rețetă cu ardei

Ardei umpluți cu cremă de brânză și bacon, la cuptor
Garnituri | 31 august 2025

Ardei umpluți cu cremă de brânză și bacon, la cuptor

Acești ardei umpluți cu cremă de brânză și bacon sunt un preparat spectaculos, cu un aspect apetisant și o combinație irezistibilă de texturi și arome. Dulceața ardeilor copți, cremozitatea brânzei și savoarea baconului rumenit se contopesc într-un preparat de neuitat.

Ardei umpluți cu cremă de brânză și bacon, la cuptor
Paste cu vinete coapte și ardei multicolori, presărate cu parmezan
Paste | 20 august 2025

Paste cu vinete coapte și ardei multicolori, presărate cu parmezan

Această rețetă de paste cu vinete coapte și ardei multicolori, presărate cu parmezan, aduce în farfurie spiritul viu și colorat al bucătăriei mediteraneene.

Paste cu vinete coapte și ardei multicolori, presărate cu parmezan
Piperchi, rețeta machedonească pe care trebuie să o încerci
Garnituri | 13 iunie 2025

Piperchi, rețeta machedonească pe care trebuie să o încerci

Piperchi este o mâncare tradițională din bucătăria balcanică, mai ales întâlnită în comunitățile aromâne. Preparatul constă din ardei gătiți împreună cu roșii și ouă, rezultând un fel de mâncare rustic, gustos și ușor de pregătit.

Piperchi, rețeta machedonească pe care trebuie să o încerci
Ardei copți cu smântână. Rețetă pentru o masă delicioasă
Galerie foto
Garnituri | 11 septembrie 2024

Ardei copți cu smântână. Rețetă pentru o masă delicioasă

Rețeta de ardei copți cu smântână este perfectă pentru a fi servită ca garnitură, antreu sau chiar fel principal. Este un preparat delicios și ușor, care se prepară din ingrediente simple și mereu la îndemână.

Ardei copți cu smântână. Rețetă pentru o masă delicioasă
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
panna cotta cu rodie
06:41
Panna cotta cu rodie. Desertul cremos cu echilibrul perfect între dulce și acrișor Panna cotta cu rodie. Desertul cremos cu echilibrul perfect între dulce și acrișor
Cât timp se ţin alimentele la congelator
05:34
Cât timp se ţin alimentele la congelator. Ce trebuie să știi despre mâncarea gătită, legumele sau fructele depozitate aici Cât timp se ţin alimentele la congelator. Ce trebuie să știi despre mâncarea gătită, legumele sau fructele depozitate aici
Locuri murdare din bucătărie
05:24
3 locuri din bucătărie unde se strâng mai multe bacterii decât îți imaginezi 3 locuri din bucătărie unde se strâng mai multe bacterii decât îți imaginezi
cel mai bun punch
25 decembrie, 10:25
Vrei să faci cel mai bun punch acasă? Iată tot ce ai nevoie Vrei să faci cel mai bun punch acasă? Iată tot ce ai nevoie
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon pe un platou, alături de roșii cherry, frunze de busuioc și un bol cu ketchup
25 decembrie, 06:21
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară pe un platou
25 decembrie, 05:04
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente
Cozonac în două culori cu umplutură de nucă, stafide și cacao porționat într-o tavă de lemn
24 decembrie, 05:57
Cozonac în două culori cu umplutură de nucă, stafide și cacao Cozonac în două culori cu umplutură de nucă, stafide și cacao
cele mai bune sarmale
24 decembrie, 05:28
Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare
Vezi cele mai noi articole
închide