index glicemic

Ce poți să mănânci la micul dejun ca să nu îți crească glicemia. Sfaturi utile de la specialiști
Lifestyle | 14 martie 2024

Ce poți să mănânci la micul dejun ca să nu îți crească glicemia. Sfaturi utile de la specialiști

Micul dejun este una dintre cele mai importante mese ale zilei pentru că influențează modul în care organismul tău va funcționa pe parcursul întregii zile. Un nutriționist te sfătuiește ce să nu combini niciodată pentru a ține în parametrii normali nivelul zahărului din sânge. Descoperă ce poți să mănânci la micul dejun ca să nu îți crească glicemia. Sfaturi utile de la specialiști.

Ce poți să mănânci la micul dejun ca să nu îți crească glicemia. Sfaturi utile de la specialiști
Alimente care scad glicemia. Ce poți consuma pentru a reduce riscul de apariție a diabetului
Lifestyle | 2 noiembrie 2022

Alimente care scad glicemia. Ce poți consuma pentru a reduce riscul de apariție a diabetului

Organismul persoanelor care suferă de diabet nu produce suficientă insulină sau nu o folosește în mod corect pe cea existentă ceea ce duce la acumularea unei cantități mari de glucoză în sânge. Dacă și tu ai fost diagnosticată cu diabet, o soluție pentru a rezolva această problemă este să alegi alimente care scad glicemia.

Alimente care scad glicemia. Ce poți consuma pentru a reduce riscul de apariție a diabetului
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Omletă cu sparanghel și cartofi porționată pe un tocător de lemn
06:55
Omletă cu sparanghel și cartofi, cremoasă și consistentă Omletă cu sparanghel și cartofi, cremoasă și consistentă
Prăjitura Kardinalschnitte porționată pe un platou, cu o spatulă de tort
05:59
Kardinalschnitte. Rețeta unui desert tradițional din bucătăria austriacă Kardinalschnitte. Rețeta unui desert tradițional din bucătăria austriacă
Biscuiți cu mentă în coș cu ștergar, decorați cu frunze de mentă
3 iulie, 07:41
Biscuiți cu mentă, fragezi, aromați și cu gust răcoritor Biscuiți cu mentă, fragezi, aromați și cu gust răcoritor
ouă expirate
3 iulie, 06:02
Mai poți consuma ouăle după ce expiră? Iată ce spun specialiștii Mai poți consuma ouăle după ce expiră? Iată ce spun specialiștii
Porții de ștrudel cu cartofi și cașcaval pe o farfurie cu furculiță și cuțit
2 iulie, 05:43
Ștrudel cu cartofi și cașcaval. O variantă sărată a ștrudelului vienez Ștrudel cu cartofi și cașcaval. O variantă sărată a ștrudelului vienez
Cobbler cu caise și lavandă în bol cu linguriță, alături de un buchet de lavandă
2 iulie, 05:21
Cobbler cu caise și lavandă. Un desert rustic și aromat Cobbler cu caise și lavandă. Un desert rustic și aromat
Krapfen sau gogoși austriece pufoase, umplute cu gem și decorate cu zahăr
1 iulie, 06:38
Krapfen. Rețetă de gogoși austriece pufoase, umplute cu gem Krapfen. Rețetă de gogoși austriece pufoase, umplute cu gem
Porție de Ciulama de pui cu ciuperci și smântână în bol cu furculiță, doi căței de usturoi și felii de pâine
1 iulie, 05:57
Ciulama de pui cu ciuperci și smântână. Un preparat tradițional românesc Ciulama de pui cu ciuperci și smântână. Un preparat tradițional românesc
Vezi cele mai noi articole
închide