semințe de susan

Chifteluțe de dovlecei cu fulgi de ovăz și semințe de susan
Galerie foto
Aperitive | 26 august 2024

Chifteluțe de dovlecei cu fulgi de ovăz și semințe de susan

Rețeta de chifteluțe de dovlecei cu fulgi de ovăz și semințe de susan, pe care ți-o oferim mai jos, este o variantă sănătoasă și delicioasă a rețetei de chifteluțe clasice.

Chifteluțe de dovlecei cu fulgi de ovăz și semințe de susan
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
orez cu piept de pui la tigaie
09:16
Orez cu piept de pui la tigaie. Rețeta ușoară și delicioasă, gata în doar câteva minute Orez cu piept de pui la tigaie. Rețeta ușoară și delicioasă, gata în doar câteva minute
sos de chiftele
09:11
Rețetă de sos pentru chiftele. Trucuri care îl fac extrem de gustos Rețetă de sos pentru chiftele. Trucuri care îl fac extrem de gustos
Roz bel laban
9 martie, 11:00
Roz bel laban. Orez cu lapte în stil oriental, desert cremos și aromat Roz bel laban. Orez cu lapte în stil oriental, desert cremos și aromat
Lapte de soia preparat în casă turnat din carafă în pahar, alături de boabe de soia, o sticlă cu lapte și pâine
9 martie, 05:05
Lapte de soia preparat în casă. O băutură vegetală fină și cremoasă Lapte de soia preparat în casă. O băutură vegetală fină și cremoasă
Tort cu mousse de ciocolată albă și jeleu de fructe de pădure
8 martie, 09:10
Tort cu mousse de ciocolată albă și jeleu de fructe de pădure Tort cu mousse de ciocolată albă și jeleu de fructe de pădure
Două mini tarte cu pastă de ciuperci și șuncă
8 martie, 09:09
Mini tarte cu pastă de ciuperci și șuncă. Un aperitiv savuros Mini tarte cu pastă de ciuperci și șuncă. Un aperitiv savuros
Rulouri cu urzici și usturoi pe un tocător de lemn
7 martie, 08:57
Rulouri cu urzici și usturoi. O gustare cu arome de primăvară Rulouri cu urzici și usturoi. O gustare cu arome de primăvară
Pâine cu mozzarella și roșii deshidratate porționată
7 martie, 08:53
Pâine cu mozzarella și roșii deshidratate. O explozie de arome mediteraneene Pâine cu mozzarella și roșii deshidratate. O explozie de arome mediteraneene
Vezi cele mai noi articole
închide