sos pentru friptură

Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
Galerie foto
Sosuri | 21 octombrie 2024

Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase

Pentru atunci când vrei să-ți răsfeți familia cu o friptură delicioasă, îți oferim și rețeta de sos barbeque preparat în casă. Este absolut delicios și adaugă o savoare specială grătarelor, datorită echilibrului perfect între dulce, afumat și picant. Poți ajusta rețeta după preferințele tale, adăugând mai multă dulceață, aciditate sau iuțeală.

Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
Cea mai bună metodă pentru marinarea cărnii de vită, potrivit bucătarilor
Sfaturi culinare | 7 decembrie 2022

Cea mai bună metodă pentru marinarea cărnii de vită, potrivit bucătarilor

Poți face și acasă friptură de vită la fel de bună ca un bucătar. Secretul este să o pregătești corect înainte. Îți prezentăm cea mai bună metodă pentru marinarea cărnii de vită.

Cea mai bună metodă pentru marinarea cărnii de vită, potrivit bucătarilor
Aripioare de pui dulci-picante, preparate la cuptor
Galerie foto
Friptură / Grătar | 1 septembrie 2022

Aripioare de pui dulci-picante, preparate la cuptor

Pentru că aripioarele de pui sunt printre cele mai îndrăgite dintre specialitățile din carne, îți oferim mai jos o rețetă de aripioare de pui dulci-picante, preparate la cuptor.

Aripioare de pui dulci-picante, preparate la cuptor
Cotlete de porc cu lămâie și condimente
Friptură / Grătar | 17 iulie 2022

Cotlete de porc cu lămâie și condimente

Dacă vrei să prepari o friptură gustoasă, poți alege dintr-o varietate de rețete. Noi îți prezentăm însă rețeta de cotlete de porc cu lămâie și condimente. Încearc-o și nu vei regreta. Este un preparat potrivit atât pentru masa de prânz cât și pentru cea de seară, deci te poți orienta în funcție de nevoie.

Cotlete de porc cu lămâie și condimente
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Boeuf Bourguignon în bol rustic cu pâine, ciuperci și roșii
06:52
Boeuf Bourguignon. Rețetă de tocăniță din bucătăria franceză Boeuf Bourguignon. Rețetă de tocăniță din bucătăria franceză
Chec cu dovlecei și măsline verzi porționat
05:46
Chec cu dovlecei și măsline verzi. Un aperitiv cu aromă mediteraneeană Chec cu dovlecei și măsline verzi. Un aperitiv cu aromă mediteraneeană
Rote Grütze în pahar cu sos de iaurt deasupra
05:35
Rote Grütze. Rețeta unui desert răcoritor cu consistență suculentă Rote Grütze. Rețeta unui desert răcoritor cu consistență suculentă
Mazăre cu baby morcov la borcan - două porții
17 iulie, 06:50
Mazăre cu baby morcov la borcan. Rețetă simplă, pentru iarnă Mazăre cu baby morcov la borcan. Rețetă simplă, pentru iarnă
Limonadă cu lime și mentă într-o carafă de sticlă, alături de un lime secționat și lămâie
17 iulie, 05:33
Limonadă cu lime și mentă, perfectă pentru zilele calde de vară Limonadă cu lime și mentă, perfectă pentru zilele calde de vară
Prăjitură cu coacăze roșii și bezea porționată
17 iulie, 05:08
Prăjitură cu coacăze roșii și bezea. Un dulce rustic cu accente fine Prăjitură cu coacăze roșii și bezea. Un dulce rustic cu accente fine
Salată Cobb pe o farfurie, alături de o sosieră cu dressing și boluri cu ingrediente
16 iulie, 06:47
Salată Cobb. O salată consistentă, echilibrată și foarte gustoasă Salată Cobb. O salată consistentă, echilibrată și foarte gustoasă
Gem de coacăze roșii în bol cu linguriță
16 iulie, 05:33
Gem de coacăze roșii. Un deliciu rubiniu și intens fructat Gem de coacăze roșii. Un deliciu rubiniu și intens fructat
Vezi cele mai noi articole
închide