blat de pizza

12 trucuri pentru a face pizza acasă. Cum să ai un preparat la fel de bun ca la restaurant
Pizza | 9 februarie 2024

12 trucuri pentru a face pizza acasă. Cum să ai un preparat la fel de bun ca la restaurant

Când îți este poftă de pizza cea mai simplă variantă este să comanzi de la un restaurant. Fără bătăi de cap și rapid, ai în 30 de minute pizza preferată la usă. Dar cum ar fi dacă ți-ai face acasă pizza preferată, cu combinația de toppinguri exact pe gustul tău? Iată 12 trucuri pentru a face pizza acasă. Cum să ai un preparat la fel de bun ca la restaurant.

12 trucuri pentru a face pizza acasă. Cum să ai un preparat la fel de bun ca la restaurant
Blat de pizza napoletana. Cum să aduci aroma Italiei la tine acasă
Pizza | 23 aprilie 2023

Blat de pizza napoletana. Cum să aduci aroma Italiei la tine acasă

O pizza napoletana adevărată are un sos de calitate, cea mai bună mozzarella și poate câteva frunze întregi de busuioc. Înainte de a adăuga toppingurile, va trebui să faci un blat napoletan de pizza. Acesta este preparat din ingrediente simple și are nevoie de o perioadă lungă de odihnă. În acest fel amidonul se va descompune în zaharuri mai simple și se va forma gluten, iar aluatul se va întinde mai ușor.

Blat de pizza napoletana. Cum să aduci aroma Italiei la tine acasă
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Vegeta de casă din legume și verdețuri
06:18
Vegeta de casă din legume și verdețuri, pentru preparate savuroase Vegeta de casă din legume și verdețuri, pentru preparate savuroase
Tartă cu smochine, mascarpone și miere porționată
05:10
Tartă cu smochine, mascarpone și miere. Un desert rafinat Tartă cu smochine, mascarpone și miere. Un desert rafinat
Cheesecake cu caise și glazură de ciocolată porționat pe farfurie și pe platou
4 septembrie, 06:18
Cheesecake cu caise și glazură de ciocolată. Un desert rafinat și echilibrat Cheesecake cu caise și glazură de ciocolată. Un desert rafinat și echilibrat
Brioșe aperitiv cu șuncă și ardei, una secționată
4 septembrie, 05:16
Brioșe aperitiv cu șuncă și ardei. Un preparat ușor și gustos Brioșe aperitiv cu șuncă și ardei. Un preparat ușor și gustos
Bruschete cu brânzeturi și dulceață de ceapă roșie
3 septembrie, 05:58
Bruschete cu brânzeturi și dulceață de ceapă roșie, pentru micul dejun Bruschete cu brânzeturi și dulceață de ceapă roșie, pentru micul dejun
Budincă de pepene roșu pe o farfurie
3 septembrie, 05:12
Budincă de pepene roșu. Un desert răcoritor, cu o textură fină și o aromă delicată Budincă de pepene roșu. Un desert răcoritor, cu o textură fină și o aromă delicată
Ardei iuți umpluți cu brânză la borcan și în bol
2 septembrie, 06:35
Ardei iuți umpluți cu brânză la borcan, conservați pentru iarnă Ardei iuți umpluți cu brânză la borcan, conservați pentru iarnă
Borș de vită cu sfeclă roșie și varză în farfurie, alături de un bol cu smântână
2 septembrie, 05:31
Borș de vită cu sfeclă roșie și varză. Un preparat sățios, plin de arome Borș de vită cu sfeclă roșie și varză. Un preparat sățios, plin de arome
Vezi cele mai noi articole
închide