marinada

Rețetă de marinadă pentru pește prăjit. Ingredientul care îi dă savoare preparatului tău
Pește | 21 aprilie 2024

Rețetă de marinadă pentru pește prăjit. Ingredientul care îi dă savoare preparatului tău

Peștele prăjit poate fi mai gustos dacă înainte de a-l pune în tigaia cu ulei încins îl lași câteva ore sau peste noapte într-o compoziție cu condimente și ierburi aromatice. Descoperă o rețetă de marinadă pentru pește prăjit. Te va cuceri imediat combinația de gusturi și arome.

Rețetă de marinadă pentru pește prăjit. Ingredientul care îi dă savoare preparatului tău
Pulpe de pui la grătar. Cum prepari cel mai bun baiț pentru o friptură delicioasă
Friptură / Grătar | 28 august 2023

Pulpe de pui la grătar. Cum prepari cel mai bun baiț pentru o friptură delicioasă

Pulpele de pui nu trebuie să lipsească de pe grătarul tău. Sunt suculente, pot fi preparate într-o varietate de moduri și pot fi combinate cu diverse sosuri, legume sau garnituri. Indiferent cât de mofturoși sunt cei de la masă, nu au cum să refuze un preparat pe cât de simplu, pe atât de gustos.

Pulpe de pui la grătar. Cum prepari cel mai bun baiț pentru o friptură delicioasă
Cum marinezi carnea pentru friptură
Friptură / Grătar | 3 iulie 2023

Cum marinezi carnea pentru friptură

Cum marinezi carnea pentru friptură este secretul unei mese desăvârșite. Ca să faci o friptură fragedă și gustoasă trebuie să marinezi carnea pentru friptură cu o seară înainte de a o băga la cuptor. Fie că ai în plan un grătar, vrei să faci o friptură în tigaie sau la cuptor, cel mai bine este să ai o carne fragedă. Pentru asta bucătarii folosesc un amestec de mirodenii, ulei și apă, sau pe scurt: marinadă.

Cum marinezi carnea pentru friptură
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Sparanghel înfășurat în bacon
06:02
Sparanghel înfășurat în bacon. O rețetă simplă și savuroasă Sparanghel înfășurat în bacon. O rețetă simplă și savuroasă
Chocotorta pe un platou, decorată cu biscuiți și ciocolată
05:44
Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană
Porție de tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic pe o farfurie cu linguriță, alături de un platou cu tiramisu
29 iunie, 06:38
Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian
Spätzle cu pui și sos de ciuperci pe două platouri
29 iunie, 06:09
Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă
Prăjitură cu iaurt și vișine porționată
28 iunie, 06:50
Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor
Merdenele pe un tocător de lemn
28 iunie, 06:32
Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză
Écrasé de cartofi în bol
27 iunie, 06:11
Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble, secționată
27 iunie, 05:41
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble
Vezi cele mai noi articole
închide