baghete de pâine

Baghete integrale cu măsline. Arome mediteraneene într-o pâine crocantă
Galerie foto
Aluaturi | 22 februarie 2025

Baghete integrale cu măsline. Arome mediteraneene într-o pâine crocantă

Aceste baghete integrale cu măsline sunt o combinație perfectă între savoarea făinii integrale și gustul intens al măslinelor. Au o textură ușor densă, dar aerată, cu o coajă crocantă și un miez moale, parfumat de uleiul de măsline și aromele măslinelor. Sunt ideale pentru micul dejun, alături de brânzeturi sau un unt aromatizat, dar și pentru a fi servite la cină cu un bol de supă caldă.

Baghete integrale cu măsline. Arome mediteraneene într-o pâine crocantă
Supă cremă de sfeclă cu mere, servită cu baghete aromate
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 6 februarie 2025

Supă cremă de sfeclă cu mere, servită cu baghete aromate

Această supă cremă de sfeclă cu mere este rafinată și reconfortantă, perfectă pentru zilele reci sau pentru o masă elegantă. Are o culoare intensă, rubinie, iar gustul său este un echilibru minunat între dulceața sfeclei și aciditatea ușor fructată a merelor. Textura este catifelată, iar aromele se completează subtil cu condimentele alese, creând o experiență gustativă complexă și armonioasă.

Supă cremă de sfeclă cu mere, servită cu baghete aromate
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Galerie foto
Aluaturi | 28 martie 2024

Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească

Dacă vrei să încerci o rețetă de pâine cu care să cucerești gustul întregii familii, încearcă rețeta de baghete crocante cu miez pufos. Este o rețetă simplă, inspirată din bucătăria franțuzească.

Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Muffins cu quinoa, brânză și spanac pe un tocător de lemn
06:32
Muffins cu quinoa, brânză și spanac. Rețetă pentru un mic dejun consistent Muffins cu quinoa, brânză și spanac. Rețetă pentru un mic dejun consistent
Coulis de zmeură peste panna cotta în două boluri
05:22
Coulis de zmeură. Rețeta unui sos fin, vibrant și elegant Coulis de zmeură. Rețeta unui sos fin, vibrant și elegant
Chec cu caise și nuci porționat pe un tocător de lemn, alături de un cuțit și două cești cu cafea
26 august, 05:45
Chec cu caise și nuci. Un desert parfumat, cu texturi surprinzătoare Chec cu caise și nuci. Un desert parfumat, cu texturi surprinzătoare
Salată de vinete cu iaurt și usturoi, decorată cu pătrunjel verde
26 august, 05:06
Salată de vinete cu iaurt și usturoi. Rețeta unui aperitiv cremos și răcoritor Salată de vinete cu iaurt și usturoi. Rețeta unui aperitiv cremos și răcoritor
Porții de prăjitură cu prune și crumble
25 august, 06:06
Prăjitură cu prune și crumble. Un desert cu un contrast plăcut de texturi Prăjitură cu prune și crumble. Un desert cu un contrast plăcut de texturi
Rulouri de vinete umplute cu brânză, în sos aromat de roșii, într-un vas alb, ceramic
25 august, 05:41
Rulouri de vinete umplute cu brânză, în sos aromat de roșii Rulouri de vinete umplute cu brânză, în sos aromat de roșii
Ciorbă de dovlecei cu smântână și mărar în bol cu lingură, felii de pâine și crenguțe de mărar
24 august, 06:19
Ciorbă de dovlecei cu smântână și mărar. Un preparat clasic al verilor românești Ciorbă de dovlecei cu smântână și mărar. Un preparat clasic al verilor românești
Tartă Tatin cu piersici porționată și servită cu o cupă de înghețată
24 august, 05:04
Tartă Tatin cu piersici. Un desert simplu și delicios, de sezon Tartă Tatin cu piersici. Un desert simplu și delicios, de sezon
Vezi cele mai noi articole
închide