Chiftelele de post sunt una dintre cele mai versatile și iubite opțiuni din bucătăria fără produse de origine animală. Delicioase, sănătoase și ușor de adaptat, acestea pot fi servite ca aperitiv, fel principal sau gustare, în funcție de preferințe. Totuși, pentru a obține cele mai bune chiftele de post este important să ții cont de câteva trucuri esențiale.
Trucuri pentru cele mai bune chiftele de post. Ce să pui în compoziție ca să iasă gustoaseDacă adori chiftelele clasice, dar vrei să le prepari și în varianta de post, îți oferim o rețetă de chiftele de orez cu ciuperci. Rețeta este simplă și ușor de preparat, iar ingredientele sunt puține și foarte accesibile. Nu vei petrece nici mult timp în bucătărie, mai ales dacă optezi pentru coacerea lor în cuptor.
Chiftele de orez cu ciuperci. Rețetă gustoasă, de postDacă adori chiftelele din carne tocată, dar vrei să ții post sau doar să faci pauză de la preparatele cu carne, încearcă rețeta de chiftele de cartofi cu nuci și alune. Combinația de ingrediente este, pe cât de interesantă, pe atât de gustoasă și sănătoasă. Chiftelele sunt foarte consistente și sățioase, pot suplini una dintre mesele principale ale zilei.
Chiftele de cartofi cu nuci și alune. Rețetă de gustare sănătoasăDacă chiftelele se numără printre preparatele tale preferate și ești în căutarea unei rețete de post, încearcă rețeta de chiftele de post din cartofi și morcovi. Se prepară simplu și ușor, din puține ingrediente.
Chiftele din cartofi și morcovi. Rețetă simplă, de postPentru una dintre gustările zilelor de post sau pentru atunci când dorești un preparat ușor, poți încerca rețeta de chiftele de ciuperci preparate la cuptor. Este o rețetă simplă și ușoară, pe care cu siguranță o vei repeta.
Chiftele de ciuperci preparate la cuptor. Rețetă simplă de postDacă adori chiftelele și ești în căutarea unor rețete interesante, îți oferim o rețetă simplă și rapidă de chiftele de linte și ciuperci. Sunt gustoase și hrănitoare, se prepară din ingrediente simple și vegetale fiind ideale pentru perioadele de post.
Chiftele de linte și ciuperci, gustoase și hrănitoareDacă dorești să poposești pentru inspirația culinară și în bucătăriile altor popoare, încearcă rețeta de chifteluțe din năut cunoscute sub denumirea de Falafel. Este o rețetă din bucătăria libaneză.
Falafel. Rețetă de chifteluțe din năutDacă nu mai știi ce să gătești pentru una dintre gustările zilei, încearcă rețeta de chiftele de spanac cu broccoli și cartofi, perfecte și pentru perioadele de post.
Chiftele de spanac cu broccoli și cartofi, perfecte pentru zilele de post