ceai de ghimbir

Ghimbirul, cel mai versatil condiment. Cum să îl folosești în bucătărie sau ca tratament
Food Magazine | 10 februarie 2023

Ghimbirul, cel mai versatil condiment. Cum să îl folosești în bucătărie sau ca tratament

Ghimbirul este unul dintre puținele condimente pe care le poți folosi și proaspăt și uscat și pudră și confiat. Este atât de versatil că poate fi ingredient în preparate sărate, dulci, se poate face ceai din el sau smoothie.

Ghimbirul, cel mai versatil condiment. Cum să îl folosești în bucătărie sau ca tratament
Beneficiile ceaiului de ghimbir. Când și cum se consumă
Lifestyle | 25 iulie 2022

Beneficiile ceaiului de ghimbir. Când și cum se consumă

Ghimbirul este un aliment foarte bun pentru sănătatea organismului. Beneficiile ceaiului de ghimbir îl fac ideal de consumat atât la micul dejun, cât și în timpul zilei. Poți să-l faci fie din bucăți de ghimbir proaspăt, fie din pliculețele pe care le găsești pe rafturile magazinelor.

Beneficiile ceaiului de ghimbir. Când și cum se consumă
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Pâine naan cu usturoi
05:48
Pâine naan cu usturoi. Rețeta indiană pe care o poți face acasă Pâine naan cu usturoi. Rețeta indiană pe care o poți face acasă
urme albe pe vase
05:00
De ce apar urme albe pe vase după ce le speli la mașină. Sfaturi pentru a scăpa de ele De ce apar urme albe pe vase după ce le speli la mașină. Sfaturi pentru a scăpa de ele
Ardei umpluți cu cremă de brânză și bacon, decorați cu frunze de busuioc
31 august, 05:55
Ardei umpluți cu cremă de brânză și bacon, la cuptor Ardei umpluți cu cremă de brânză și bacon, la cuptor
Ruladă cu caise și brânză dulce porționată pe farfurie și pe platou, alături de o ceașcă de ceai și un bol cu caise
31 august, 05:04
Ruladă cu caise și brânză dulce. Un desert delicat și aromat Ruladă cu caise și brânză dulce. Un desert delicat și aromat
Suc de morcovi concentrat în două sticle cu paie, alături de morcovi proaspeți
30 august, 05:54
Suc de morcovi concentrat. Rețetă sănătoasă, fără conservanți Suc de morcovi concentrat. Rețetă sănătoasă, fără conservanți
Lalele comestibile din roșii cu brânză și ceapă verde, decorate cu fire de mărar
30 august, 05:53
Lalele comestibile din roșii cu brânză și ceapă verde Lalele comestibile din roșii cu brânză și ceapă verde
Salată asortată de legume în oțet, la borcane
29 august, 06:11
Salată asortată de legume în oțet, la borcan. Rețetă de conservă pentru iarnă Salată asortată de legume în oțet, la borcan. Rețetă de conservă pentru iarnă
Salată de vinete cu roșii pasate și usturoi în bol rustic, alături de vinete proaspete, roșii, usturoi și lămâie
29 august, 05:57
Salată de vinete cu roșii pasate și usturoi. Un preparat gustos și aromat Salată de vinete cu roșii pasate și usturoi. Un preparat gustos și aromat
Vezi cele mai noi articole
închide