Cârnații de casă moldovenești sunt un preparat tradițional, un simbol al ospitalității și al meselor de familie. Sunt pregătiți din carne de porc și slănină, condimentate cu usturoi, piper și boia de ardei. Secretul lor stă în amestecul perfect de ingrediente care transformă fiecare porție de cârnați de casă moldovenești într-o adevărată delicatesă.
Cârnați de casă moldovenești, după rețeta tradițională. Ingrediente și pașii de urmat pentru un gust desăvârșit
Combinația de cartofi și cârnați este una clasică, deosebit de savuroasă și iubită. Dacă cele două ingrediente sunt legate între ele de ceapă călită, usturoi și roșii atunci rezultatul este unul cu adevărat delicios. Nu poți refuza o porție de mâncare de cartofi cu cârnați.
Mâncare de cartofi cu cârnați. O rețetă delicioasă ca la restaurant
Cea mai veche metodă de conservare a cărnii este prin producerea de cârnați. Nu există loc pe glob unde să nu găsești un preparat specific zonei, cu mirodeniile sale și modul de preparare adaptate situației. Te invităm să descoperi care sunt nouă dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume.
9 dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume