflăm împreună cum poți face confit pentru iarnă.

Cum poți face confit pentru iarnă din orice ingredient
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
ciorba de ciuperci servită într-un bol maro
05:36
Cum se prepară ciorba de ciuperci. Rețeta cu care vei cuceri pe toată lumea Cum se prepară ciorba de ciuperci. Rețeta cu care vei cuceri pe toată lumea
pepeni murați la borcan
05:27
De ce se înmoaie pepenii murați. Ce poți face ca să-ți iasă perfecți De ce se înmoaie pepenii murați. Ce poți face ca să-ți iasă perfecți
Plăcintă cu dovleac ca la bunica pusă pe o farfurie
05:22
Plăcintă cu dovleac ca la bunica. Pașii exacți pentru un desert delicios Plăcintă cu dovleac ca la bunica. Pașii exacți pentru un desert delicios
cele mai bune chiftele de post
2 decembrie, 11:20
Trucuri pentru cele mai bune chiftele de post. Ce să pui în compoziție ca să iasă gustoase Trucuri pentru cele mai bune chiftele de post. Ce să pui în compoziție ca să iasă gustoase
Brioșe cu piure de dovleac și merișoare
2 decembrie, 07:58
Brioșe cu piure de dovleac și merișoare. Rețeta de care ai nevoie pentru o gustare sănătoasă Brioșe cu piure de dovleac și merișoare. Rețeta de care ai nevoie pentru o gustare sănătoasă
vin fiert cu condimente
2 decembrie, 05:46
Condimente pentru vinul fiert. Ce să adaugi pentru un gust aromat și intens Condimente pentru vinul fiert. Ce să adaugi pentru un gust aromat și intens
vin fiert cu scorțisoară și piper servit în două căni
1 decembrie, 06:19
Rețetă de vin fiert cu scorțișoară și piper. Ce să mai adaugi pentru a ieși intens și aromat Rețetă de vin fiert cu scorțișoară și piper. Ce să mai adaugi pentru a ieși intens și aromat
Ruladă de bezea cu mure și cremă de brânză porționată pe o farfurie rotundă, alături de un bol cu mure
1 decembrie, 06:04
Ruladă de bezea cu mure și cremă de brânză. Un desert spectaculos Ruladă de bezea cu mure și cremă de brânză. Un desert spectaculos
Vezi cele mai noi articole
închide