paste al dente

Spaghetti alla Nerano sau paste cremoase cu dovlecei. Rețetă pe cât de ușoară, pe atât de apetisantă
Paste | 25 noiembrie 2024

Spaghetti alla Nerano sau paste cremoase cu dovlecei. Rețetă pe cât de ușoară, pe atât de apetisantă

Spaghetti alla Nerano este un preparat culinar tradițional din regiunea Campania, Italia, care îmbină gustul bogat al pastelor cu arome delicate și ingrediente proaspete. Originile acestui fel de mâncare sunt legate de un mic sat de coastă numit Nerano, situat în apropierea Peninsulei Sorrento.

Spaghetti alla Nerano sau paste cremoase cu dovlecei. Rețetă pe cât de ușoară, pe atât de apetisantă
Linguine cu creveți, cina de care ai nevoie când îți este dor de Italia
Paste | 26 februarie 2024

Linguine cu creveți, cina de care ai nevoie când îți este dor de Italia

Rețeta de linguine cu creveți este ușor de preparat și perfectă pentru o cină rapidă și gustoasă. Aroma usturoiului și a lămâii se combină perfect cu gustul delicat al creveților, creând un preparat plin de savoare și rafinament.

Linguine cu creveți, cina de care ai nevoie când îți este dor de Italia
Cum să fierbi paste al dente. Sfaturi de la un chef un italian
Sfaturi culinare | 13 noiembrie 2022

Cum să fierbi paste al dente. Sfaturi de la un chef un italian

Pastele se gătesc rapid, sunt foarte versatile și delicioase, însă este nevoie de respectarea câtorva sfaturi pentru a le pregăti perfect. Dacă ele vin de la un italian atunci succesul este garantat. Află cum poți să fierbi pastele al dente.

Cum să fierbi paste al dente. Sfaturi de la un chef un italian
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Chec cu caise și nuci porționat pe un tocător de lemn, alături de un cuțit și două cești cu cafea
05:45
Chec cu caise și nuci. Un desert parfumat, cu texturi surprinzătoare Chec cu caise și nuci. Un desert parfumat, cu texturi surprinzătoare
Salată de vinete cu iaurt și usturoi, decorată cu pătrunjel verde
05:06
Salată de vinete cu iaurt și usturoi. Rețeta unui aperitiv cremos și răcoritor Salată de vinete cu iaurt și usturoi. Rețeta unui aperitiv cremos și răcoritor
Porții de prăjitură cu prune și crumble
25 august, 06:06
Prăjitură cu prune și crumble. Un desert cu un contrast plăcut de texturi Prăjitură cu prune și crumble. Un desert cu un contrast plăcut de texturi
Rulouri de vinete umplute cu brânză, în sos aromat de roșii, într-un vas alb, ceramic
25 august, 05:41
Rulouri de vinete umplute cu brânză, în sos aromat de roșii Rulouri de vinete umplute cu brânză, în sos aromat de roșii
Ciorbă de dovlecei cu smântână și mărar în bol cu lingură, felii de pâine și crenguțe de mărar
24 august, 06:19
Ciorbă de dovlecei cu smântână și mărar. Un preparat clasic al verilor românești Ciorbă de dovlecei cu smântână și mărar. Un preparat clasic al verilor românești
Tartă Tatin cu piersici porționată și servită cu o cupă de înghețată
24 august, 05:04
Tartă Tatin cu piersici. Un desert simplu și delicios, de sezon Tartă Tatin cu piersici. Un desert simplu și delicios, de sezon
Vinete în sos de roșii la cuptor, gratinate cu cașcaval
23 august, 06:28
Vinete în sos de roșii la cuptor, gratinate cu cașcaval Vinete în sos de roșii la cuptor, gratinate cu cașcaval
Porții de prăjitură cu zmeură și aluat fraged
23 august, 05:32
Prăjitură cu zmeură și aluat fraged. Un desert rafinat și aromat Prăjitură cu zmeură și aluat fraged. Un desert rafinat și aromat
Vezi cele mai noi articole
închide