bucătăria slovenă

Prekmurska Gibanica. Prăjitură slovenă în patru straturi
Galerie foto
Desert | 9 iulie 2024

Prekmurska Gibanica. Prăjitură slovenă în patru straturi

Prekmurska Gibanica este o prăjitură tradițională slovenă, originară din regiunea Prekmurje. Este un desert stratificat, care combină mai multe umpluturi delicioase într-un singur preparat.

Prekmurska Gibanica. Prăjitură slovenă în patru straturi
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Kombucha pusă într-un borcan transparent
12:00
Ce este Kombucha și de ce ar trebui să o bei în fiecare zi Ce este Kombucha și de ce ar trebui să o bei în fiecare zi
Pastă de sardine în borcan și pe felii de pâine
11:56
Pastă de sardine. Rețetă simplă pentru o gustare delicioasă Pastă de sardine. Rețetă simplă pentru o gustare delicioasă
Galette cu pere și migdale porționată, alături de un bol cu miere, unul cu brânză și o jumătate de pară
5 octombrie, 08:53
Galette cu pere și migdale. Un desert de toamnă simplu și gustos Galette cu pere și migdale. Un desert de toamnă simplu și gustos
Tapenade în bol alb și pe felii de pâine
5 octombrie, 06:26
Tapenade. Rețetă de pastă din măsline cu capere Tapenade. Rețetă de pastă din măsline cu capere
Borcan cu peltea de lămâie și linguriță, alături de lămâi proaspete
4 octombrie, 07:58
Peltea de lămâie. Rețeta celui mai fin și aromat jeleu Peltea de lămâie. Rețeta celui mai fin și aromat jeleu
Ciorbă de burtă pusă într-un castron alături de un ardei iute
4 octombrie, 06:49
Rețetă simplă de ciorbă de burtă. Ce să adaugi pentru a ieși perfectă Rețetă simplă de ciorbă de burtă. Ce să adaugi pentru a ieși perfectă
Porții de ruladă cu ness
3 octombrie, 08:12
Ruladă cu ness. Rețeta unui desert rafinat și aromat Ruladă cu ness. Rețeta unui desert rafinat și aromat
Gem de mere în borcan cu lingură de lemn
3 octombrie, 05:12
Gem de mere. Rețeta simplă a celui mai aromat gem Gem de mere. Rețeta simplă a celui mai aromat gem
Vezi cele mai noi articole
închide