fursecuri de ovăz

Cum să faci fursecuri moi cu fulgi de ovăz și stafide
Sfaturi culinare | 14 ianuarie 2024

Cum să faci fursecuri moi cu fulgi de ovăz și stafide

Fursecurile cu fulgi de ovăz și stafide pot fi un desert nu doar sănătos, dar și foarte gustos. Totuși pentru a le da textura și consistența perfectă este nevoie să ții cont de câteva sfaturi. Descoperă și tu cum să faci fursecuri moi cu fulgi de ovăz și stafide moi. Sfaturi utile de la specialiștii în bucătărie.

Cum să faci fursecuri moi cu fulgi de ovăz și stafide
Fursecuri din 3 ingrediente. Desert fără coacere
Desert | 21 noiembrie 2023

Fursecuri din 3 ingrediente. Desert fără coacere

Aceste fursecuri din 3 ingrediente, fără coacere, sunt moi și ușor lipicioase, dar sunt tot ce ai nevoie când îți este poftă de ceva bun și sănătos. Nu conțin făină, ouă, zahăr rafinat, unt. Se păstrează bine pentru o perioadă lungă de timp și sunt delicioase.

Fursecuri din 3 ingrediente. Desert fără coacere
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Porție de cheesecake cu pere caramelizate pe o spatulă de tort
07:03
Cheesecake cu pere caramelizate. Un desert fin și elegant Cheesecake cu pere caramelizate. Un desert fin și elegant
Tocană de vită cu dovleac și vin roșu în bol rustic
05:03
Tocană de vită cu dovleac și vin roșu. Rețetă gătită lent Tocană de vită cu dovleac și vin roșu. Rețetă gătită lent
Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure, porționat pe un platou, alături de pere proaspete
11 septembrie, 09:47
Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure
Prăjitură fragedă cu prune și scorțișoară porționată, alături de un ceainic alb și prune
11 septembrie, 05:01
Prăjitură fragedă cu prune și scorțișoară. Un desert simplu, de toamnă Prăjitură fragedă cu prune și scorțișoară. Un desert simplu, de toamnă
Brioșe sărate cu dovleac, brânză și rozmarin
10 septembrie, 08:48
Brioșe sărate cu dovleac, brânză și rozmarin. O gustare delicioasă, de toamnă Brioșe sărate cu dovleac, brânză și rozmarin. O gustare delicioasă, de toamnă
Tocană de pui cu ceapă caramelizată și vin alb, decorată cu verdeață
10 septembrie, 08:24
Tocană de pui cu ceapă caramelizată și vin alb Tocană de pui cu ceapă caramelizată și vin alb
Plăcintă rustică cu ciuperci, ceapă caramelizată și brânză de capră secționată pe un platou și o porție pe o farfurie ținută în mâini
9 septembrie, 09:10
Plăcintă rustică cu ciuperci, ceapă caramelizată și brânză de capră Plăcintă rustică cu ciuperci, ceapă caramelizată și brânză de capră
Chec cu mere și glazură de nuci caramelizate porționat
9 septembrie, 07:21
Chec cu mere și glazură de nuci caramelizate, cu textură umedă Chec cu mere și glazură de nuci caramelizate, cu textură umedă
Vezi cele mai noi articole
închide