legume la tigaie

Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Galerie foto
Garnituri | 15 octombrie 2023

Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume

Dacă te întrebi ce garnitură mai impresionantă să prepari pentru deliciul familiei, îți oferim o rețeta de coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume. Este rețeta reinterpretată a celebrilor cartofi Duchesse, din bucătăria franțuzească.

Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Pulpe de pui cu legume la tigaie, ideale pentru masa de prânz
Galerie foto
Friptură / Grătar | 12 iunie 2023

Pulpe de pui cu legume la tigaie, ideale pentru masa de prânz

Dacă nu mai ai idei ce să gătești pentru masa de prânz, îți recomandăm să încerci rețeta de pulpe de pui cu legume la tigaie. Preparate în acest mod pulpele sunt fragede și suculente, iar aromele legumelor le oferă un gust delicios.

Pulpe de pui cu legume la tigaie, ideale pentru masa de prânz
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Porție de cheesecake cu pere caramelizate pe o spatulă de tort
12 septembrie, 07:03
Cheesecake cu pere caramelizate. Un desert fin și elegant Cheesecake cu pere caramelizate. Un desert fin și elegant
Tocană de vită cu dovleac și vin roșu în bol rustic
12 septembrie, 05:03
Tocană de vită cu dovleac și vin roșu. Rețetă gătită lent Tocană de vită cu dovleac și vin roșu. Rețetă gătită lent
Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure, porționat pe un platou, alături de pere proaspete
11 septembrie, 09:47
Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure
Prăjitură fragedă cu prune și scorțișoară porționată, alături de un ceainic alb și prune
11 septembrie, 05:01
Prăjitură fragedă cu prune și scorțișoară. Un desert simplu, de toamnă Prăjitură fragedă cu prune și scorțișoară. Un desert simplu, de toamnă
Brioșe sărate cu dovleac, brânză și rozmarin
10 septembrie, 08:48
Brioșe sărate cu dovleac, brânză și rozmarin. O gustare delicioasă, de toamnă Brioșe sărate cu dovleac, brânză și rozmarin. O gustare delicioasă, de toamnă
Tocană de pui cu ceapă caramelizată și vin alb, decorată cu verdeață
10 septembrie, 08:24
Tocană de pui cu ceapă caramelizată și vin alb Tocană de pui cu ceapă caramelizată și vin alb
Plăcintă rustică cu ciuperci, ceapă caramelizată și brânză de capră secționată pe un platou și o porție pe o farfurie ținută în mâini
9 septembrie, 09:10
Plăcintă rustică cu ciuperci, ceapă caramelizată și brânză de capră Plăcintă rustică cu ciuperci, ceapă caramelizată și brânză de capră
Chec cu mere și glazură de nuci caramelizate porționat
9 septembrie, 07:21
Chec cu mere și glazură de nuci caramelizate, cu textură umedă Chec cu mere și glazură de nuci caramelizate, cu textură umedă
Vezi cele mai noi articole
închide