Aperitivul sub formă de lalele comestibile din roșii cu brânză și ceapă verde este un adevărat spectacol vizual pe masă. Este genul de preparat care transformă o rețetă simplă într-o piesă de rezistență prin prezentare.
Lalele comestibile din roșii cu brânză și ceapă verdePentru că în zilele caniculare de vară mâncărurile de bază sunt supele reci și salatele îți recomandăm să încerci și rețeta de roșii umplute cu salată de paste și legume proaspete. Rețeta este ideală pentru orice masă din zi. Dar o mai poți prepara și pentru un platou cu aperitive festive.
Roșii umplute cu salată de paste și legume proaspeteRețeta de roșii umplute cu ton și legume este ideală pentru zilele călduroase de vară. Poate fi preparată și pentru un platou cu aperitive deosebite, la orice masă festivă. Este un preparat ușor, răcoritor și foarte versatil, putând folosi o mulțime de combinații de ingrediente.
Roșii umplute cu ton și legume. Rețeta unor gustări delicioase, de varăDacă îți plac ardeii umpluți sau dovleceii umpluți, cu siguranță va fi pe placul tău și rețeta de roșii umplute cu carne și orez. Este savuroasă, consistentă și hrănitoare, merită preparată pentru masa de prânz sau pentru cină.
Roșii umplute cu carne și orez. Rețetă pentru un prânz savuros