drob

7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Sfaturi culinare | 30 aprilie 2024

7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob

Drobul este o mâncare pe care în România o consumăm de obicei de Paște, însă în alte părți ale lumii reprezintă un preparat obișnuit, potrivit pentru oricare zi a anului. Americanii îi spun „meatloaf” și are compoziția mai apropiată de a unei chiftele, însă ideea este aceeași: carne tocată amestecată cu alte ingrediente și dată la cuptor. Iată care sunt cele 7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob. Descoperă secretele care duc la prepararea drobului perfect.

7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
Sfaturi culinare | 29 aprilie 2024

Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă

Drobul se face în tradiția românească de Paște, dar trebuie să recunoaștem că îl poți face oricând. Este un aperitiv gustos și versatil perfect pentru orice perioadă a anului. Dacă te-ai plictisit de textura lui moale, îl poți îmbunătăți adăugând un ingredient special. Iată cum poți prepara un drob crocant cu care să îți uimești musafirii.

Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
Mâncăruri de post | 24 aprilie 2024

Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post

Drobul este unul dintre preparatele care nu lipsește de pe masa de Paște. Dacă vrei o variantă fără carne poți încerca rețeta noastră de drob vegetarian cu ciuperci și orez sau te poți inspira din sugestiile pe care ți le-am făcut pentru alte rețete vegane.

Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Paste cu broccoli și măsline, garnisite cu roșii deshidratate, ardei roșu și multă verdeață într-un bol alb cu furculiță
08:07
Paste cu broccoli și măsline. Rețetă simplă și hrănitoare Paste cu broccoli și măsline. Rețetă simplă și hrănitoare
Porție de supă cremă de dovleac cu usturoi copt în bol cu lingură, alături de usturoi proaspăt
06:32
Supă cremă de dovleac cu usturoi copt, gustoasă și ușor picantă Supă cremă de dovleac cu usturoi copt, gustoasă și ușor picantă
Muffins cu dovleac și fulgi de ovăz
05:28
Muffins cu dovleac și fulgi de ovăz. Un desert gustos și aromat Muffins cu dovleac și fulgi de ovăz. Un desert gustos și aromat
Felii de dovleac copt picant pe farfurie, cu crenguțe de rozmarin
20 noiembrie, 05:25
Dovleac copt picant, cu usturoi și alte condimente Dovleac copt picant, cu usturoi și alte condimente
chec cu banane și nuci porționat și pus pe un blat de lemn
20 noiembrie, 05:12
Rețeta delicioasă de chec cu banane și nuci. Se prepară ușor și rapid Rețeta delicioasă de chec cu banane și nuci. Se prepară ușor și rapid
Porție de mâncare de mazăre cu morcovi în bol, pe un ștergar
20 noiembrie, 04:01
Mâncare de mazăre cu morcovi. Rețetă simplă și ușoară, de post Mâncare de mazăre cu morcovi. Rețetă simplă și ușoară, de post
lipie libaneză pusă într-un coș de lemn
19 noiembrie, 06:52
Rețeta de lipie libaneză. Cum să faci acasă pâinea emblematică a Orientului Rețeta de lipie libaneză. Cum să faci acasă pâinea emblematică a Orientului
Pasta pomodoro servite pe o farfurie albă
19 noiembrie, 06:00
Pasta pomodoro, cele mai simple și gustoase paste cu sos de roșii Pasta pomodoro, cele mai simple și gustoase paste cu sos de roșii
Vezi cele mai noi articole
închide