Cordon bleu la cuptor

Cordon bleu la cuptor. Varianta sănătoasă pentru un preparat clasic
Friptură / Grătar | 7 martie 2024

Cordon bleu la cuptor. Varianta sănătoasă pentru un preparat clasic


Cordon bleu este un preparat culinar originar din Elveția, deși de cele mai multe ori este asociat cu bucătăria franceză. A ajuns să fie un fel de mâncare cunoscut în întreaga lume. Se prepară din bucăți de carne (de obicei pui sau porc) umplute cu șuncă și brânză, apoi îmbrăcate în pane și prăjite. În varianta la cuptor, cordon bleu este copt, ceea ce îl face o opțiune mai sănătoasă și mai ușor de preparat.

Cordon bleu la cuptor. Varianta sănătoasă pentru un preparat clasic
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Budincă din multe legume cu șuncă și ciuperci în vas alb și o porție pe spatulă de lemn
08:20
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
Churros cu sos de ciocolată pe un platou alb
06:20
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Porții de prăjitură cu ananas și pudră Matcha
9 mai, 09:08
Prăjitură cu ananas și pudră Matcha, delicioasă și spectaculoasă Prăjitură cu ananas și pudră Matcha, delicioasă și spectaculoasă
Două porții de budincă de orez cu mere caramelizate în boluri albe, decorate cu frunze de mentă
9 mai, 08:38
Budincă de orez cu mere caramelizate. Desert cu gust de copilărie Budincă de orez cu mere caramelizate. Desert cu gust de copilărie
Două porții de prăjitură cu rubarbă pe o farfurie
8 mai, 09:02
Prăjitură simplă cu rubarbă. Rețeta unui desert aromat și colorat Prăjitură simplă cu rubarbă. Rețeta unui desert aromat și colorat
Două porții de tort Mozaic pe două farfurii, alături de o latieră și o ceașcă cu cafea
8 mai, 07:16
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Tarta Tatin cu mere și cremă Chantilly, o rețeta franțuzească clasică
7 mai, 09:07
Tartă Tatin cu mere și cremă Chantilly, o rețeta franțuzească clasică Tartă Tatin cu mere și cremă Chantilly, o rețeta franțuzească clasică
Prăjituri indiente pe două farfurii cu căpșuni și mentă
7 mai, 07:22
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Vezi cele mai noi articole
închide