drob

7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Sfaturi culinare | 30 aprilie 2024

7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob

Drobul este o mâncare pe care în România o consumăm de obicei de Paște, însă în alte părți ale lumii reprezintă un preparat obișnuit, potrivit pentru oricare zi a anului. Americanii îi spun „meatloaf” și are compoziția mai apropiată de a unei chiftele, însă ideea este aceeași: carne tocată amestecată cu alte ingrediente și dată la cuptor. Iată care sunt cele 7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob. Descoperă secretele care duc la prepararea drobului perfect.

7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
Sfaturi culinare | 29 aprilie 2024

Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă

Drobul se face în tradiția românească de Paște, dar trebuie să recunoaștem că îl poți face oricând. Este un aperitiv gustos și versatil perfect pentru orice perioadă a anului. Dacă te-ai plictisit de textura lui moale, îl poți îmbunătăți adăugând un ingredient special. Iată cum poți prepara un drob crocant cu care să îți uimești musafirii.

Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
Mâncăruri de post | 24 aprilie 2024

Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post

Drobul este unul dintre preparatele care nu lipsește de pe masa de Paște. Dacă vrei o variantă fără carne poți încerca rețeta noastră de drob vegetarian cu ciuperci și orez sau te poți inspira din sugestiile pe care ți le-am făcut pentru alte rețete vegane.

Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Tort Pancho cu ananas din compot și glazură fină de ciocolată porționat, alături de o ceașcă cu cafea
06:35
Tort Pancho cu ananas din compot și glazură fină de ciocolată Tort Pancho cu ananas din compot și glazură fină de ciocolată
Prăjitură fragedă cu brânză și gem de prune porționată pe platou
05:35
Prăjitură fragedă cu brânză și gem de prune, în straturi Prăjitură fragedă cu brânză și gem de prune, în straturi
Porții de ruladă de spanac cu somon afumat și cremă de brânză
05:17
Ruladă de spanac cu somon afumat și cremă de brânză Ruladă de spanac cu somon afumat și cremă de brânză
dovleac pentru copt pus pe o farfurie albă
4 decembrie, 06:16
Cum alegi cel mai bun dovleac pentru copt. Soiul ideal pentru acest desert Cum alegi cel mai bun dovleac pentru copt. Soiul ideal pentru acest desert
Tocană de pui cu ciuperci servită într-o farfurie neagră
4 decembrie, 05:50
Tocană de pui cu ciuperci. Pașii simpli pentru a prepara o masă gustoasă Tocană de pui cu ciuperci. Pașii simpli pentru a prepara o masă gustoasă
castron cu supă cremă de legume
4 decembrie, 05:02
Rețeta simplă de supă cremă de legume. Ce să adaugi pentru un gust desăvârșit Rețeta simplă de supă cremă de legume. Ce să adaugi pentru un gust desăvârșit
ciorba de ciuperci servită într-un bol maro
3 decembrie, 05:36
Cum se prepară ciorba de ciuperci. Rețeta cu care vei cuceri pe toată lumea Cum se prepară ciorba de ciuperci. Rețeta cu care vei cuceri pe toată lumea
pepeni murați la borcan
3 decembrie, 05:27
De ce se înmoaie pepenii murați. Ce poți face ca să-ți iasă perfecți De ce se înmoaie pepenii murați. Ce poți face ca să-ți iasă perfecți
Vezi cele mai noi articole
închide