glazură pentru tort

Glazură oglindă colorată, pentru torturi spectaculoase
Galerie foto
Desert | 10 decembrie 2024

Glazură oglindă colorată, pentru torturi spectaculoase

Rețeta de glazură oglindă colorată este alegerea perfectă pentru a da torturilor un aspect spectaculos, cu un luciu intens și culori vibrante. Este versatilă, poate fi colorată și aromată după preferințe, iar aplicarea sa corectă transformă orice desert într-o operă de artă.

Glazură oglindă colorată, pentru torturi spectaculoase
Cum să faci un ganache bun pentru ca tortul tău să arate perfect
Sfaturi culinare | 24 noiembrie 2023

Cum să faci un ganache bun pentru ca tortul tău să arate perfect

Ganache-ul este un sos cremos și bogat preparat din ciocolată și smântână lichidă, care aduce o notă de rafinament oricărui tort. Cu toate acestea, există un aspect important de luat în considerare atunci când folosiți ganache pentru torturi: consistența. Descoperă și tu cum să faci un ganache bun pentru ca tortul tău să arate perfect. Sfaturi utile de la cofetarii specialiști.

Cum să faci un ganache bun pentru ca tortul tău să arate perfect
Glazură oglindă de cacao. Perfectă pentru torturi și prăjituri
Galerie foto
Desert | 18 noiembrie 2023

Glazură oglindă de cacao. Perfectă pentru torturi și prăjituri

Chiar dacă rețetele culinare au evoluat datorită ingredientelor actuale care ne ușurează munca, de multe ori ne mai întoarcem și la rețetele vechi, cu dor de gustul copilăriei. Una dintre acestea este rețeta de glazură oglindă cu cacao.

Glazură oglindă de cacao. Perfectă pentru torturi și prăjituri
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Prăjitură cu iaurt și cocos porționată oe farfurie, alături de fructe proaspete și un set de ceai
05:52
Prăjitură cu iaurt și cocos. Un desert fin, aerat și parfumat Prăjitură cu iaurt și cocos. Un desert fin, aerat și parfumat
Porție de ciorbă de pește în bol negru cu pâine, pe un tocător
05:47
Ciorbă de pește. Rețetă tradițională din bucătăria dobrogeană Ciorbă de pește. Rețetă tradițională din bucătăria dobrogeană
Ruladă cu cremă de unt și lapte condensat, decorată cu ciocolată, porționată
24 ianuarie, 05:37
Ruladă cu cremă de unt și lapte condensat. Un desert fin și delicios Ruladă cu cremă de unt și lapte condensat. Un desert fin și delicios
Mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi, într-un bol negru
24 ianuarie, 05:16
Mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi Mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi
Chec din albușuri cu ciocolată albă, merișoare și fistic porționat pe un tocător de lemn
23 ianuarie, 05:44
Chec din albușuri cu ciocolată albă, merișoare și fistic. Un desert plin de arome Chec din albușuri cu ciocolată albă, merișoare și fistic. Un desert plin de arome
Budincă de ciocolată pe platou și o porție pe farfurie
23 ianuarie, 05:27
Budincă de ciocolată. Rețetă de desert simplu și rapid Budincă de ciocolată. Rețetă de desert simplu și rapid
Pâine țărănească cu jumări în aluat, porționată pe un tocător cu jumări proaspete
22 ianuarie, 06:20
Pâine țărănească cu jumări în aluat, pentru mese savuroase Pâine țărănească cu jumări în aluat, pentru mese savuroase
Foietaj cu ciocolată pe o farfurie cu zmeură și mentă
22 ianuarie, 05:19
Foietaj cu ciocolată. Un desert rapid, simplu și bun Foietaj cu ciocolată. Un desert rapid, simplu și bun
Vezi cele mai noi articole
închide