Kombucha

Ce este Kombucha și de ce ar trebui să o bei în fiecare zi
Băuturi | 6 octombrie 2024

Ce este Kombucha și de ce ar trebui să o bei în fiecare zi

Kombucha este o băutură fermentată obținută prin fermentarea ceaiului dulce, de obicei din ceai verde sau negru, cu ajutorul unei colonii de bacterii și drojdii. Această băutură are o consistență efervescentă și un gust ușor acidulat, ce variază în funcție de timpul de fermentare și de ingredientele adăugate.

Ce este Kombucha și de ce ar trebui să o bei în fiecare zi
Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei kombucha în fiecare zi, potrivit nutriționiștilor
Băuturi | 7 aprilie 2023

Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei kombucha în fiecare zi, potrivit nutriționiștilor

Kombucha și-a câștigat popularitatea datorită social media. Ea este consumată de sute de ani pentru beneficiile sale asupra sănătății, însă a fost descoperită de influenceri de puțin timp. Ești tentată să consumi kombucha în fiecare zi pentru că este la modă. Dar ce se întâmplă în corpul tău în acest caz?

Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei kombucha în fiecare zi, potrivit nutriționiștilor
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Porție de tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic pe o farfurie cu linguriță, alături de un platou cu tiramisu
06:38
Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian
Spätzle cu pui și sos de ciuperci pe două platouri
06:09
Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă
Prăjitură cu iaurt și vișine porționată
28 iunie, 06:50
Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor
Merdenele pe un tocător de lemn
28 iunie, 06:32
Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză
Écrasé de cartofi în bol
27 iunie, 06:11
Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble, secționată
27 iunie, 05:41
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble
Un desert de vară colorat și sănătos
26 iunie, 17:48
(P) Top 5 deserturi de vară care aduc gust și beneficii pentru sănătate (P) Top 5 deserturi de vară care aduc gust și beneficii pentru sănătate
Ouă poșate cu sparanghel sotat și parmezan ras pe două farfurii
26 iunie, 07:00
Ouă poșate cu sparanghel sotat. Delicatețe, texturi și savoare pură Ouă poșate cu sparanghel sotat. Delicatețe, texturi și savoare pură
Vezi cele mai noi articole
închide