supă de pui

Supă clară de pui. Rețeta simplă și rapidă
Supe / Ciorbe | 27 martie 2023

Supă clară de pui. Rețeta simplă și rapidă

Supa clară de pui este perfectă atunci când vrei să faci preparate cu orez, sosuri, paste sau atunci când pur și simplu vrei să dai un gust mai complex unui preparat. Se face foarte ușor și poate fi păstrată la congelator luni de zile.

Supă clară de pui. Rețeta simplă și rapidă
Supă de pui cu legume și paste, gustoasă și consistentă
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 17 ianuarie 2023

Supă de pui cu legume și paste, gustoasă și consistentă

Dacă adori supele și ești în căutare de rețete diverse, îți recomandăm să încerci și rețeta combinată de supă de pui cu legume și paste. Este o supă gustoasă și consistentă care îți asigură senzația de sățietate între mese.

Supă de pui cu legume și paste, gustoasă și consistentă
Supă picantă de pui cu legume, pentru o zi răcoroasă
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 29 septembrie 2022

Supă picantă de pui cu legume, pentru o zi răcoroasă

Pentru că zilele au devenit din ce în ce mai răcoroase, rețetele de supă n-ar trebui să lipsească din meniurile noastre. Îți oferim în acest scop o rețetă de supă picantă de pui cu legume, perfectă pentru o zi răcoroasă.

Supă picantă de pui cu legume, pentru o zi răcoroasă
Rețeta clasică de supă de pui. Care este secretul ei
Supe / Ciorbe | 31 august 2022

Rețeta clasică de supă de pui. Care este secretul ei

Rețeta de supă de pui este mâncarea potrivită pentru aproape oricine. Zeama este bună când ești răcită, când ești tristă, când vrei ceva bun și gustos, dar ușor. Practic, poți mânca supă de ori oricând, mai ales că nici nu costă prea mult ca să o prepari.

Rețeta clasică de supă de pui. Care este secretul ei
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
turtă dulce în coșuleț
07:47
Rețeta de turtă dulce de la Martha Stewart. Ce ingrediente folosește Rețeta de turtă dulce de la Martha Stewart. Ce ingrediente folosește
cele 5 sosuri mamă
07:40
Cele cinci sosuri-mamă pe care trebuie să le cunoști. Ele stau la baza bucătăriei franțuzești Cele cinci sosuri-mamă pe care trebuie să le cunoști. Ele stau la baza bucătăriei franțuzești
Cozonac cu umplutură de ciocolată și nuci secționat, alături de un ceainic și o ceașcă
05:19
Cozonac cu umplutură de ciocolată și nuci. Desertul sărbătorilor cu miros cuceritor Cozonac cu umplutură de ciocolată și nuci. Desertul sărbătorilor cu miros cuceritor
câte zile se ține orezul în frigider
15 decembrie, 06:57
Ai gătit prea mult orez? Iată câte zile îl poți păstra în frigider Ai gătit prea mult orez? Iată câte zile îl poți păstra în frigider
cerviche, tartar și carpaccio
15 decembrie, 06:56
Cerviche, tartar și carpaccio. Rețetele celor mai sofisticate preparate din carne crudă Cerviche, tartar și carpaccio. Rețetele celor mai sofisticate preparate din carne crudă
Cotlete de porc cu usturoi la tigaie
15 decembrie, 05:48
Cotlete de porc cu usturoi la tigaie, fragede, suculente și rumenite perfect Cotlete de porc cu usturoi la tigaie, fragede, suculente și rumenite perfect
Manakish cu za'atar
14 decembrie, 06:55
Manakish cu za'atar. Lipii aromate din bucătăria levantină Manakish cu za'atar. Lipii aromate din bucătăria levantină
Carne de curcan
14 decembrie, 05:57
Cum condimentezi carnea de curcan pentru a fi suculentă și gustoasă Cum condimentezi carnea de curcan pentru a fi suculentă și gustoasă
Vezi cele mai noi articole
închide