Kombucha

(P) Ingredientele care fac din kombucha un aliat al sănătății
Băuturi | 10 iulie 2025

(P) Ingredientele care fac din kombucha un aliat al sănătății

În ultimii ani, kombucha a devenit o prezență frecventă pe rafturile magazinelor bio. Băutura e prezentă în meniurile cafenelelor moderne și chiar în bucătăriile celor pasionați de un stil de viață echilibrat. Acestea sunt ingredientele care fac din kombucha un aliat al sănătății.

(P) Ingredientele care fac din kombucha un aliat al sănătății
Ce este Kombucha și de ce ar trebui să o bei în fiecare zi
Băuturi | 6 octombrie 2024

Ce este Kombucha și de ce ar trebui să o bei în fiecare zi

Kombucha este o băutură fermentată obținută prin fermentarea ceaiului dulce, de obicei din ceai verde sau negru, cu ajutorul unei colonii de bacterii și drojdii. Această băutură are o consistență efervescentă și un gust ușor acidulat, ce variază în funcție de timpul de fermentare și de ingredientele adăugate.

Ce este Kombucha și de ce ar trebui să o bei în fiecare zi
Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei kombucha în fiecare zi, potrivit nutriționiștilor
Băuturi | 7 aprilie 2023

Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei kombucha în fiecare zi, potrivit nutriționiștilor

Kombucha și-a câștigat popularitatea datorită social media. Ea este consumată de sute de ani pentru beneficiile sale asupra sănătății, însă a fost descoperită de influenceri de puțin timp. Ești tentată să consumi kombucha în fiecare zi pentru că este la modă. Dar ce se întâmplă în corpul tău în acest caz?

Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei kombucha în fiecare zi, potrivit nutriționiștilor
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Frittata cu broccoli, brânză și legume porționată pe o spatulă și în vas
06:59
Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană
humus de sfeclă
05:50
Cum se face humusul de sfeclă roșie. Rețeta cremoasă care arată spectaculos Cum se face humusul de sfeclă roșie. Rețeta cremoasă care arată spectaculos
Carne de porc înăbușită cu gutui, ceapă și morcovi în bol alb, și verdeață în alt bol
05:07
Carne de porc înăbușită cu gutui, ceapă și morcovi Carne de porc înăbușită cu gutui, ceapă și morcovi
Cât se ține slănina la sare
2 noiembrie, 05:46
Cât se ține slănina la sare. Recomandări de la experți pentru o aromă extraordinară Cât se ține slănina la sare. Recomandări de la experți pentru o aromă extraordinară
cartofi copți crocanți
2 noiembrie, 05:22
Îți plac cartofii copți? Trucul pe care trebuie să îl știi ca să îi faci moi la interior și cu crusta crocantă Îți plac cartofii copți? Trucul pe care trebuie să îl știi ca să îi faci moi la interior și cu crusta crocantă
anghinarea
2 noiembrie, 05:05
Anghinarea. Cum se curăță corect și cum o prepari Anghinarea. Cum se curăță corect și cum o prepari
prea multă sare în mâncare
1 noiembrie, 05:57
Ai pus prea multă sare în mâncare? 7 soluții pentru a salva situația Ai pus prea multă sare în mâncare? 7 soluții pentru a salva situația
Murături asortate în saramură
1 noiembrie, 05:44
Murături asortate în saramură. Rețete de murături și trucuri pentru conserve de iarnă Murături asortate în saramură. Rețete de murături și trucuri pentru conserve de iarnă
Vezi cele mai noi articole
închide