desert simplu

Rețetă delicioasă de orez cu lapte și unt. Sfaturi utile pentru un gust deosebit
Desert | 29 octombrie 2024

Rețetă delicioasă de orez cu lapte și unt. Sfaturi utile pentru un gust deosebit

Orezul cu lapte este pentru mulți dintre noi desertul copilăriei. Probabil că toate generațiile s-au bucurat de un bol fierbinte și aromat de orez cu lapte. Uneori deasupra se presăra scorțișoară, alteori se punea o lingură generoasă de dulceață. O porție de orez cu lapte și unt va fi întotdeauna delicioasă.

Rețetă delicioasă de orez cu lapte și unt. Sfaturi utile pentru un gust deosebit
Pandișpan cu dropsuri de ciocolată. Desert simplu și ușor
Galerie foto
Desert | 22 aprilie 2024

Pandișpan cu dropsuri de ciocolată. Desert simplu și ușor

Pandișpanul este unul dintre cele mai adorate deserturi, care conține ingrediente puține și simple. Însă pentru un plus de gust și aspect, îl putem îmbogăți cu diferite ingrediente precum fructele proaspete sau uscate și ciocolata. Îți oferim mai jos o rețetă de pandișpan cu dropsuri de ciocolată, pentru momentele dulci ale zilei.

Pandișpan cu dropsuri de ciocolată. Desert simplu și ușor
Ce poți face cu o cutie de lapte condensat? 3 rețete ușoare și delicioase
Desert | 16 ianuarie 2024

Ce poți face cu o cutie de lapte condensat? 3 rețete ușoare și delicioase

Laptele condensat se obține prin îndepărtarea parțială a apei din laptele proaspăt, urmată de adăugarea zahărului. Acest proces îi conferă o consistență groasă și o dulceață specifică. Laptele condensat este adesea folosit în diverse rețete de deserturi pentru a le oferi un gust dulce și cremos. Descoperă ce poți face cu o singură cutie de lapte condensat? Iată trei rețete ușoare, rapide și delicioase.

Ce poți face cu o cutie de lapte condensat? 3 rețete ușoare și delicioase
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Porție de Ciulama de pui cu ciuperci și smântână în bol cu furculiță, doi căței de usturoi și felii de pâine
05:57
Ciulama de pui cu ciuperci și smântână. Un preparat tradițional românesc Ciulama de pui cu ciuperci și smântână. Un preparat tradițional românesc
Sparanghel înfășurat în bacon
30 iunie, 06:02
Sparanghel înfășurat în bacon. O rețetă simplă și savuroasă Sparanghel înfășurat în bacon. O rețetă simplă și savuroasă
Chocotorta pe un platou, decorată cu biscuiți și ciocolată
30 iunie, 05:44
Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană
Porție de tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic pe o farfurie cu linguriță, alături de un platou cu tiramisu
29 iunie, 06:38
Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian
Spätzle cu pui și sos de ciuperci pe două platouri
29 iunie, 06:09
Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă
Prăjitură cu iaurt și vișine porționată
28 iunie, 06:50
Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor
Merdenele pe un tocător de lemn
28 iunie, 06:32
Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză
Écrasé de cartofi în bol
27 iunie, 06:11
Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească
Vezi cele mai noi articole
închide