găluște

Găluște de cartofi ușoare și pufoase, perfecte cu sos. Cum se prepară
Rețete de mâncare | 20 septembrie 2025

Găluște de cartofi ușoare și pufoase, perfecte cu sos. Cum se prepară

Găluștele de cartofi sunt un preparat clasic, cu origini europene, apreciat pentru textura lor fină și versatilitatea în combinație cu diverse sosuri. Fie că sunt servite cu un sos bogat de roșii, o reducție de unt și salvie sau o combinație cremoasă de smântână și brânzeturi, aceste găluște de cartofi sunt un deliciu reconfortant, ideal pentru orice masă.

Găluște de cartofi ușoare și pufoase, perfecte cu sos. Cum se prepară
Cum faci ciorbă de mazăre cu găluște. Rețeta simplă
Supe / Ciorbe | 9 decembrie 2024

Cum faci ciorbă de mazăre cu găluște. Rețeta simplă

Ciorba de mazăre este una dintre acele rețete care se bucură de o popularitate constantă datorită simplității și gustului său inconfundabil. Dulceața naturală pe care o are mazărea, combinată cu savoarea legumelor proaspete și, eventual, cu aromele îmbietoare ale unor condimente bine alese, transformă această ciorbă într-un preparat de bază, potrivit pentru orice sezon. Iată o rețetă simplă de ciorbă de mazăre cu găluște.

Cum faci ciorbă de mazăre cu găluște. Rețeta simplă
5 trucuri pentru găluște pufoase. Cum poți să prepari o supă perfectă
Sfaturi culinare | 5 aprilie 2024

5 trucuri pentru găluște pufoase. Cum poți să prepari o supă perfectă

Supa cu găluște este un preparat clasic, reconfortant și delicios, care poate fi găsit în bucătăriile din întreaga lume. Această mâncare simplă și hrănitoare este apreciată pentru gustul său reconfortant, textura sa confortabilă și versatilitatea sa. Iată câteva trucuri pentru găluște pufoase astfel încât supa ta să fie perfectă.

5 trucuri pentru găluște pufoase. Cum poți să prepari o supă perfectă
Ghidul celor mai populare găluște chinezești. 7 sortimente pe care le găsești în orice restaurant
Food Magazine | 11 februarie 2024

Ghidul celor mai populare găluște chinezești. 7 sortimente pe care le găsești în orice restaurant

Găluștele chinezești se prepară încă din Antichitate, din timpul Dinastiei Han, cu aproximativ 1800-2200 de ani în urmă. Iată ghidul celor mai populare găluște chinezești. Descoperă 7 sortimente pe care le găsești în orice restaurant.

Ghidul celor mai populare găluște chinezești. 7 sortimente pe care le găsești în orice restaurant
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
cozonac de casă
06:51
Trucuri pentru cei mai buni cozonaci de casă. Ingredientele care îi fac să fie un adevărat deliciu Trucuri pentru cei mai buni cozonaci de casă. Ingredientele care îi fac să fie un adevărat deliciu
Cât se ţine carnea de vită la cuptor
05:26
Cât se ţine carnea de vită la cuptor. Trucuri ca să iasă fragedă şi gustoasă Cât se ţine carnea de vită la cuptor. Trucuri ca să iasă fragedă şi gustoasă
piept de rață cu portocală
05:22
Rețeta de piept de rață cu portocale. Cum se prepara acasă Rețeta de piept de rață cu portocale. Cum se prepara acasă
Cârnați de casă moldovenești
21 decembrie, 11:14
Cârnați de casă moldovenești, după rețeta tradițională. Ingrediente și pașii de urmat pentru un gust desăvârșit Cârnați de casă moldovenești, după rețeta tradițională. Ingrediente și pașii de urmat pentru un gust desăvârșit
Cu ce se poate înlocui praful de copt
21 decembrie, 11:11
Cu ce se poate înlocui praful de copt în prăjituri. Idei și alternative care te scot din încurcătură Cu ce se poate înlocui praful de copt în prăjituri. Idei și alternative care te scot din încurcătură
mămăligă moldovenească
21 decembrie, 09:55
Cum faci mămăligă moldovenească. Rețeta veche Cum faci mămăligă moldovenească. Rețeta veche
Prăjitură răsturnată cu ananas și cireșe confiate, porționată pe platou și o porție pe farfurie
20 decembrie, 07:32
Prăjitură răsturnată cu ananas și cireșe confiate, delicioasă și cu aspect cuceritor Prăjitură răsturnată cu ananas și cireșe confiate, delicioasă și cu aspect cuceritor
Porție de cremșnit duo cu vanilie și frișcă
20 decembrie, 06:58
Cremșnit duo cu vanilie și frișcă. Rețeta clasică, stratificată Cremșnit duo cu vanilie și frișcă. Rețeta clasică, stratificată
Vezi cele mai noi articole
închide