reteta de tort

Tort cu trei straturi de ciocolată. Rețeta pe care trebuie să o încerci la următoarea aniversare
Desert | 14 noiembrie 2023

Tort cu trei straturi de ciocolată. Rețeta pe care trebuie să o încerci la următoarea aniversare

Dacă îți plac torturile decadente, cremoase, poți încerca să faci un tort cu trei straturi de ciocolată. Este un tort absolut delicios și foarte elegant. Pare complicat de făcut, dar de fapt nu ai nevoie de foarte multe ingrediente și durează prepararea aproximativ 45 de minute.

Tort cu trei straturi de ciocolată. Rețeta pe care trebuie să o încerci la următoarea aniversare
Tort cu jeleu de caise și blat din ruladă
Galerie foto
Desert | 14 august 2022

Tort cu jeleu de caise și blat din ruladă

Pentru o zi aniversară, o sărbătoare sau un eveniment special petrecut alături de familie și prieteni, îți oferim o rețetă de tort cu jeleu de caise și blat din ruladă.

Tort cu jeleu de caise și blat din ruladă
Tort ecler fără coacere. Rețeta care te salvează când ai nevoie de un desert sofisticat
Desert | 3 iulie 2022

Tort ecler fără coacere. Rețeta care te salvează când ai nevoie de un desert sofisticat

Eclerul clasic este unul dintre deserturile clasice, care se consumă în întreaga lume. De-a lungul timpului, mulți cofetari au încercat să îl reinterpreteze, păstrându-i totuși esența. Este și cazul acestui tort ecler care are câteva dintre elementele preparatului franțuzesc, dar care încearcă să aducă un plus de textură.

Tort ecler fără coacere. Rețeta care te salvează când ai nevoie de un desert sofisticat
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Pancakes cu ciocolată și nuci în interior, una secționată, alături de căpșuni
13 decembrie, 05:41
Pancakes cu ciocolată și nuci în interior, perfecte pentru gustări dulci Pancakes cu ciocolată și nuci în interior, perfecte pentru gustări dulci
Supă cremă de mazăre de post pusă într-un bol
13 decembrie, 05:26
Supă cremă de mazăre. Rețeta ideală pentru post Supă cremă de mazăre. Rețeta ideală pentru post
Șuncă fiartă în zeamă de varză, decorată cu boia și feliată
13 decembrie, 05:19
Șuncă fiartă în zeamă de varză. Rețetă tradițională Șuncă fiartă în zeamă de varză. Rețetă tradițională
Mazăre congelată sau la borcan ilustrată într-un colaj cu două poze
12 decembrie, 06:52
Mazăre congelată sau la borcan? Care e cea mai bună, în funcție de mâncarea pe care vrei să o pregătești Mazăre congelată sau la borcan? Care e cea mai bună, în funcție de mâncarea pe care vrei să o pregătești
supa crema de ciuperci servită într-un bol negru
12 decembrie, 06:48
Pașii simpli pentru a prepara o supă cremă delicioasă de ciuperci. Sfaturi de la specialiști Pașii simpli pentru a prepara o supă cremă delicioasă de ciuperci. Sfaturi de la specialiști
Glazură de cafea și ciocolată deasupra unui tort porționat
12 decembrie, 05:25
Glazură de cafea și ciocolată, pentru deserturi aromate Glazură de cafea și ciocolată, pentru deserturi aromate
plăcintă din fulgi de ovăz
11 decembrie, 05:49
Cum poți folosi fulgii de ovăz, altfel decât în terci pentru micul dejun Cum poți folosi fulgii de ovăz, altfel decât în terci pentru micul dejun
mânare de mazăre fără carne pusă într-o farfurie albă
11 decembrie, 05:19
Mâncare de mazăre fără carne. Rețeta simplă și gustoasă de post Mâncare de mazăre fără carne. Rețeta simplă și gustoasă de post
Vezi cele mai noi articole
închide