pui umplut

Pui întreg la cuptor cu unt și ierburi aromate, pentru un prânz savuros
Friptură / Grătar | 10 iulie 2025

Pui întreg la cuptor cu unt și ierburi aromate, pentru un prânz savuros

Dacă nu mai ai idei de preparate pentru un prânz savuros, îți recomandăm să încerci rețeta de pui întreg la cuptor cu unt și ierburi aromate. Este un preparat clasic, rustic și extrem de savuros. Carnea de pui iese fragedă și suculentă. Iar pielea devine crocantă și rumenită, impregnată cu unt parfumat cu usturoi, cimbru, rozmarin și lămâie.

Pui întreg la cuptor cu unt și ierburi aromate, pentru un prânz savuros
Pui umplut cu ficăței și bacon afumat, pentru un prânz savuros
Galerie foto
Friptură / Grătar | 16 iulie 2024

Pui umplut cu ficăței și bacon afumat, pentru un prânz savuros

Rețeta de pui umplut cu ficăței și bacon afumat este o rețetă savuroasă și consistentă, perfectă pentru atunci când se adună toată familia la masă. Această combinație de ingrediente oferă un gust bogat și complex, iar carnea de pui rămâne fragedă și suculentă.

Pui umplut cu ficăței și bacon afumat, pentru un prânz savuros
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
bala baiana
06:56
Bala Baiana, bomboanele de sticlă care au devenit virale Bala Baiana, bomboanele de sticlă care au devenit virale
chicken parmigiana
05:48
Chicken parmigiana, cum să faci acasă preparatul de inspirație italiană care a cucerit America Chicken parmigiana, cum să faci acasă preparatul de inspirație italiană care a cucerit America
Plăcintă turnată cu mere fără zahăr
05:20
Plăcintă turnată cu mere, fără zahăr. Pașii pentru un super desert cu mere Plăcintă turnată cu mere, fără zahăr. Pașii pentru un super desert cu mere
Chutney de pere în două borcane, ardei iuți roșii, pere și pătrunjel verde
11 octombrie, 06:43
Chutney de pere. Un deliciu de toamnă elegant și versatil Chutney de pere. Un deliciu de toamnă elegant și versatil
poutine
11 octombrie, 05:58
Rețetă de poutine. Modul delicios în care canadienii servesc cartofii prăjiți Rețetă de poutine. Modul delicios în care canadienii servesc cartofii prăjiți
Gnocchi cu dovleac, cremă de brânză și rucola în două farfurii
11 octombrie, 05:49
Gnocchi cu dovleac, cremă de brânză și rucola. O combinație de texturi și arome echilibrate Gnocchi cu dovleac, cremă de brânză și rucola. O combinație de texturi și arome echilibrate
Gem de pere cu ghimbir proaspăt în borcan, două pere și o bucată de ghimbir
10 octombrie, 06:26
Gem de pere cu ghimbir proaspăt, aromat și cu o notă ușor picantă Gem de pere cu ghimbir proaspăt, aromat și cu o notă ușor picantă
Cum să păstrezi lămâile zemoase
10 octombrie, 06:20
Cum să păstrezi lămâile zemoase mai mult timp. Vor rezista și o săptămână Cum să păstrezi lămâile zemoase mai mult timp. Vor rezista și o săptămână
Vezi cele mai noi articole
închide