marinada

Rețetă de marinadă pentru pește prăjit. Ingredientul care îi dă savoare preparatului tău
Pește | 21 aprilie 2024

Rețetă de marinadă pentru pește prăjit. Ingredientul care îi dă savoare preparatului tău

Peștele prăjit poate fi mai gustos dacă înainte de a-l pune în tigaia cu ulei încins îl lași câteva ore sau peste noapte într-o compoziție cu condimente și ierburi aromatice. Descoperă o rețetă de marinadă pentru pește prăjit. Te va cuceri imediat combinația de gusturi și arome.

Rețetă de marinadă pentru pește prăjit. Ingredientul care îi dă savoare preparatului tău
Pulpe de pui la grătar. Cum prepari cel mai bun baiț pentru o friptură delicioasă
Friptură / Grătar | 28 august 2023

Pulpe de pui la grătar. Cum prepari cel mai bun baiț pentru o friptură delicioasă

Pulpele de pui nu trebuie să lipsească de pe grătarul tău. Sunt suculente, pot fi preparate într-o varietate de moduri și pot fi combinate cu diverse sosuri, legume sau garnituri. Indiferent cât de mofturoși sunt cei de la masă, nu au cum să refuze un preparat pe cât de simplu, pe atât de gustos.

Pulpe de pui la grătar. Cum prepari cel mai bun baiț pentru o friptură delicioasă
Cum marinezi carnea pentru friptură
Friptură / Grătar | 3 iulie 2023

Cum marinezi carnea pentru friptură

Cum marinezi carnea pentru friptură este secretul unei mese desăvârșite. Ca să faci o friptură fragedă și gustoasă trebuie să marinezi carnea pentru friptură cu o seară înainte de a o băga la cuptor. Fie că ai în plan un grătar, vrei să faci o friptură în tigaie sau la cuptor, cel mai bine este să ai o carne fragedă. Pentru asta bucătarii folosesc un amestec de mirodenii, ulei și apă, sau pe scurt: marinadă.

Cum marinezi carnea pentru friptură
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
cel mai bun punch
10:25
Vrei să faci cel mai bun punch acasă? Iată tot ce ai nevoie Vrei să faci cel mai bun punch acasă? Iată tot ce ai nevoie
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon pe un platou, alături de roșii cherry, frunze de busuioc și un bol cu ketchup
06:21
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară pe un platou
05:04
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente
Cozonac în două culori cu umplutură de nucă, stafide și cacao porționat într-o tavă de lemn
24 decembrie, 05:57
Cozonac în două culori cu umplutură de nucă, stafide și cacao Cozonac în două culori cu umplutură de nucă, stafide și cacao
cele mai bune sarmale
24 decembrie, 05:28
Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare
Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț pe un platou
24 decembrie, 05:07
Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț
cârnați de porc de casă
23 decembrie, 05:27
Cum faci cei mai buni cârnați de porc de casă. Rețeta tradițională Cum faci cei mai buni cârnați de porc de casă. Rețeta tradițională
fursecuri pentru Crăciun
23 decembrie, 05:22
6 rețete de fursecuri pentru Crăciun. Dulciuri delicioase pentru meniul festiv 6 rețete de fursecuri pentru Crăciun. Dulciuri delicioase pentru meniul festiv
Vezi cele mai noi articole
închide