drob

7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Sfaturi culinare | 30 aprilie 2024

7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob

Drobul este o mâncare pe care în România o consumăm de obicei de Paște, însă în alte părți ale lumii reprezintă un preparat obișnuit, potrivit pentru oricare zi a anului. Americanii îi spun „meatloaf” și are compoziția mai apropiată de a unei chiftele, însă ideea este aceeași: carne tocată amestecată cu alte ingrediente și dată la cuptor. Iată care sunt cele 7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob. Descoperă secretele care duc la prepararea drobului perfect.

7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
Sfaturi culinare | 29 aprilie 2024

Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă

Drobul se face în tradiția românească de Paște, dar trebuie să recunoaștem că îl poți face oricând. Este un aperitiv gustos și versatil perfect pentru orice perioadă a anului. Dacă te-ai plictisit de textura lui moale, îl poți îmbunătăți adăugând un ingredient special. Iată cum poți prepara un drob crocant cu care să îți uimești musafirii.

Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
Mâncăruri de post | 24 aprilie 2024

Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post

Drobul este unul dintre preparatele care nu lipsește de pe masa de Paște. Dacă vrei o variantă fără carne poți încerca rețeta noastră de drob vegetarian cu ciuperci și orez sau te poți inspira din sugestiile pe care ți le-am făcut pentru alte rețete vegane.

Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Biscuiți cu mentă în coș cu ștergar, decorați cu frunze de mentă
3 iulie, 07:41
Biscuiți cu mentă, fragezi, aromați și cu gust răcoritor Biscuiți cu mentă, fragezi, aromați și cu gust răcoritor
ouă expirate
3 iulie, 06:02
Mai poți consuma ouăle după ce expiră? Iată ce spun specialiștii Mai poți consuma ouăle după ce expiră? Iată ce spun specialiștii
Porții de ștrudel cu cartofi și cașcaval pe o farfurie cu furculiță și cuțit
2 iulie, 05:43
Ștrudel cu cartofi și cașcaval. O variantă sărată a ștrudelului vienez Ștrudel cu cartofi și cașcaval. O variantă sărată a ștrudelului vienez
Cobbler cu caise și lavandă în bol cu linguriță, alături de un buchet de lavandă
2 iulie, 05:21
Cobbler cu caise și lavandă. Un desert rustic și aromat Cobbler cu caise și lavandă. Un desert rustic și aromat
Krapfen sau gogoși austriece pufoase, umplute cu gem și decorate cu zahăr
1 iulie, 06:38
Krapfen. Rețetă de gogoși austriece pufoase, umplute cu gem Krapfen. Rețetă de gogoși austriece pufoase, umplute cu gem
Porție de Ciulama de pui cu ciuperci și smântână în bol cu furculiță, doi căței de usturoi și felii de pâine
1 iulie, 05:57
Ciulama de pui cu ciuperci și smântână. Un preparat tradițional românesc Ciulama de pui cu ciuperci și smântână. Un preparat tradițional românesc
Sparanghel înfășurat în bacon
30 iunie, 06:02
Sparanghel înfășurat în bacon. O rețetă simplă și savuroasă Sparanghel înfășurat în bacon. O rețetă simplă și savuroasă
Chocotorta pe un platou, decorată cu biscuiți și ciocolată
30 iunie, 05:44
Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană
Vezi cele mai noi articole
închide