Kombucha

(P) Ingredientele care fac din kombucha un aliat al sănătății
Băuturi | 10 iulie 2025

(P) Ingredientele care fac din kombucha un aliat al sănătății

În ultimii ani, kombucha a devenit o prezență frecventă pe rafturile magazinelor bio. Băutura e prezentă în meniurile cafenelelor moderne și chiar în bucătăriile celor pasionați de un stil de viață echilibrat. Acestea sunt ingredientele care fac din kombucha un aliat al sănătății.

(P) Ingredientele care fac din kombucha un aliat al sănătății
Ce este Kombucha și de ce ar trebui să o bei în fiecare zi
Băuturi | 6 octombrie 2024

Ce este Kombucha și de ce ar trebui să o bei în fiecare zi

Kombucha este o băutură fermentată obținută prin fermentarea ceaiului dulce, de obicei din ceai verde sau negru, cu ajutorul unei colonii de bacterii și drojdii. Această băutură are o consistență efervescentă și un gust ușor acidulat, ce variază în funcție de timpul de fermentare și de ingredientele adăugate.

Ce este Kombucha și de ce ar trebui să o bei în fiecare zi
Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei kombucha în fiecare zi, potrivit nutriționiștilor
Băuturi | 7 aprilie 2023

Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei kombucha în fiecare zi, potrivit nutriționiștilor

Kombucha și-a câștigat popularitatea datorită social media. Ea este consumată de sute de ani pentru beneficiile sale asupra sănătății, însă a fost descoperită de influenceri de puțin timp. Ești tentată să consumi kombucha în fiecare zi pentru că este la modă. Dar ce se întâmplă în corpul tău în acest caz?

Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei kombucha în fiecare zi, potrivit nutriționiștilor
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Clafoutis cu pere evantai și migdale pe o farfurie, alături de furculițe
06:15
Clafoutis cu pere evantai și migdale. Un desert simplu și cuceritor Clafoutis cu pere evantai și migdale. Un desert simplu și cuceritor
Paste cremoase cu ciuperci, nuci și parmezan în două farfurii
05:25
Paste cremoase cu ciuperci, nuci și parmezan, pentru prânz sau cină Paste cremoase cu ciuperci, nuci și parmezan, pentru prânz sau cină
Porție de cheesecake cu pere caramelizate pe o spatulă de tort
12 septembrie, 07:03
Cheesecake cu pere caramelizate. Un desert fin și elegant Cheesecake cu pere caramelizate. Un desert fin și elegant
Tocană de vită cu dovleac și vin roșu în bol rustic
12 septembrie, 05:03
Tocană de vită cu dovleac și vin roșu. Rețetă gătită lent Tocană de vită cu dovleac și vin roșu. Rețetă gătită lent
Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure, porționat pe un platou, alături de pere proaspete
11 septembrie, 09:47
Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure
Prăjitură fragedă cu prune și scorțișoară porționată, alături de un ceainic alb și prune
11 septembrie, 05:01
Prăjitură fragedă cu prune și scorțișoară. Un desert simplu, de toamnă Prăjitură fragedă cu prune și scorțișoară. Un desert simplu, de toamnă
Brioșe sărate cu dovleac, brânză și rozmarin
10 septembrie, 08:48
Brioșe sărate cu dovleac, brânză și rozmarin. O gustare delicioasă, de toamnă Brioșe sărate cu dovleac, brânză și rozmarin. O gustare delicioasă, de toamnă
Tocană de pui cu ceapă caramelizată și vin alb, decorată cu verdeață
10 septembrie, 08:24
Tocană de pui cu ceapă caramelizată și vin alb Tocană de pui cu ceapă caramelizată și vin alb
Vezi cele mai noi articole
închide