glazură pentru tort

Glazură oglindă colorată, pentru torturi spectaculoase
Galerie foto
Desert | 10 decembrie 2024

Glazură oglindă colorată, pentru torturi spectaculoase

Rețeta de glazură oglindă colorată este alegerea perfectă pentru a da torturilor un aspect spectaculos, cu un luciu intens și culori vibrante. Este versatilă, poate fi colorată și aromată după preferințe, iar aplicarea sa corectă transformă orice desert într-o operă de artă.

Glazură oglindă colorată, pentru torturi spectaculoase
Cum să faci un ganache bun pentru ca tortul tău să arate perfect
Sfaturi culinare | 24 noiembrie 2023

Cum să faci un ganache bun pentru ca tortul tău să arate perfect

Ganache-ul este un sos cremos și bogat preparat din ciocolată și smântână lichidă, care aduce o notă de rafinament oricărui tort. Cu toate acestea, există un aspect important de luat în considerare atunci când folosiți ganache pentru torturi: consistența. Descoperă și tu cum să faci un ganache bun pentru ca tortul tău să arate perfect. Sfaturi utile de la cofetarii specialiști.

Cum să faci un ganache bun pentru ca tortul tău să arate perfect
Glazură oglindă de cacao. Perfectă pentru torturi și prăjituri
Galerie foto
Desert | 18 noiembrie 2023

Glazură oglindă de cacao. Perfectă pentru torturi și prăjituri

Chiar dacă rețetele culinare au evoluat datorită ingredientelor actuale care ne ușurează munca, de multe ori ne mai întoarcem și la rețetele vechi, cu dor de gustul copilăriei. Una dintre acestea este rețeta de glazură oglindă cu cacao.

Glazură oglindă de cacao. Perfectă pentru torturi și prăjituri
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
marry me chicken
10:01
Rețeta care a făcut milioane de oameni să se îndrăgostească: Marry Me Chicken Rețeta care a făcut milioane de oameni să se îndrăgostească: Marry Me Chicken
persoana care încălzește mâncare la microunde
09:53
10 mâncăruri pe care nu ar trebui să le încălzești niciodată la cuptorul cu microunde 10 mâncăruri pe care nu ar trebui să le încălzești niciodată la cuptorul cu microunde
Cârnați de casă țărănești, din carne tocată cu barda, prăjiți
06:52
Cârnați de casă țărănești, din carne tocată cu barda Cârnați de casă țărănești, din carne tocată cu barda
sos de roșii
27 noiembrie, 10:13
De ce ar trebui să adaugi mereu unt în sosul pentru paste. Secretul pe care bucătarii nu vor să îl știi De ce ar trebui să adaugi mereu unt în sosul pentru paste. Secretul pe care bucătarii nu vor să îl știi
Bol cu varză călită, ceapă verde, ceapă galbenă, varză tocată pe tocător cu cuțit
27 noiembrie, 06:17
Varză călită cu morcovi și ceapă. Rețetă simplă și gustoasă, de post Varză călită cu morcovi și ceapă. Rețetă simplă și gustoasă, de post
Plăcinte preparate la tigaie cu cartofi și mărar, una secționată și decorate cu mărar proaspăt
27 noiembrie, 06:05
Plăcinte cu cartofi și mărar la tigaie. Rețetă de post Plăcinte cu cartofi și mărar la tigaie. Rețetă de post
Cornulețe de post cu ciocolată și nuci
26 noiembrie, 07:18
Cornulețe cu ciocolată și nuci. Desert fraged și delicios, de post Cornulețe cu ciocolată și nuci. Desert fraged și delicios, de post
far breton cu prune
26 noiembrie, 05:52
Prăjitură cu prune și crema de vanilie sau Far Breton cu prune Prăjitură cu prune și crema de vanilie sau Far Breton cu prune
Vezi cele mai noi articole
închide