edamame

Totul despre păstăile de edamame. Cum le gătești ca să te bucuri de gustul lor exotic
Food Magazine | 22 octombrie 2023

Totul despre păstăile de edamame. Cum le gătești ca să te bucuri de gustul lor exotic

Păstăile de edamame sunt foarte folosite în bucătăria asiatică și în cea vegetariană mai ales datorită beneficiilor lor nutriționale. În plus, sunt destul de versatile, putând fi consumate fără să fie tratate termic ca o gustare.

Totul despre păstăile de edamame. Cum le gătești ca să te bucuri de gustul lor exotic
Fasole edamame și coajă de portocale. O rețetă simplă și ușor de preparat
Garnituri | 2 noiembrie 2022

Fasole edamame și coajă de portocale. O rețetă simplă și ușor de preparat

Când îți este poftă de ceva bun, cu arome intense, un pic sărat și totuși dulce poți încerca rețeta noastră de fasole boabe cu edamame și coajă de portocale.

Fasole edamame și coajă de portocale. O rețetă simplă și ușor de preparat
Edamamele, sursă de proteine vegetale. Ce beneficii au asupra sănătății
Food Magazine | 31 iulie 2022

Edamamele, sursă de proteine vegetale. Ce beneficii au asupra sănătății

Edamamele sunt nelipsite din bucătăria asiatică și au început să fie integrate și preparate din gastronomia vestică. Beneficiile lor nutriționale le-au adus în atenția tuturor în ultimii ani.

Edamamele, sursă de proteine vegetale. Ce beneficii au asupra sănătății
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Écrasé de cartofi în bol
06:11
Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble, secționată
05:41
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble
Un desert de vară colorat și sănătos
26 iunie, 17:48
(P) Top 5 deserturi de vară care aduc gust și beneficii pentru sănătate (P) Top 5 deserturi de vară care aduc gust și beneficii pentru sănătate
Ouă poșate cu sparanghel sotat și parmezan ras pe două farfurii
26 iunie, 07:00
Ouă poșate cu sparanghel sotat. Delicatețe, texturi și savoare pură Ouă poșate cu sparanghel sotat. Delicatețe, texturi și savoare pură
Chec cu vișine porționat pe două platouri de lemn
26 iunie, 06:33
Chec cu vișine. Rețetă clasică, cu aluat pufos Chec cu vișine. Rețetă clasică, cu aluat pufos
Piure de mazăre cu mentă în farfurie, decorat cu boabe de mazăre și frunze de mentă
25 iunie, 06:55
Piure de mazăre cu mentă. O rețetă rafinată și revigorantă Piure de mazăre cu mentă. O rețetă rafinată și revigorantă
Porție de tartă cu caise și cremă de vanilie
25 iunie, 06:36
Tartă cu caise și cremă de vanilie. Un desert fraged și aromat Tartă cu caise și cremă de vanilie. Un desert fraged și aromat
Paste cochilii umplute cu brânză și spanac în sos de roșii într-o tigaie
24 iunie, 05:46
Paste cochilii umplute cu brânză și spanac în sos de roșii Paste cochilii umplute cu brânză și spanac în sos de roșii
Vezi cele mai noi articole
închide