baghete de pâine

Baghete integrale cu măsline. Arome mediteraneene într-o pâine crocantă
Galerie foto
Aluaturi | 22 februarie 2025

Baghete integrale cu măsline. Arome mediteraneene într-o pâine crocantă

Aceste baghete integrale cu măsline sunt o combinație perfectă între savoarea făinii integrale și gustul intens al măslinelor. Au o textură ușor densă, dar aerată, cu o coajă crocantă și un miez moale, parfumat de uleiul de măsline și aromele măslinelor. Sunt ideale pentru micul dejun, alături de brânzeturi sau un unt aromatizat, dar și pentru a fi servite la cină cu un bol de supă caldă.

Baghete integrale cu măsline. Arome mediteraneene într-o pâine crocantă
Supă cremă de sfeclă cu mere, servită cu baghete aromate
Galerie foto
Supe / Ciorbe | 6 februarie 2025

Supă cremă de sfeclă cu mere, servită cu baghete aromate

Această supă cremă de sfeclă cu mere este rafinată și reconfortantă, perfectă pentru zilele reci sau pentru o masă elegantă. Are o culoare intensă, rubinie, iar gustul său este un echilibru minunat între dulceața sfeclei și aciditatea ușor fructată a merelor. Textura este catifelată, iar aromele se completează subtil cu condimentele alese, creând o experiență gustativă complexă și armonioasă.

Supă cremă de sfeclă cu mere, servită cu baghete aromate
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Galerie foto
Aluaturi | 28 martie 2024

Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească

Dacă vrei să încerci o rețetă de pâine cu care să cucerești gustul întregii familii, încearcă rețeta de baghete crocante cu miez pufos. Este o rețetă simplă, inspirată din bucătăria franțuzească.

Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Panna Cotta cu mentă și glazură de ciocolată, decorată cu frunze de mentă
09:24
Panna Cotta cu mentă și glazură de ciocolată. Desert fin și răcoros Panna Cotta cu mentă și glazură de ciocolată. Desert fin și răcoros
Patru porții din prăjitura cu foi fragede și cremă caramel pe o farfurie
22 aprilie, 06:57
Prăjitura cu foi fragede și cremă caramel, fină și delicată Prăjitura cu foi fragede și cremă caramel, fină și delicată
Două bucăți de macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel
21 aprilie, 05:08
Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare
Mini tarte cu mousse de ton
20 aprilie, 05:14
Mousse de ton. Un aperitiv fin, cu textură catifelată și gust rafinat Mousse de ton. Un aperitiv fin, cu textură catifelată și gust rafinat
Cozonac Cruffin cu multe stafide secționat
19 aprilie, 05:48
Cozonac Cruffin cu multe stafide. Rețeta unui desert rafinat Cozonac Cruffin cu multe stafide. Rețeta unui desert rafinat
Piftie de curcan cu ouă fierte în trei vase, alături de un bol cu muștar, felii de pâine, furculițe, ceapă verde și usturoi
19 aprilie, 05:35
Piftie de curcan cu ouă fierte, pentru o masă de sărbătoare Piftie de curcan cu ouă fierte, pentru o masă de sărbătoare
Cotlete de miel cu legume la tigaie și piure de cartofi
19 aprilie, 05:21
Cotlete de miel cu legume la tigaie și piure de cartofi Cotlete de miel cu legume la tigaie și piure de cartofi
Două porții de cozonac Gubana pe o farfurie, alături de platoul cu cozonacul secționat
18 aprilie, 06:11
Cozonac Gubana – Rețetă tradițională din bucătăria italiană Cozonac Gubana – Rețetă tradițională din bucătăria italiană
Vezi cele mai noi articole
închide