Chateaubriand

Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
Friptură / Grătar | 16 ianuarie 2025

Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească

Chateaubriand este unul dintre cele mai rafinate preparate din bucătăria franceză, apreciat pentru delicatețea și savoarea sa. Denumit după scriitorul și diplomatului François-René de Chateaubriand, acest preparat constă într-o bucată groasă de filet mignon, gătită cu mare grijă pentru a obține o textură fragedă și o aromă deosebită. Rețeta, deși simplă în concept, cere atenție la detalii, ceea ce o face o alegere deosebită pentru ocazii speciale.

Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
carne de miel pusă într-o tavă
05:21
6 greșeli pe care le faci când gătești carne de miel. Cum poți să le eviți 6 greșeli pe care le faci când gătești carne de miel. Cum poți să le eviți
Fursecuri iepurași și ouă cu gem de căpșun pe un platou
05:15
Fursecuri iepurași și ouă cu gem de căpșuni, fragede și aromate Fursecuri iepurași și ouă cu gem de căpșuni, fragede și aromate
Pască cu Nutella, fără aluat porționată
16 aprilie, 06:53
Pască cu Nutella, fără aluat. Rețetă simplă și rapidă Pască cu Nutella, fără aluat. Rețetă simplă și rapidă
Chec de post cu suc de portocale porționat pe un grătar, alături de cuțit și portocale
16 aprilie, 05:39
Chec de post cu suc de portocale, plăcut aromat și colorat Chec de post cu suc de portocale, plăcut aromat și colorat
Cozonac Babka cu mac și nuci porționat pe un grătar și un bol cu mac și lingură
15 aprilie, 06:33
Cozonac Babka cu mac și nuci. Un dans între tradiție și rafinament Cozonac Babka cu mac și nuci. Un dans între tradiție și rafinament
Porții de ciocolată de casă în foi de napolitană într-o cupă de înghețată
14 aprilie, 05:40
Ciocolată de casă în foi de napolitană – Rețetă clasică Ciocolată de casă în foi de napolitană – Rețetă clasică
Pastă de ton cu țelină și ceapă roșie în bol, alături de o spatulă și un bol cu sare roz
12 aprilie, 23:18
Pastă de ton cu țelină și ceapă roșie. Un contrast plin de gusturi și texturi Pastă de ton cu țelină și ceapă roșie. Un contrast plin de gusturi și texturi
Estonian Kringel, o împletitură cu scorțișoară
12 aprilie, 09:32
Estonian Kringel. Rețetă de cozonac împletit, cu scorțișoară Estonian Kringel. Rețetă de cozonac împletit, cu scorțișoară
Vezi cele mai noi articole
închide