Dragobete

Red Velvet Lava Cake. Rețeta Moelleux au chocolat
Galerie foto
Desert | 14 februarie 2024

Red Velvet Lava Cake. Rețeta Moelleux au chocolat

Dacă ești în căutarea unor rețete de deserturi delicioase, specifice sărbătorilor Valentine’s Day sau Dragobete, trece pe lista de preparat și rețeta de Red Velvet Lava Cake. Este rețeta unor prăjituri absolut delicioase pe care le regăsești și sub denumirea franțuzească „Moelleux au chocolat”.

Red Velvet Lava Cake. Rețeta Moelleux au chocolat
Biscuiți cu glazură albă și inimioare roșii, perfecți pentru a fi dăruiți
Galerie foto
Desert | 13 februarie 2024

Biscuiți cu glazură albă și inimioare roșii, perfecți pentru a fi dăruiți

Dacă vrei să-ți surprinzi partenerul sau familia cu un cadou dulce, în zilele în care celebrăm dragostea, prepară o rețetă de biscuiți cu glazură albă și inimioare roșii. Sunt fragezi și gustoși, sunt delicați și eleganți și sunt în temă cu specificul respectivelor zile.

Biscuiți cu glazură albă și inimioare roșii, perfecți pentru a fi dăruiți
Prăjitură cu inimioare de căpșuni și cremă de mascarpone
Galerie foto
Desert | 10 februarie 2024

Prăjitură cu inimioare de căpșuni și cremă de mascarpone

Dacă vrei să creezi momente magice, de neuitat, în zilele în care celebrăm iubirea, prepară o rețetă de prăjitură cu inimioare de căpșuni și cremă de mascarpone. Prăjitura va cuceri atât prin combinația de gusturi și arome, cât și prin combinația de culori, specifice iubirii.

Prăjitură cu inimioare de căpșuni și cremă de mascarpone
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Patru porții din prăjitura cu foi fragede și cremă caramel pe o farfurie
06:57
Prăjitura cu foi fragede și cremă caramel, fină și delicată Prăjitura cu foi fragede și cremă caramel, fină și delicată
Două bucăți de macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel
21 aprilie, 05:08
Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare
Mini tarte cu mousse de ton
20 aprilie, 05:14
Mousse de ton. Un aperitiv fin, cu textură catifelată și gust rafinat Mousse de ton. Un aperitiv fin, cu textură catifelată și gust rafinat
Cozonac Cruffin cu multe stafide secționat
19 aprilie, 05:48
Cozonac Cruffin cu multe stafide. Rețeta unui desert rafinat Cozonac Cruffin cu multe stafide. Rețeta unui desert rafinat
Piftie de curcan cu ouă fierte în trei vase, alături de un bol cu muștar, felii de pâine, furculițe, ceapă verde și usturoi
19 aprilie, 05:35
Piftie de curcan cu ouă fierte, pentru o masă de sărbătoare Piftie de curcan cu ouă fierte, pentru o masă de sărbătoare
Cotlete de miel cu legume la tigaie și piure de cartofi
19 aprilie, 05:21
Cotlete de miel cu legume la tigaie și piure de cartofi Cotlete de miel cu legume la tigaie și piure de cartofi
Două porții de cozonac Gubana pe o farfurie, alături de platoul cu cozonacul secționat
18 aprilie, 06:11
Cozonac Gubana – Rețetă tradițională din bucătăria italiană Cozonac Gubana – Rețetă tradițională din bucătăria italiană
Prăjitura Valurile Dunării cu vișine porționată pe farfurii
18 aprilie, 05:31
Prăjitura Valurile Dunării cu vișine. Un desert spectaculos și delicios Prăjitura Valurile Dunării cu vișine. Un desert spectaculos și delicios
Vezi cele mai noi articole
închide