rețetă de drob

7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Sfaturi culinare | 30 aprilie 2024

7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob

Drobul este o mâncare pe care în România o consumăm de obicei de Paște, însă în alte părți ale lumii reprezintă un preparat obișnuit, potrivit pentru oricare zi a anului. Americanii îi spun „meatloaf” și are compoziția mai apropiată de a unei chiftele, însă ideea este aceeași: carne tocată amestecată cu alte ingrediente și dată la cuptor. Iată care sunt cele 7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob. Descoperă secretele care duc la prepararea drobului perfect.

7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
Sfaturi culinare | 29 aprilie 2024

Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă

Drobul se face în tradiția românească de Paște, dar trebuie să recunoaștem că îl poți face oricând. Este un aperitiv gustos și versatil perfect pentru orice perioadă a anului. Dacă te-ai plictisit de textura lui moale, îl poți îmbunătăți adăugând un ingredient special. Iată cum poți prepara un drob crocant cu care să îți uimești musafirii.

Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
Drob de miel. Rețetă tradițională pentru masa de Paște
Galerie foto
Aperitive | 7 aprilie 2023

Drob de miel. Rețetă tradițională pentru masa de Paște

Cea mai populară rețetă de aperitiv pentru masa de Paște este rețeta tradițională de drob de miel. Drobul preparat în modul tradițional este foarte gustos, foarte consistent și foarte aspectuos, mai ales cu ouă fierte în interior.

Drob de miel. Rețetă tradițională pentru masa de Paște
Drob de ciuperci. Rețetă de drob vegetarian, mai simplu și mai sănătos
Galerie foto
Aperitive | 17 martie 2023

Drob de ciuperci. Rețetă de drob vegetarian, mai simplu și mai sănătos

Dacă ești în căutarea unei rețete de drob mai simplă și mai sănătoasă, pentru masa de Paște, poți prepara drob de ciuperci. Este o rețetă de drob vegetarian, cu multă verdeață și ciuperci champignon.

Drob de ciuperci. Rețetă de drob vegetarian, mai simplu și mai sănătos
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
brașovence
7 septembrie, 06:38
Brașovence. Rețeta de clătite umplute cu carne pe care o vei adora Brașovence. Rețeta de clătite umplute cu carne pe care o vei adora
ketchupul la frigider
7 septembrie, 05:22
Se ține ketchupul la frigider? Iată ce trebuie să știi despre cel mai popular sos Se ține ketchupul la frigider? Iată ce trebuie să știi despre cel mai popular sos
Chec aperitiv cu cașcaval, șuncă și măsline, porționat
6 septembrie, 06:12
Chec aperitiv cu cașcaval, șuncă și măsline, pentru gustări zilnice Chec aperitiv cu cașcaval, șuncă și măsline, pentru gustări zilnice
Pâine cu ceapă feliată pe o hârtie albă
6 septembrie, 05:26
Pâine cu ceapă. O rețetă rustică, dar simplă și ușoară Pâine cu ceapă. O rețetă rustică, dar simplă și ușoară
Vegeta de casă din legume și verdețuri
5 septembrie, 06:18
Vegeta de casă din legume și verdețuri, pentru preparate savuroase Vegeta de casă din legume și verdețuri, pentru preparate savuroase
Tartă cu smochine, mascarpone și miere porționată
5 septembrie, 05:10
Tartă cu smochine, mascarpone și miere. Un desert rafinat Tartă cu smochine, mascarpone și miere. Un desert rafinat
Cheesecake cu caise și glazură de ciocolată porționat pe farfurie și pe platou
4 septembrie, 06:18
Cheesecake cu caise și glazură de ciocolată. Un desert rafinat și echilibrat Cheesecake cu caise și glazură de ciocolată. Un desert rafinat și echilibrat
Brioșe aperitiv cu șuncă și ardei, una secționată
4 septembrie, 05:16
Brioșe aperitiv cu șuncă și ardei. Un preparat ușor și gustos Brioșe aperitiv cu șuncă și ardei. Un preparat ușor și gustos
Vezi cele mai noi articole
închide