dulceață de gogonele

Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelor
Galerie foto
Conserve | 18 septembrie 2024

Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelor

Dacă îți plac în mod deosebit gogonelele murate, atunci rețeta de dulceață de gogonele te va cuceri negreșit. Este o delicatesă mai neobișnuită, dar surprinzătoare prin gustul său dulce-acrișor. Rețeta dulceții îmbină prospețimea și gustul crocant al gogonelelor (roșii, verzi, necoapte) cu cel dulce al siropului de zahăr. Această dulceață se poate servi alături de diverse brânzeturi sau ca desert rafinat.

Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelor
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Fursecuri cu unt și gem și două borcane cu gem
05:51
Fursecuri cu unt și gem. Rețetă pentru un platou cu dulciuri festive Fursecuri cu unt și gem. Rețetă pentru un platou cu dulciuri festive
Coaste de porc la cuptor porționate pe platou, alături de roșii proaspete
05:02
Coaste de porc la cuptor, frăgezite cu vin roșu Coaste de porc la cuptor, frăgezite cu vin roșu
Blat de tort cu mac secționat
05:02
Blat de tort cu mac. Un blat cu aspect spectaculos Blat de tort cu mac. Un blat cu aspect spectaculos
Cârnați de casă cu usturoi și amestec din carne de porc și vită prăjiți
20 decembrie, 06:35
Cârnați de casă cu usturoi și amestec din carne de porc și vită Cârnați de casă cu usturoi și amestec din carne de porc și vită
Ruladă din piept de curcan la cuptor pe un tocător de lemn
20 decembrie, 06:32
Ruladă din piept de curcan la cuptor. Ce poți să mai adaugi pentru un gust aparte Ruladă din piept de curcan la cuptor. Ce poți să mai adaugi pentru un gust aparte
Tartă cu gem și ciocolată, decorată cu migdale și jeleuri porționată
20 decembrie, 05:48
Tartă cu gem și ciocolată, decorată cu migdale și jeleuri Tartă cu gem și ciocolată, decorată cu migdale și jeleuri
Mai multe bucăți de carne fragedă puse pe o farfurie neagră
19 decembrie, 06:07
Cele mai eficiente metode de a frăgezi carnea. Următoarea ta friptură ți se va topi în gură Cele mai eficiente metode de a frăgezi carnea. Următoarea ta friptură ți se va topi în gură
Blat cu alune și cacao secționat în trei
19 decembrie, 05:45
Blat de tort cu cacao și alune, mai dens și mai consistent Blat de tort cu cacao și alune, mai dens și mai consistent
Vezi cele mai noi articole
închide