Prepară și tu rețeta de dulceață de coacăze roșii, pentru a te bucura de una dintre comorile verii și mai târziu, în sezonul rece. Este o dulceață intensă, ușor acidulată, cu un gust inconfundabil de fructe sălbatice.
Dulceață de coacăze roșii. Un deliciu rubiniu, cu gust proaspăt de varăDintre toate gemurile de fructe de pădure, acest gem de coacăze roșii are o personalitate aparte. Este un gem vibrant, cu un gust clar și pătrunzător, care reține aciditatea caracteristică fructelor, dar o îmblânzește prin dulceața concentrată a zahărului. Spre deosebire de dulceață, care păstrează fructele întregi într-un sirop limpede, gemul de coacăze este dens, omogen, catifelat și ușor acrișor. Are o culoare roșu-purpuriu care amintește de miezul unei rodii coapte.
Gem de coacăze roșii. Un deliciu rubiniu și intens fructat