Pentru una dintre mesele zilelor de post sau pentru atunci când dorești să faci pauză de la preparatele cu carne îți oferim o rețetă de varză acră de post, cu cimbru și mărar verde.
Varză acră de post, cu cimbru și mărar verdeVarza este varianta cea mai la îndemână când ai nevoie de o garnitură plină de vitamine, accesibilă, versatilă și ieftină. De la banala salată cu doar puțin ulei, piper și sare la preparate mai sofisticate, cu condimente exotice, varza este o legumă pe care trebuie să o ai în casă. Modul cum gătești varza ține doar de preferințele tale. Iată tot ce trebuie să știi atunci când gătești varza.
Tot ce trebuie să știi atunci când gătești varza. Sfaturi de la specialiștiPentru atunci când ai poftă de sarmale, dar nu ai timp de împăturit, îți oferim rețeta de varză a la Cluj. Este o rețetă cu varză murată, carne tocată și orez, așezate în straturi. În popor i se mai spune și rețeta de sarmale împrăștiate.
Varză a la Cluj. Rețetă cu varză murată