blat de pizza

12 trucuri pentru a face pizza acasă. Cum să ai un preparat la fel de bun ca la restaurant
Pizza | 9 februarie 2024

12 trucuri pentru a face pizza acasă. Cum să ai un preparat la fel de bun ca la restaurant

Când îți este poftă de pizza cea mai simplă variantă este să comanzi de la un restaurant. Fără bătăi de cap și rapid, ai în 30 de minute pizza preferată la usă. Dar cum ar fi dacă ți-ai face acasă pizza preferată, cu combinația de toppinguri exact pe gustul tău? Iată 12 trucuri pentru a face pizza acasă. Cum să ai un preparat la fel de bun ca la restaurant.

12 trucuri pentru a face pizza acasă. Cum să ai un preparat la fel de bun ca la restaurant
Blat de pizza napoletana. Cum să aduci aroma Italiei la tine acasă
Pizza | 23 aprilie 2023

Blat de pizza napoletana. Cum să aduci aroma Italiei la tine acasă

O pizza napoletana adevărată are un sos de calitate, cea mai bună mozzarella și poate câteva frunze întregi de busuioc. Înainte de a adăuga toppingurile, va trebui să faci un blat napoletan de pizza. Acesta este preparat din ingrediente simple și are nevoie de o perioadă lungă de odihnă. În acest fel amidonul se va descompune în zaharuri mai simple și se va forma gluten, iar aluatul se va întinde mai ușor.

Blat de pizza napoletana. Cum să aduci aroma Italiei la tine acasă
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Écrasé de cartofi în bol
06:11
Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble, secționată
05:41
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble
Un desert de vară colorat și sănătos
26 iunie, 17:48
(P) Top 5 deserturi de vară care aduc gust și beneficii pentru sănătate (P) Top 5 deserturi de vară care aduc gust și beneficii pentru sănătate
Ouă poșate cu sparanghel sotat și parmezan ras pe două farfurii
26 iunie, 07:00
Ouă poșate cu sparanghel sotat. Delicatețe, texturi și savoare pură Ouă poșate cu sparanghel sotat. Delicatețe, texturi și savoare pură
Chec cu vișine porționat pe două platouri de lemn
26 iunie, 06:33
Chec cu vișine. Rețetă clasică, cu aluat pufos Chec cu vișine. Rețetă clasică, cu aluat pufos
Piure de mazăre cu mentă în farfurie, decorat cu boabe de mazăre și frunze de mentă
25 iunie, 06:55
Piure de mazăre cu mentă. O rețetă rafinată și revigorantă Piure de mazăre cu mentă. O rețetă rafinată și revigorantă
Porție de tartă cu caise și cremă de vanilie
25 iunie, 06:36
Tartă cu caise și cremă de vanilie. Un desert fraged și aromat Tartă cu caise și cremă de vanilie. Un desert fraged și aromat
Paste cochilii umplute cu brânză și spanac în sos de roșii într-o tigaie
24 iunie, 05:46
Paste cochilii umplute cu brânză și spanac în sos de roșii Paste cochilii umplute cu brânză și spanac în sos de roșii
Vezi cele mai noi articole
închide